Written by AbangNara | August 29th, 2012

Perbicaraan kes mahkamah Jimmy Shanley dan isterinya, Nursuhaila kini memasuki fasa yang seterusnya apabila Jimmy semalam menyerahkan 2 salinan video kepada mahkamah untuk mempertikaikan kelayakan isterinya menuntut hak penjagaan anak mereka, Zahra Rania Shanley.

video isteri jimmy

Selain daripada video, Jimmy turut menyertakan cetakan salinan SMS daripada ibu mertuanya, Datin Muniroh Kassim dan Nursuhaila. Kes ini terpaksa ditangguhkan sehinggalah Suhaila sendiri melihat video tersebut. Buat masa ini, isi kandungan video tersebut tidak dimaklumkan kepada pihak umum.

107 responses to Jimmy Shanley Serahkan 2 Video Kelakuan Isteri Kepada Mahkamah

  1. razer says:

    oooooooooo~

    0

    0
    • Ahli PAS says:

      Makamah Syariah Malaysia…hadoi. Lembap betoi la.

      0

      0
      • Isteri talam muka says:

        apapun tetap skong Jimmy. isteri macam tu..ceraikan aja.

        0

        0
      • PAS itu syurga says:

        semuanya salah UMNGOK!

        0

        0
      • Kelab Janda Mewah (KEJADAH) says:

        Nasib badan. Ceraikan saja lor. Sekali petik jari..10 janda2 sepi lari ke Jimmy.

        0

        0
      • TOK HAKIM says:

        MAKNANYA JIMMY BIJAK. TAK SALAH AMBIL GAMBAR ISTERI YG INGKAR. MAKAMAH BERTINDAK MENGUNNAKAN BUKTI. RITA RUDANI PATUT BUAT MACAM NI….

        0

        0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

        haiiiiii jimmey jimmey tunjok vdeo la tunjok itu la tunjok ini la tapi tknk kasi cerai kelaka betol la jantan sekor ni ..macm orang tk betol pulak n macm orang ilang akal …kalau dia ceraikn bini dia ni minah jambu tk tau la apeeeeeee akan jadi pada si jimmey ni teros kena KENCING MANIS gak nye.emmmmmmmm…

        0

        0
      • i'm not a monster says:

        cerai jer lah kalau x nak, perempuan ni bukan baik sgt pun, dulu dia ckp anak tu bukan anak kau, skrg ni anak kau pulak, dua2 bodoh

        0

        0
      • MASALAHNYA SEKARANG JIMMY X NAK CERAIKAN ISTERI DIA… KO G LA KAWEN NGAN POMPUAN LAIN JIMMY, BUAT ANAK RAMAI2…

        0

        0
      • mami mencari anak ikan utk dibuat laki olok-olok says:

        mami mencari ANAK IKAN,, ciri2nya spt berikut

        =) warganegara malaysia, london, US, canada
        =) mami nk yg muda umur dlm lingkungan 18-21 tahun,,auuwwww
        boleh berbhasa BI (senang nk bawak gi overseas, ah ah ah)
        =) muka mesti hensem semestinya,,jambu lagi baik auuwwww (bukan minah jambu)
        =) pe***nya panjang
        =)gay pun boleh

        my contact number : 012-3456789 (urgent)
        my fb: mami love anak ikan aauwww
        my twitter: @mami_anakikanauuwww

        mami tunggu

        0

        0
    • fedap says:

      so scary la klu dpt bersuamikan llk psiko cmnih..

      0

      0
    • minah kedekut says:

      tak habis-habis
      sorang burukkan sorang. bila nak abis entah. same jugak mcm rita.
      drp memburukkan sesama sendiri. baik berbincang je. tak payah nak gebang satu malaysia pasal korang. mengaibkan diri sendiri je. Tuhan bagi akal, fikir.
      yg membezakan kita dgn binatang is AKAL. sila guna akal sewarasnya!

