Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Jom Posing Manja Di Kiosk Gergasi Fruttare!!!

Baru-baru ini Abang Nara memang super duper bz. Almaklumlah sejak ada anak nie, semua benda kena dahulukan dia. Banyak jugak benda yang diplan tak menjadi. Salah satu yang gagal ialah plan nak pergi ke Lot 10 dan ambil gambar di kiosk gergasi Fruttare. Baru ingat nak buat style romantic comel dengan wife macam couple kat bawah nie.

fruttare

Advertisement

Di kala Abang Nara bersedih (sebab tarikh lastnya ialah 8 Julai lepas) kerana gagal buat posing manja dan tak berpeluang memenangi hadiah yang super best seperti iPod berwarna warni, wife Abang Nara dengan muka ceria memberitahu yang event ini telah disambung sehingga 29 Julai. Abang Nara terus cekidaut website Walls untuk memastikan kebenaran berita gembira ini.

fruttare

Ternyata wife Abang Nara memang bercakap benar. Yabedabedu ~~ Abang Nara melompat kegembiraan sambil diushar oleh anak Abang Nara dengan muka cutenya. Masih ada peluang untuk Abang Nara menang hadiah-hadiah best. Hanya perlu amik gambar dan sharekan gambar tersebut di Facebook. Abang Nara nak buat gaya macam si foreigner sefamili nie buat lah. Confirm meletup!!!

fruttare

Nampak garang tapi cute kan? Korang pun cepat-cepatlah pergi ke Lot 10 dan cari kiosk gergasi Fruttare nie. Dah ramai gila orang yang join event nie. Itu yang diorang sambung lagi sampai 29 Julai nie. Abang Nara sekarang tengah ushar-ushar gambar yang dah diupload ke website Walls untuk mendapatkan idea posing terbaik.  Korang pun usharlah jugak sebelum pergi. Baru best!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 Comments

  1. faridah akafera

    July 19, 2012 at 2:49 pm

    ishh…manja nyer gaya jelir lidah gitewww…

  2. lalai

    July 19, 2012 at 9:40 am

    muka perempuan itu macam rosmah mansor lah..hahaha

  3. Raja minah jambu 24jam mengadap computer

    July 18, 2012 at 7:32 pm

    jngan makan icekrim bnyak2 nanti dapat kencing manisssssssss ! cuba korang gi cek tahap gula dlm darah korang CNFIRM ada darah manis !!!! kesehatan tu penting ! sape2 yg tk penah gi cek darah pegi sekarang pegi jumpa doc pakar ok….kalau ada darah manis jngan nangis tau ok……

  4. Raja minah jambu 24jam mengadap computer

    July 18, 2012 at 7:31 pm

    jngan makan icekrim bnyak2 nanti dapat kencing manisssssssss ! cuba korang gi cek tahap gula dlm darah korang CNFIRM ada darah manis !!!! kesehatan tu penting ! sape2 yg tk penah gi cek darah pegi sekarang pegi jumpa doc pakar ok….kalau ada darah manis jngan nangis tau ok……

  5. Raja minah jambu 24jam mengadap computer

    July 18, 2012 at 10:18 am

    pes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! padan muka !!!!!!!!!!!!!!!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top