Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Jojo Struys Lancarkan CD “Letting Go With Jojo Struys”

Tahukah anda yang Jojo Struys ini sebenarnya sudah berusia lebih daripada 30 tahun? Macam tak logik kerana wajahnya nampak macam 20an kan? Abang Nara selalu tertanya-tanya apakah rahsia di sebalik awet muda Jojo Struys. Dan beberapa minggu lepas, Jojo Struys telah membongkar rahsia tersebut.

jojo struys

Advertisement

Rupa-rupanya Jojo mengamalkan teknik pernafasan yang betul bukan sahaja untuk mengekalkan kecantikan wajah, tetapi untuk menghilangkan stress dan menenangkan jiwa. Di dalam CD “Letting Go With Jojo Struys”, suara Jojo yang diiringi dengan bunyi deruan ombak dan tiupan angin mengajak pendengar untuk melepaskan segala tekanan yang berada di dalam diri mereka.

jojo struys

Semasa majlis pelancaran CD ini, Abang Nara dapat mencuba teknik yang dimuatkan di Starbuck Taman Tun Dr. Ismail. Memang berkesan. Abang Nara dapat rasakan tekanan, stress dan perasaan jiwa kacau keluar daripada badan Abang Nara menerusi celah-celah jari tangan dan kaki. Memang sangat-sangat melegakan.

jojo struys

Advertisement

Kalau anda setiap hari tersekat di dalam kesesakan lalu lintas, stress dengan kerja yang super banyak dan asyik marah-marah, Abang Nara cadangkan untuk mencuba CD “Letting Go With Jojo Struys” sebagai alternatif untuk membuang segala perasaan itu. Anda boleh dapatkannya di mana-mana Starbucks dengan hanya harga RM19.90 sekiranya anda memiliki kad Starbucks.
jojo struys
Beberapa lagi gambar Jojo Struys dengan membaca entri ini sepenuhnya. Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari www.jojostruys.com.

jojo struys
jojo struysjojo struysjojo struysjojo struys

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

29 Comments

  1. Anonymous

    June 14, 2012 at 9:05 am

    Buta ke tak tau beza Tua atau muda.mf ya kalau terasa

  2. Anonymous

    June 13, 2012 at 7:52 pm

    Badannnn,,,,,goreng pun sodap!!!!!!!!!

  3. Harunoichi

    June 13, 2012 at 4:12 pm

    Aku rasa dia ni pun dok cucuk gak la. Memang lain muka dia. Dulu cantik jer. Bodoh lah wanita yang sanggup cucuk semata-mata nak cantik. Memang tak cantik pun. Tolonglah sedar!

Loading...
To Top