      0

      0
      • apekehei says:

        wartawan la yg menyibuk…kebanyakannya diorg dptkan story dari prosiding mahkamah… job punya pasal…

        0

        0
    • Anonymous says:

      awat jimmy jadi lagu tu???
      dulu encem je….haishhhhh

      0

      0
    • hafiz hmk says:

      Mna x lembap kalau da keling ambigaga tu kplanya.. haha

      0

      0
    • Anonymous says:

      ha, lps ni sapa2 kawin yg rasa bini dh tk de dara, @ lakinya dh tk teruna, bleh buat video sbg bukti kt mahkamah.

      “saya rara teraniaya tuan. ini buktinya..”

      0

      0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundianda bagaimana ? says:

      masa kt atas katil dulu time sondol tk ambek vdeo ke tunjok kt makamah ?

      0

      0
      • cicakiut says:

        Teruknya bahasa yang diungkapkn wahai minah jambu, if btl kau wanita, jagalah tutur kata, sangat tak manis.. dan kalau kau lelaki, lelaki yg tak budiman saja cakap macam ni… dan kalau kau Islam, fikir2kanlah….

        0

        0
      • Pendekar Bujang Lapar says:

        Minah jambu ni cam lembu plak main sondol2..

        0

        0
    • nak duwet ghayer says:

      jimmy kawen dgn rita rudaini!!! saper sokong,sila tonggek bontot n like

      0

      0
    • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

      tengok muka jimmy kt dlm gambar ni pn macm tk selera gitu lah ! dh mcm tk senonoh ! ada janggot pulak tu eeeeeeeeeee tk bekenan minah jambu lah !! senyum pulak macm senyum perli aje jenis senyum tk iklas huh !! @#@#$%#$#@&$# huh!!!

      0

      0
  2. Nora says:

    wow jimmy.. siap merakam lg.. ehehehe..

    0

    0
  3. skudiver says:

    serabai da jimmy ni….

    0

    0
  4. alamaya says:

    :( kalau dah berbalah teruk macam ni.. teruskan je la berpisah.. makin lama aib masing2 dibuka buat tatapan ramai..

    0

    0
  5. positivetinker says:

    x paham betul ngan jimmy nie ape yg dia nk sebenarnya kalu da x syg lepskn je la nie x abis2 nk buka aid ex- wife dy… kalu aku jadi wife dy pun aku makin benci kat dy,mula2 kesian kat jimmy nie tp bila lama2 mcm mental ada gak mamat nie… ape yg pasti ada yg x kene ngan jimmy dendam kesumat agaknya,

    0

    0
    • RIMAS says:

      halah69x.. ko buta ke tak phm maksud read between d lines? Kan da kata tu Jimmy tunjuk bukti sbb dorg tgh nak rebut hak penjagaan anak.. bini camtu tak layak jaga anak nnt psiko.. so kena la si jimmy ni tunjuk bukti utk menguatkan lg bukti2 yang dia lagi layak jaga anak dr mak dia yg psiko tuh.. mahkamah usually akan serah anak pada ibu unless ibu tu terbukti tak layak jaga anak in which the daddy must give valid proof.. aiyooo.. main tuduh melulu la ayat ko ni so called +ve thinker.. ur not thinking str8 ppffftttttt!

      0

      0
      • Rozana Gula-Gula K-pop Senyap Terus!!!!! says:

        setuju dengan apa yang mu katakan…:p

        0

        0
      • positivetinker says:

        but perlu ker nk tujuk bukti smpai buka semua aib, n lagi pun jimmy tu bertanggung jawap ker ngan ank dy, nafkah ank dia tunai kan ker?… tup tup nk tuntut ank tu , dr mengadung smpi melahirkan wife dy sorg2 bila tiba masa nk persoal tentang hak! wife dy da mintak berunding cara baik tp jimmy tolak, x ke mcm ada yg x kene tu?? kalu x slah sy jimmy pernah wat kenyataan dy sendiri was2 ank tu ank dy, kalu sy jd wife dy jgn harap sy nk bg ank sy pada lelaki yg meragui zuriat nyer sendiri….

