September 18th, 2009

hari ini family Nara balik kampung beramai-ramai konvoi. Korang semua bila balik ni? Berhati-hati lah memandu ya, kalau mengantuk tu tidur dulu. Penat sangat boleh bukak puasa, musafir tau.

Sebenarnya Kak Nara aja tak join family Nara balik kampung sebab tahun ni turn KL lah, so tak merasa lah jem kat highway. Tahun lepas balik raya kelate sampai 18jam dalam kereta, kematu bontot aih.

Apa-apa pon, semoga korang semua selamat pergi dan kembali. Layan lah lagu feveret semua orang ni~~dengan ucapan, sesapa yang tak dapat balik kg beraya tu, SAMA lah kita :p

Written by AbangNara
 
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...