June 6th, 2016

Sejak beberapa hari lepas kami ada dengar berita dimana penyanyi rap terkenal, Joe Flizzow telah sambung belajar ke university tersohor didalam dunia iaitu Harvard University.

View this post on Instagram

The hustle never stops. Learning too. Safely arrived to a warm welcome at Harvard earlier. I'm here to do a short course and I'm looking forward to learning from the best, about the best. The course is called 'Business Of Music, Entertainment and Sports' under their Executive Education Program. Shout out to my team back home for the support, and big ups to Finas for believing in this dream. #HBS

A post shared by Joe Flizzow (@flizzow) on

Malah, melalui pemerhatian kami di Instagram Joe, ia bukanlah khabar angin semata-mata dan beliau sendiri mengesahkan sudah berada di Harvard University bagi mengikuti satu kursus pendek disana yang dikenali sebagai Business Of Music, Entertainment and Sports.

Malah, Joe sempat bertemu dengan penyanyi rap antarabangsa iaitu LL Cool J yang pernah bekerjasama dengan bintang terkenal seperti Jennifer Lopez .

Tahniah kami ucapkan kepada Joe Flizzow yang dapat menjejakkan kaki di Harvard University meskipun untuk mengikuti kursus pendak. Mungkin ramai yang mengata mengapa belajar muzik harus ke Harvard? Sekurang-kurangnya beliau mendapat ilmu daripada mereka yang cukup pakar dan bertauliah selain mempunyai kualiti yang berbeza. Harap ilmu yang beliau pelajari nanti boleh membawa pembaharuan dalam industri muzik tempatan.

Sumber Berita : Instagram Joe Flizzow


Comments are closed.

Loading...