        0

        0
      • Kak Long says:

        True RIMAS, Suhaila seems like a spoilt brat (fullstop) … total misfit (fullstop)!! Seems like somebody who always got her ways and everyting she wants.

        0

        0
      • Lin says:

        Sangat setuju dengan RIMAS.tujuan Jimmy ialah nak mengemukakan bukti yg cara hidup isterinya tidak layak utk membesarkan anaknya dalam Islam.rasanya dia pun dah tak nak kat isterinya tu,tapi hubungan dengan anak masih boleh diselamatkan.wartawan yg bertanggungjawab membesarkan2 isu ni.whatever it is,Allah lebih mengetahui,insyaAllah anak kecil ni akan terbela.

        0

        0
    • kamariah says:

      positivetinker…..die bkn nk bini die tp die cb utk dptkan hak penjagaan ank die ko ade fhm skrg so die bg bukti semua kat mahkamah tu sb die nk mahkamah tau yg bini die tu x layak diberi hak penjagaan sepenuhnye jg tu blh la jg bkn maksud aku x blh ape2 langsung jgn slh fhm mcm mane die ttp ibu kpd bby tu jgk……utk jimmy trskan perjuangan kamu jika niat kamu btl2 ikhlas dan btl2 terlalu sygkan ank kamu kamu perlu lakukan sesuatu…..

      0

      0
      • wkm says:

        22 bgilir jge ok juga..sbb ank ni perlu ibu dan ayah ..hrp kalo jimmy or wife dyer yg dpt hak penjagaan tu,ank mreka still dpt jumpa both of them bila2 dyer nk..kesian bila mengenangkan bdk kecik yg bnasib cmtu..

        0

        0
      • lost says:

        @wkm, jaga anak bergilir2 bkn senang. Jimmy nk main custody of his child. skrg ni suhaila yg penjaga utama. Penceraian mmg cmni, especially ble ad anak kecik. Sbb tu ramai pasangan tunggu anak besar baru bercerai. So that anak tu blh pilih sendiri nk ddk mana.

        0

        0
    • negativethinker says:

      ni bukan kes bicara kampung la minah oiiii….ni mahkamah. mmg la kene ada bukti kalo ko nk menang. ni bukan nk buka aib masing2 tp kalo dh bini dia sendiri tak mau mengalah mmg la jimmy kene buat sesuatu. positive la sgt ko tuh….

      0

      0
    • kitaro says:

      stuju 100% ngan ko ‘positivetinker’

      0

      0
    • apekehei says:

      kalo ko masuk mahkamah, adakah ko akan dengan rela di’tembak’ bertubi2 oleh peguam mcm org bodoh…atau ko akan pertahankan diri ko? haaah, kat situlah perlunya ada bahan bukti…

      ko skolah balik boleh tak? ni yang malas cakap ngan orang ber’fikiran positif la sangat’ kononnya nih…

      0

      0
    • Pendekar Bujang Lapar says:

      positivetinker yg xberapa nk positive… mahkamah mmg nk bukti la kalu nk jatuh setiap hukum tu, bkn main dgr je.. xcukup bukti xleh suke2 jatuh hukum wei… skang ni mane2 bukti yg blh menang kes, semua kasi tunjuk la, xkire la luar kain, dalam kain, tepi kain, atas kain, bawah kain ke.. dh namenye bukti.. len kali cbe la think positive dlu sblm nk jd positivethinker ye..

      0

      0
  6. Anonymous says:

    akuuuuuuuuuuu fisrttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  7. Prince Noob says:

    kesian jimmy… badan dah naik, muka pun serabai, hanya kerana seorang wanita yg tak berguna

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundianda bagaimana ? says:

      cakap baik2 sikit eh ! jangan memandai cakap bini dia wanita tk berguna siak !!! bis si jimmey ni berguna sangat lah !! sampai nk tunjok2 vdeo semua huh !!

