Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

JJ Dan Ean Digantung Daripada Radio Hitz FM

JJ dan Ean merupakan deejay di waktu pagi untuk stesyen radio Hitz FM. Sebentar tadi, menerusi Twitter Hitzdotfm, penggantungan JJ dan Ean daripada radio telah diumumkan. Namun punca penggantungan tidak pula diberitahu.

hitz fm jj ean suspended

Advertisement

Ada ura-ura yang menyatakan penggantungan JJ dan Ean ini adalah kerana mereka berdua terlepas cakap di dalam salah satu slot mereka. Buat masa ini, masih banyak pihak yang tidak percaya akan berita penggantungan ini dan menganggap ianya sebahagian daripada program “Gotcha” yang sangat popular di Hitz FM.

hitz fm jj ean suspended

Sama-sama kita nantikan pengumuman secara rasmi oleh pihak atas Hitz FM mengenai penggantungan ini. Kepada peminat JJ dan Ean, diharap anda dapat bersabar sehingga tiba saat itu.
.

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

92 Comments

  1. saya tak paham english

    July 9, 2012 at 3:17 pm

    apa lah engkorang semua ni.
    suspended ni bukan satu maksud sahaja.
    memang lag betol kan diorang kena “GANTONG”
    dalam cage. apa ke hal lah korang boleh timbul cerita racist.
    kalau pendengar hitz fm faham lah kot. they all memang kena gantung dalam cage kat somewhere. bukan kena gantung kerja.

  2. yuhein

    July 8, 2012 at 4:15 pm

    troll mau lebih. at first aku dengaq spekulasi pun dah tau ni gimik, kalaulah JJ kena gantung ean takpa lagi kot, kalau JJ kena gantung, gulung tikar hitz.fm ;p

  3. Sofea

    July 8, 2012 at 3:03 am

    JJ n Ean kena gantung..kena gantung kat The Curve ptg tadi!its just gimmick la….Bawak2 bertenang ye…

  4. N

    July 7, 2012 at 11:27 pm

    it was a gimmick, guys. jangan memandai buat spekulasi kalau tak tau apa2. google ada, do your work.

  5. janda berhias

    July 7, 2012 at 10:41 pm

    [email protected]
    nanti, i pm you k.
    mmuahhh!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama