Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Jom Ramai-Ramai Serbu Sehati Berdansa FlashMob

sehati berdana

Ini bukan ajakan untuk pergi menge”mop” lantai untuk program Sehati Berdansa. Mementang la kena menari atas lantai, mesti ramai yang salah faham. Konon-konon kami ajak pergi bersihkan lantai untuk program diorang nie. Takder keja kami nak menyeksa anda semua, pembaca-pembaca yang amat kami hargai.

FlashMob Sehati Berdansa nie macam ramai-ramai orang kumpul satu tempat, lepas tue semua buat satu tarian yang sama bersama-sama. Tak kiralah tarian poco-poco ke, joget lambak ke. Yang penting semua kena buat pegerakan yang sama. Tapi jangan risau, kalau korang pergi nanti, compem ada otai-otai yang akan lead korang untuk buat FlashMob nie.

Advertisement

Nie details tentang FlashMob Sehati Berdansa. Mana la tau Fahrin, Scha ngan Awal pun ada time tue. Leh ajak diorang menari sekali. Ada sesapa nak pergi? Kalau berminat tinggalkan komen kat bawah ye. Mana tau leh wat gathering terus time tue.

Pada | 11 Oktober 2009
Hari | Ahad
Masa | 12.30 – 3.30 petang
Tempat | Ampang Point Shopping Centre, Ampang Selangor
(berkumpul di Secret Recipe, berdekatan dengan My Mom’s Chicken Rice)

Jom ramai-ramai serbu ~~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top