Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Joey G Bongkar Sazzy Falak Mabuk Di rumahnya?

Kisah pergolakkan rumah tangga seorang pengacara TV antarabangsa, Joey G dan juga model serta pengacara, Patricia K sudah lama menjadi bualan di media sosial. Pelbagai isu yang timbul termasuklah dakwaan Joey mengatakan isterinya pernah curang sebanyak lima kali.

Advertisement

Dalam proses untuk bercerai, pertelingkahan mereka semakin hangat apabila Patricia mendakwa Joey telah membawa lari anak mereka, Sophia Sue Lin ke luar negara secara senyap tanpa pengetahuannya. Namun, perkara itu dinafikan oleh Joey.

Masing-masing tidak berpuas hati mengenai isu penjagaan anak mereka yang baru berusia dua tahun.

Terbaru, Patricia menerusi akaun Instagramnya memberitahu betapa beliau rasa gembira kerana akhirnya beliau berjaya mendapatkan hak penjagaan anak perempuannya itu.

Advertisement

Sebagai seorang rakan kepada Patricia, pengacara dan pelakon Sazzy Falak turut memberikan respon terhadap perkara itu.

Sazzy yang turut bergembira dengan berita itu merasa kagum dengan semangat seorang ibu yang dimiliki oleh Patricia dan melihat sendiri segala keperitan yang sudah dilalui oleh model itu dalam rumah tangganya.

Nyata kenyataan Sazzy itu yang ibarat campur tangan dalam masalah mereka menimbulkan kemarahan Joey. Bermula lah beberapa episod ‘perang’ di Instagram termasuk pembongkaran mengejutkan dimana Sazzy didakwa mabuk di rumah Joey bersama Patricia sebelum ini.

Bagaimanapun, Sazzy nampaknya sangat tenang sahaja dan menerusi sebuah video di Insta Stories, beliau menjelaskan ia hanya dakwaan tidak berasas. Erm..

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

83 Comments

  1. Islam?

    October 19, 2018 at 8:22 pm

    Eh sazzy..awk kn islam..mne blh mnum arak,haram tu.xtkut ke mnum air setan?

    • Wekkkkkkk

      October 19, 2018 at 10:22 pm

      Arak adalah Ibu Segala Kejahatan.

  2. Anonymous

    October 19, 2018 at 8:20 pm

    Biar la sazzy mabuk kubur lain2. rancangan agama pun dah berlambak kalau nak cari, taj da alasan dia nak mabuk dan salahkan ummah tak tegur dia. Senang di dunia susah kemudian.

    Kita perbaiki amal kita. Abang nara x dak gosip membina ka? contohnya kerja baru retis ke…ini gosip pasal artis sendu. adoi la bang oi.

  3. Siti

    October 19, 2018 at 4:30 pm

    Malaslah nak komen pasal tiga orang dewasa yg dah mumaiyiz tu. Dah sah-sah la takde agama yg menghalalkan arak walau agama Kristian pun. Yg aku kesiankan anak dorang. She just 2 years old and terpaksa hadap sikap mak macam tu. I feel sorry for her.

  4. Name

    October 19, 2018 at 3:52 pm

    Said meriwayatkan dari Qatadah r.a. berkata Rasulullah SAW bersabda: “Empat macam orang yang tidak akan mendapat bau syurga padahal bau syurga itu terbau dari jarak perjalanan lima ratus tahun iaitu Orang bakhil (kedekut), Orang yang mengungkit pemberiannya, Orang yang tetap minum khamar dan orang yang durhaka terhadap kedua ibu bapanya.”

    • WeWa

      October 19, 2018 at 4:22 pm

      Mana Said tu tau si Qatadah cakap yang benar? Mana Qatadah tu tau Nabi Muhammad cakap sebijik2 macam tu?

    • not pious

      October 20, 2018 at 12:20 am

      Ngko ni dah kenape ? If you are muslim, but not practicng it, let others be.

      Agama mu, agama mu. Agama ku, agama ku. Dont try to say ridiculous things about islam if u dont know anything bout it

    • WeWa

      October 21, 2018 at 4:17 am

      Hahaha…triggered cik kak?

      “LET OTHERS BE”. Same shit here. Let us be. Let her be. Tak yah sibuk2 makcik2 pakcik2 anak2 bawang sekalian nak tell them NOT TO BE what they wanna be.

      They wanna drink, let them be. They wanna wear hijab, let them be. They wanna show PDA, let them be. They wanna berhijrah, let them be. Apa sibuk2?

      Podah. Cakap tak serupa bikin.

  5. WeWa

    October 19, 2018 at 2:56 pm

    Tu ler Saz… masa kita berakon sama, I dah cakap kita pindah dok obersi… you takmao sbb hidup dah glemer kat Mesia. Ahh.. kan sekarang buat apa pun kan dah kena kecam dgn ahli2 syurga dalam internet? ? Nasib baik I berlakon sekali tu jer lah and dah pindah obersi. Tak sempat jadi selebriti cam you. Hehehe. Sini nak pakai apa, bak minum apa, nak makan apa, nak cakap apa, buat jer. Selagi tak menyusahkan, menyakitkan orang lain, takde orang nak bagi tarbiah Sazzy ooi. Ajak Naz pindah luar la Saz. Belum terlambat lagi. Pindah sebelum nnt dapat anak, pastu anak ko terbelenggu duduk negara Taliban. ?

    • Anonymous

      October 19, 2018 at 5:11 pm

      Bodoh nye…nti mati jgn bw blek malaysia…tanam je kat obersea tu…lg bgs klu tanam cam org kristian…ok…sep..

    • WeWa

      October 19, 2018 at 6:18 pm

      Ko hengat dlm donia ni ada 2 agama jer? Sikit2 kristian. Sikit2 kristian. Ko tak tahu ada Hindu? Buddha? Sikh? Taoism? Discordian? Paganism? Atheist? Agnostic? DLL…

    • popo

      October 23, 2018 at 2:04 pm

      i sokong apa u cakap ni nyahhh i pun tak sabar nak pindah and live with my latin boyrfriend. mesia is so sucks. buat apa everyhting nak kecam macam la diorang ni bagus sangat kekekeke

Loading...
To Top