July 18th, 2012

Baru-baru ini Abang Nara memang super duper bz. Almaklumlah sejak ada anak nie, semua benda kena dahulukan dia. Banyak jugak benda yang diplan tak menjadi. Salah satu yang gagal ialah plan nak pergi ke Lot 10 dan ambil gambar di kiosk gergasi Fruttare. Baru ingat nak buat style romantic comel dengan wife macam couple kat bawah nie.

fruttare

Di kala Abang Nara bersedih (sebab tarikh lastnya ialah 8 Julai lepas) kerana gagal buat posing manja dan tak berpeluang memenangi hadiah yang super best seperti iPod berwarna warni, wife Abang Nara dengan muka ceria memberitahu yang event ini telah disambung sehingga 29 Julai. Abang Nara terus cekidaut website Walls untuk memastikan kebenaran berita gembira ini.

fruttare

Ternyata wife Abang Nara memang bercakap benar. Yabedabedu ~~ Abang Nara melompat kegembiraan sambil diushar oleh anak Abang Nara dengan muka cutenya. Masih ada peluang untuk Abang Nara menang hadiah-hadiah best. Hanya perlu amik gambar dan sharekan gambar tersebut di Facebook. Abang Nara nak buat gaya macam si foreigner sefamili nie buat lah. Confirm meletup!!!

fruttare

Nampak garang tapi cute kan? Korang pun cepat-cepatlah pergi ke Lot 10 dan cari kiosk gergasi Fruttare nie. Dah ramai gila orang yang join event nie. Itu yang diorang sambung lagi sampai 29 Julai nie. Abang Nara sekarang tengah ushar-ushar gambar yang dah diupload ke website Walls untuk mendapatkan idea posing terbaik.  Korang pun usharlah jugak sebelum pergi. Baru best!!!


15 responses to “Jom Posing Manja Di Kiosk Gergasi Fruttare!!!”

  1. faridah akafera says:

    knpe ek faridah akafera notice ada yg komen byk kali? terrrsubmit komen ye dik…

Loading...