      0

      0
  8. cikgi says:

    kesian anak2…. kasih sayang terbahagi….=(

    0

    0
  9. ann says:

    jimmy rakam masa berkahwin lg kn….motif dia rakam masa tu?kenapa tak bagi awal2 masa wife dia dapat hak penjagaan?elok kita dgr penjelasan dua2 pihak sblm buat judgement….sometime org yg bising2 ni yg salah dr yg senyap….tp blh jd sebaliknya juga….tgu n lihat je….respect r.azmi n shasha saidin bila cerai dgn cara baik…jimmy n rita rudaini elok jgn canang kn cerita rumah tangga pada public…malu je kat org lain…

    0

    0
    • joon says:

      ann, mana ko tau jimmy rakam masa berkahwin?? ade ditulih ke??? kau pon taktau dia rakam apa dan masa bila lagi nak ckp mcm2… dendiam sudah kalau taktau…akupon taktau.

      0

      0
  10. dgr sini smua apa aku nk ckp! says:

    aku rse biasanya ibu yg patut dpt pnjagaan ni,ksian suhaila mngandung 9 bln pnt2 tau..tp ble pk yg dia suka brjudi,rse mcm elok bg kt jimmy plk.tkut nti ank dia dbesarkan dgn cara hidup suhaila yg ske brjudi tu,hbs punah ank dia nti.

    0

    0
  11. ........ says:

    entah la..dlm hal ni hanya ALLAH jer y tahu y mana btl n y mana salah..so..kita org pn x leh wat andaian sendiri..pd sy la..DUA2 SALAH..DUA2 EGO N DUA2 BONGOK..

    0

    0
  12. lala says:

    haiyooo
    dulu kawin cukup meriah dgn keta mewah bagai skang cerai pon meriah juge siap rakaman video.. format apa agaknya.. 3gp? mp4? mpeg? lols..

    masa kawin semua citer hat wangi2 manis2 tang ni semua hamis busuk keluar… apa2pon kesian kat si kecil…..

    0

    0
  13. maria says:

    Kesian kau Jimmy. Dapat bini cun melecun tapi tak dapat main puas2. Rugi lahh. Sedap tuu. Lain kali pilih lahh yang beragama Jimmy oi. Cantik tapi tak dapat rasa tak guna jugak. :D

    0

    0
  14. bulumatapalsu says:

    buat pe nk rebut2 ank.dulu jimmy kata,dia ragu2 sama ada baby tu ank dia or ank ‘org’ lain..tiba2 skrg nk mita lak hak penjagaan ank tu..ni sure kes malas nk beri nafkah ank la tu.rasanya elok la wife dia yg dpt hak sepenuhnya kt baby tu,lg pun baby girl kan,lebih baik ibu yg jaga.apa pun bab ank,ibu bapa sama2 la jlnkan tgjwb..

    0

    0
  15. core i3 says:

    ambillah contoh orang lain yg berpisah tapi masih berbaik2. semua orang kalu boleh tak nak bercerai tapi kalu berlaku jugak, cubalah jadi insan bertamadun dan berfikiran panjang. anak harus diutamakan. tak perlu direbutkan macam rebut umah/kete/harta benda. sama2 jaga anak tu, sama2 ada hak/peluang membesarkannya. cariklah jalan yg boleh dipersetujui bersama. apalah yg anda dapat dgn perbalahan seperti ini? keaiban kepada diri, keluarga dan anak jugak.

    cerai cara elok tak leh ka? lupakan ego, fikirkan anak bersama..

    0

    0
  16. tehtarikmanis says:

    Elok gak Jimmy wat macam tu,biar isteri tu sedo,mentang2 kaya jgn ingat semua boleh dibeli dengan duit….duit bkn segalanya…..huhuhu

    0

    0
  17. No One says:

    i sokong Jimmy…
    Jimmy much2 better dpt hak penjagaan tu dr wife dia yg kaki clubbing tu…
    go jimmy go…

    0

    0
    • Anonymous says:

      kaki clubbing pun, ibu adalah manusia yang paling mulia kat dunia ni untuk melahirkan kita..

      0

      0
      • No One says:

        mmg betul…tp ibu apa smp kata nak gugurkan kandungan tu la..
        kata anak sendiri anak luar nikah la..gila ke apa..
        mcm tu ke nk jadikan contoh pada anak.??

