February 5th, 2016

Sejak kisah cintanya bersama aktres Lana Nodin terputus di tengah jalan, Johan As’ari nampaknya agak kurang membicarakan soal cinta.

Namun, ada khabar angin mengatakan beliau kini sedang rapat dengan seorang pelakon wanita  yang sudah lama dikenali oleh beliau.

Menerusi portal Utusan Online, Johan mengesahkan berita tersebut dan menjelaskan mereka mula rapat dan serasi sejak beberapa bulan lalu.

Walaubagaimanapun Johan enggan mendedahkan identiti pelakon wanita berkenaan dan tidak menolak sekiranya hubungan mereka ditakdirkan kekal sehingga jinjang pelamin.

Ya, saya sedang berkawan rapat dengan seorang pelakon wanita ini. Saya tidak boleh memberitahu siapa, tetapi apa yang boleh saya katakan, dia seorang yang lembut peribadinya dan kami serasi apabila keluar bersama.

Kami sering melakukan aktiviti seperti bermain luncur ais dan menonton wayang. Setakat ini, kami selesa berkawan rapat biarpun tidak pernah berlakon sama.

Siapa agaknya pelakon wanita  itu ya? Ermm..tidak mengapa kita bagi mereka masa untuk kenal hati budi masing-masing dan inshaAllah satu hari nanti mungkin Johan akan memperkenalkan cinta hatinya itu kepada semua.

Sumber Berita: Utusan Online


Comments are closed.

Loading...