Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Jimmy Shanley Tak Layak Jadi Menantu Saya – Datuk Suhaimi

Selepas sekian lama berdiam diri, bapa mertua kepada Jimmy Shanley, Datuk Suhaimi hari ini telah muncul di dalam rancangan Melodi untuk memberikan kenyataan mengenai pergolakan rumah tangga yang berlaku di antara Jimmy dan anaknya, Nursuhaila.

jimmy

Advertisement

Banyak kata-kata pedas yang dilemparkan oleh Datuk Suhaimi terhadap Jimmy. Namun begitu, ada kebenarannya juga kata-kata Datuk Suhaimi. Kalau sudah tak sudi, ceraikanlah sahaja. Jangan jaja pelbagai cerita seolah-olah gilakan publisiti. Antara kata-kata Datuk Suhaimi ialah:-

Sebelum ini, memang I tak pernah keluarkan kenyataan kes Jimmy dan anak I yang dah setahun lebih berlaku. Banyak kenyataan yang dikeluarkan oleh Jimmy. Dah sampai masa I tampil berikan kenyataan yang mana Jimmy I rasa dah tak layak menjadi menantu I kerana banyak yang dia buat tuduhan memburukkan anak I.

Anak I dah pun failkan perceraian, jadi kalau dia dah banyak burukkan isteri dia, tak guna dia memperisterikan anak I lagi. Jadi, lepaskan sahajalah anak I. Kalau dia tak lepaskan seolah dia adalah lelaki yang dayus

dff
Malah Datuk Suhaimi memberitahu pihak Melodi yang Jimmy tidak mengambil tahu langsung tentang anaknya dan Suhaila. Bil bersalin pun tidak dijelaskan oleh Jimmy.

Nak ambil berat apa. Ini satu lagi masalah. Dia pernah keluarkan kenyataan yang isteri dia tak memberitahu dah melahirkan anak. Kalau tak diberitahu isteri dia dah pun lahirkan anak, macam manakah dia boleh membawa krew TV datang ke hospital untuk shooting gambar anak dia? Bil bersalin pun tak dibayar walaupun kita tak harapkan pun. Tapi dia memang tak bertanggungjawab. Bagi I, dia tak layak jaga cucu I

Datuk Suhaimi sempat menasihati Jimmy agar menerima qada dan qadar yang jodoh antara dia dan Suhaila sudah tidak ada daripada terus menerus mencanang kisah buruk tentang rumah tangganya sendiri. Hmmmm. Ada benarnya juga kata-kata Datuk Suhaimi ini. Apa kata anda?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

179 Comments

  1. kiki

    June 13, 2012 at 10:24 pm

    jimi pun satu, guna kedudukan sbg staff TV 3 siarkan cerita isteri enggan balik rumah (cerita lama)…..buat aper siar, buruk baik hal suami isteri biar dalam rumah jer, aku bukan nak bela isteri dia tapi seburuk manepun yang ko kawin dgn dia saper suruh lagi satu seburuk-buruk dia pun takder nak heboh aib org satu dunia

  2. Joe

    June 12, 2012 at 5:48 pm

    Hari tu Suhaila kata akan dedahkan keburukan Jimmy, now counterback la, or u just playing mind org. Jimmy dah ckp, now wait for suhaila, yg skema2 ckp jgn aibkan tu peribadi org, lebih baik blah dri blog mcm ni, ini blog pembaca dan owner blog pun sudah memberatkan bahu kiri kita…

  3. battousai pan

    June 12, 2012 at 2:00 pm

    kalu kena kat batang hidung korang baru korang tau saiko ke x…kita yg tengok senang la nk ckp cerai kan je la ape la…yg menanggung je paham mcm mana…wa sokong lu jimmy…kasi ajar sket…fair fair la…gua pun penah dgr gak pasal bini lu dari kawan gua…dasyat woooo…rasa nye kawan gua ade simpan lg pic tu…

  4. ygadil

    June 12, 2012 at 9:19 am

    isu layak atau tidak jadi menantu datuk tu tak patut diungkit..bukan kah dulu datuk jugak yg nikahkan anak dgn dia? anak datuk pun bukan sempurna. masing2 ada kekurangan. sekarang biarlah diorng selesaikan , tak pyhlah datuk masuk campur, mngeruhkan lagi keadaan.

  5. bapak hangpa

    June 12, 2012 at 3:27 am

    aku malu ada anak ngan cucu mcm hangpa 2 ekoq nie..kalu aku tau hangpa mcmni..tobat aku cretttt luar dlu2.biar pupus keturunan

    • Anonymous

      June 12, 2012 at 8:14 am

      Kata sepakat tidak tercapai.jadi perbicaraan tpaksa diteruskan.kita tunggu apa lg kebenaran yg akn kluer di mahkamah.luar tabii ke apa ke…semua tbongkar nanti.jgn tabur fitnah,kalau tak nampak dpn mata….

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top