November 20th, 2012

Bersyukur Abang Nara melihat tahap kesedaran selebriti Malaysia yang sangat tinggi dalam usaha membantu rakyat Palestin yang sedang diserang rejim zionis Israel sekarang. Ini menunjukkan betapa prihatinnya artis kita di dalam membantu sesama umat Islam.

diana amir

Antara selebriti yang akan turun padang di Pavillion esok (Rabu 21 November 4.30 petang) ialah Diana Amir, Heliza Helmi, Yatt Hamzah, Iqram Dinzly, Ainul Aisyah dan ramai lagi. Mereka akan berada perkarangan pusat membeli belah untuk mengutip derma daripada orang ramai di situ.

islam

Sama-samalah kita yang berkelapangan untuk turut serta dalam usaha murni ini. Kepada selebriti yang terlibat, jutaan tahniah Abang Nara ucapkan atas keprihatinan anda. Info asal Mstar Online.


16 responses to “Jom Sertai 10 Selebriti Kutip Derma Untuk Palestin Di Pavillion Esok”

 1. kak kioh says:

  Mak janda abby abadi x joinn ke ngan diorg nie..
  Ke x sekupu…

 2. Anonymous says:

  Aku tau pasal FT auction dia punya trophies sama seperti Cristiano Ronaldo menjual kasut emas nye 1juta lebih Euro…untuk Gaza..
  Sesungguh nye aku tk berkenan n tk minat dgn FT but aku bangga dgn dia… Semoga rezki mu (FT) murah…dan bahagia disamping kluarga yg tersyg…

 3. ameng says:

  aku pasti ramai yg tak tahu pasal ni. FT buat auction utk kesemua trophies yg dia mng. Duit hasil auction tu akan didermakan utk membantu rakyat Palestin

Loading...