        0

        0
  18. ika says:

    tak baik dedahkan aib isteri..

    0

    0
    • apekehei says:

      wartawan la yang dedahkan….get ur fact straight!

      0

      0
      • Anonymous says:

        engkau sakit hati kat statement ika kenapa? kau jimmy rupa nya yer?? hahaha…haktuihh!! lelaki tak guna..bini yg melahirkan zuriat sendiri pun kau boleh aibkan macam2. memang malang sapa2 yang jadi bini kau di masa akan datang.

        0

        0
  19. ya....ya.....yalah...... says:

    ya..yalah..yang betul harus dapat sokongan dan perlu makahmah nilai sebaikn2nya..agar yang tak bersalah harus ditegakkan haknya…banyak kes yang tak bersalah tak dapat bersuara dan dibiarkan macam gitu je dah jadi macam betul2 orang bersalah…harap mahkamah tak buat silap dan tak dirasuah sudah…kan…kan…kan….

    0

    0
  20. Anonymous says:

    betul…betul……..betul

    0

    0
  21. takeiteasy says:

    sebaiknya ada di bwh jagaan ibu tp klu ibu x blh pakai so baik ng kt bapa tp bapa jaga baby 2 elok2
    bila jd hal cerai berai ni yg jadi magsa nya ialah anak2 kesian budak 2
    2 la b4 kawin pilih la pasangan berpandukan ciri2 wanita islam
    time kawin pn wat la majlis yg di berkati Allah S.W.T so taht bahagia dunia akhirat

    0

    0
  22. Sweet32 says:

    Sampi bile la kes diaorg nak settle agknye! Dah muak dahh..

    0

    0
  23. Cik Embun says:

    mcm ni la..kesimpulannye nasi dah jadik bubur.. xtaw la bubur nasik ke..kacang ke.. asalkan sedap.
    Jimmy.. ni pengajaran utk u.. wanita nk djadikan isteri cukup sekadar ada rupa.. harta ckit.. dan xkurang ilmu agama.. u carik orang biasa (means yg xtrlibat ngn retis2 or publisiti) i rase u da hidup aman damai da..TAPI.. u made such a worst choice.. sgt2 KASIHAN ngn ur life now.. BUT u yg terAMAT pemilih n cerewet orgnye.. so..u deserve it.

    0

    0
  24. sue says:

    alahai jimmy, kalau dah tak suka si suhaila tu, ceraikan aje. hal anak pulak bertolak ansur lah.jangan dikenang lagi. maafkan lah suhaila tu. hak penjagaan bersama lagi elok. kesian kat anak tu. walau seburuk mana pun suhaila itu nak dia jugak. yang penting mak dan ayah tidak mengabaikan anak. bermaafan lah ye!

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Apa la korg ni….dia bkn xnak cerai tp kan tunjuk smua tu utk dia ambi hk pnjagaan anak….bukan sbb dia masi nk dgn bini dia tu….korg nk ke anak tu d jaa oleh mak nye yg x tentu lg dpt jg dgn smpurna..

    0

    0
  26. jimmy ni bukan tak nak cerai bini dia tu…tapi nak stress kat bini dia je…kasi susah sikit nak nak lari mcm tu je…

    0

    0
  27. Lara Mariskha says:

    Tak sedar diri btullh Jimmy..sdhlh tak ambil berat lgsg isteri mngndung smpi ank tu dh jdi rupa manusia..tiba2 plak mau tuntut hak pnjagaan..haktuuuiiii…

    0

    0
    • Anonymous says:

      memang tak sedar diri..dia masa tampar bini dia kenapa tak ambik video sekali?? bapa yang panas baran macam tu layak ke nak jadi ayah yg bertanggungjawab.?? kalau dia tampar anak dia yg masih kecil tu sapa nak jawab? silap haribulan mati budak tu dikerja kannya.

