June 13th, 2012

Tahukah anda yang Jojo Struys ini sebenarnya sudah berusia lebih daripada 30 tahun? Macam tak logik kerana wajahnya nampak macam 20an kan? Abang Nara selalu tertanya-tanya apakah rahsia di sebalik awet muda Jojo Struys. Dan beberapa minggu lepas, Jojo Struys telah membongkar rahsia tersebut.

jojo struys

Rupa-rupanya Jojo mengamalkan teknik pernafasan yang betul bukan sahaja untuk mengekalkan kecantikan wajah, tetapi untuk menghilangkan stress dan menenangkan jiwa. Di dalam CD “Letting Go With Jojo Struys”, suara Jojo yang diiringi dengan bunyi deruan ombak dan tiupan angin mengajak pendengar untuk melepaskan segala tekanan yang berada di dalam diri mereka.

jojo struys

Semasa majlis pelancaran CD ini, Abang Nara dapat mencuba teknik yang dimuatkan di Starbuck Taman Tun Dr. Ismail. Memang berkesan. Abang Nara dapat rasakan tekanan, stress dan perasaan jiwa kacau keluar daripada badan Abang Nara menerusi celah-celah jari tangan dan kaki. Memang sangat-sangat melegakan.

jojo struys

Kalau anda setiap hari tersekat di dalam kesesakan lalu lintas, stress dengan kerja yang super banyak dan asyik marah-marah, Abang Nara cadangkan untuk mencuba CD “Letting Go With Jojo Struys” sebagai alternatif untuk membuang segala perasaan itu. Anda boleh dapatkannya di mana-mana Starbucks dengan hanya harga RM19.90 sekiranya anda memiliki kad Starbucks.
jojo struys
Beberapa lagi gambar Jojo Struys dengan membaca entri ini sepenuhnya. Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari www.jojostruys.com.

jojo struys
jojo struysjojo struysjojo struysjojo struys


29 responses to “Jojo Struys Lancarkan CD “Letting Go With Jojo Struys””

  1. Anonymous says:

    Buta ke tak tau beza Tua atau muda.mf ya kalau terasa

  2. Anonymous says:

    Badannnn,,,,,goreng pun sodap!!!!!!!!!

  3. Harunoichi says:

    Aku rasa dia ni pun dok cucuk gak la. Memang lain muka dia. Dulu cantik jer. Bodoh lah wanita yang sanggup cucuk semata-mata nak cantik. Memang tak cantik pun. Tolonglah sedar!

Loading...