Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Jinggo Tegur Henti Cerita Tentang Arwah, Takut Keaiban Akan Bermula

Jinggo

Menerusi satu perkongsiaan di Instagram pengarah dan penerbit Jinggo, beliau berkata agar orang ramai tidak berlebih-lebihan menceritakan tentang insan yang telah meninggal dunia.

Advertisement

Menurut Jinggo di dalam entri tersebut, pada mulanya semuanya nampak indah tetapi setelah segala yang ‘cantik’ sudah habis diceritakan, bermulalah keburukan arwah akan diperkatakan.

Cukup-cukuplah korang up gambar video arwah. Atas tujuan apa? Nak simpati? Nak naikkan followers dekat FB dan IG?

Dalam pada masa yang sama, suami kepada pelakon Shiela Rusly itu turut berharap agar perbuatan itu dihentikan dan tidak diulangi lagi pada masa hadapan.

Advertisement

IG Komen Jinggo

Meninjau di ruangan komen, rata-rata bersetuju dengan pernyataan yang dibuat oleh pengarah tersebut dan menzahirkan perasaan yang sama selain turut berharap agar kata-kata ini dapat membuka mata sesetengah pihak.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menari

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 Comments

  1. Anonymous

    August 18, 2021 at 3:00 am

    Ingatkan org yg sudah x der x per. Jadikan pengajaran. Tp jgn lak berlebihan. Ingat kita ni masih hidup. Byk lagi dugaan. Aku pun kene ckp kat mak aku sudah2 lah.

  2. anonymous

    August 17, 2021 at 11:40 pm

    diam lah kau kepoci

    • Anonymous

      August 18, 2021 at 3:01 am

      x salah pun ape yg die ckp.

  3. Anonymous

    August 17, 2021 at 1:19 pm

    Aku pon x paham.bile org tu hidup dikutuk dikeji setiap perbuatan. Dari paras rupa ke masakan sotong hitam ke duit money laundering korang jaja2 sampai boikot semua bisnez depa. Tibe meninggal puji tahap dewa pulak..org2 yg puji ni org yg sama dok kutuk dulu. Dari korang dok puji kutuk puji kutuk baik korang stop bg pendapat pasal sapa2. Bg pendapat pasal diri sendiri je laaa.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top