      0

      0
  28. lovelime says:

    i heard dat before dgn suhaila jimmy mmg cerewet & memilih pasangan, nak yg standart level dia or lbh je….tp akhirnya mcm ni pulak jdnya!kesian ank dia yg comel…next time klu nak kawen lagi cari yg sederhana, sejuk mata memandang, blh jd sahabat, isteri, ibu & nenek yg sama2 menuju jalan Allah bkn duniawi semata2 jimmy oiii…esk2 mati bkn boleh bawa pun harta dunia masuk kubur. aku doakan korg dpt settlekan cpt lah, makin lama makin malu diri sendiri nanti.

    0

    0
    • Anonymous says:

      memang padan dengan muka jimmy..org lain dapat bini sosial pun masih boleh kawal..dia?? belum apa2 dah bagi penampar, memang padan lah jadi duda berhias..hahaha..

      0

      0
  29. cikikaka says:

    takut nak komen ape2 pasal rumahtangga org.. baik aku perbaiki rumahtangga aku dulu..

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer dh tukar kaler says:

      tau tkpe jadi jangan suka2 masok kt ruangan komen rabak bang nara ni paham ! minah jambu tengok muka nye si jimmey ni dia macm dh jadi orang PAS ! tapi ni bukan fitnah tau ni agak2 aje boleh kn ?

      0

      0
  30. nyah ponti says:

    mcm ada yg tak kena dgn muka jimmy ni
    dah mcm bapak ayam pun ada

    0

    0
  31. huhu says:

    apa daaa korang ni..aku x rasa tu video bukan2..aku rasa msti jimmy dh pasang spy tuk rakam aktiviti soSIAL bini dia tu..klu dh kaki soSIAL mmg x leh kontrol..time kes ko kt mahkamah cubalah stop sekejap..ni x…enjoyyy je keje ko..so video cmtulah tuk kukuhkan bukti yg bini dia tu x layak jaga anak..bini dia ni muka je cun..skali aku tgk brsuara kt melodi..emmmm..IQ zeroooooooooo…harap ank org kaya..ckp cm bodoh2..klakar pon ada…ntah apa2 yg ko jwb..n aku rasa better jimmy yg jaga ank dia..coz aku mmg ikut perkembangn jimmy..aku rasa dia seorg yg baik..siap renovate rumah cantik2..pasang aircond kt dapur nk selesakan bakal isteri..tup2 pas kwin bini xnk dok sana..dia sedih sbb apa yg dia sediakn langsung x terusik coz bini dia nk stay kt umah besar tu n klu anak dia stay ngn pompuan ni..100% akan ikut prangai mak dia..anak org kaya yg soSIAl..manja..kepala batu..jimmy prnh ckp nk ank dia blajar kt skol biasa+brcampur n hidup normal mcm dia dlu2…

    0

    0
  32. Amier says:

    Macam ada plan dah nak cerai.Ambil video perangai isteri…isteri pula anak jutawan produk Natasya,kenduri kahwin pun dengar berjuta juga habis. Yang si pompuan ni pulak tangkap artis ….teringin nak populariti ka?
    Bila perkara2 lain diutamakan membelakangi kesesuaian sikap..apa nak buat…inilah jadinya, kahwin baru beberapa bulan pun dah dengar bunyi.
    Bak kata org utara….gatai juborg!!!

    0

    0
  33. mayo says:

    Isteri pon dia xbole nak bimbing,camne dia nak bimbing anak dia esok hari…alahai…

    0

    0
  34. zifi says:

    sebab tu lah kalo nak cari isteri kena cari yg elok agamanya. jgn cari yg lawa tp agama di abaikan. cantik tu biar jd satu bonus, bukan keutamaan. kang kluar statement mcm rozita che wan pulak.

    0

    0
  35. suhaila says:

    Hi saya suhaila, & saya terasa dengan komen anda sema… merajuk~~

    0

    0
  36. Anak jimmy Stanley says:

    Apa Hal le korg kecoh sgt ni???? Buka mata Dan minda. Jimmy ksian kat anak Dia tu.. Datuk, nenek ngan mak dia mmg kaya harta to miskin budi bahasa. 1 family pakat2 msuk TV nak kena kn jimmy tp jimmy lak sbaliknya….. By statement pun, biasa2 jerrrr… Mak bapa suhaila ni mmg akal Pendek bab tu anak dia jd cm tu.. Sosial mgalahkan org Barat dah.. Buat statement pun menipu dan minta simpati org jerr.. Bapa mulut celupar ptut le suhaila mulut longkang cm penipu.. Dorg tau jimmy takkn balas apa yg Dorg kata kat tv tp kat court jan Harap le ye……. Ambik blik apa yg korg Buat kat jimmy.

    0

    0
  37. Anonymous says:

    Jimmy gilakan harta bini dia tu..cuba offer apa2 utk dier mungkin dia bole lepaskan dgn rela hati..ni semua kes duit..bkn kena mengena tanggungjawap sgt pun..mcm dayus jer..da ckp bini mcm2 tapi x nak ceraikan..

    0

    0
    • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

      betol betol betol tu minah jambu sokong ngan kau …maybe jugak si jimmy ni nk kn harta n duit bini dia tol tk..kalau tk…tkan sampai sekarang dia tknk ceraikn bini dia kan…. si jimmy ni cakap banyak tapi HABOK PON TKDAK !!

      0

      0
  38. kepohchi says:

    aku ni pompuan tp aku sokong jimmy..
    dah sah2 binik die yg nk g mhkamah..
    dlm metro muka dpn lg ayat ‘cabar saya d mahkamah’
    so ape yg jimy buat ni betul la..
    hari tu xnak pikir sblm g mhkamah..
    standard la kena londeh la semua bhn bukti..
    masing2 mesti nk menang..
    so jimy teruskn pjuangan…
    lepas ni cari bini yg kuat agama..muka xlawa xpe janji perangai lawa..

    0

    0
  39. insan_yang_tak_sempurna says:

    apa lagi lah masalah dorng nie..bermasalah lah isteri jimmy tu..macam2 lah…nasib lah aq xkawen ag…huhuhu

    0

    0
  40. aku yg tak sewel says:

    cerai je la kalau dpt bini cam tu,nnti ko yg skit jiwa….anak yg nnt jadi mgsa.klu duk ngan mak cam tuuu nnt jadi hantu…

    0

    0
    • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

      sekarang je jimmy dh sakit jiwa dh tk payah cakap nanti lagi ..tapi dia maseh lagi nk mempertahan kn si suhaila tknak kasi cerai !!!!

      0

      0
  41. Anonymous says:

    bila dengar bekas bini Jimmy bercakap kat tv suara mcm sial je, mcm kuat minum je uwekkk…

    0

    0
  42. jjjj says:

    boring boring boring

    0

    0
  43. strategi bijak jimmy says:

    jimmy, jgn ceraikan isteri ko tu. biar kan dia tergantung camtu jer. dia pompuan, selagi tak diceraikan, selagi tulah dia tak boleh kawen ngan laki lain. jadilah ko janda smpai ke tua. jimmy, strategi you mmg bijak…. org pompuan cmtu mmg patut diajar sbg iktibar kpd pompuan2 yg lain.

    0

    0
  44. white tulips says:

    Pada pendapat sayalah , jimmy yg patut dipersalahkan sbb pada kisah mulanya dialah yg membongkarkan kisah rumahtangga nya pada pihak media. Dn masa tu suhaila tak pernah bagi komen apa apa pun pada media.Tpi dah banyak kali sangat jimmy bagi kenyataan, takkn lah suhaila nak terus berdiam diri. Mesti dia pun nak mempertahankan dirinya. Jimmy ni seorang yang psycho lah. Bayangkanlah dah lah taknak ambil tahu pasal anak dan isteri, anak sakit kat hospital pn tak datang jenguk. Inkan pula nak bertanya khabar. Dan sekarang ni dah lah tak habis habis mengaibkan isteri sendiri dan nak tunjuk video pulak. Yang peliknya dah puas mengaibkan isteri sendiri lepas tu tak nak bercerai pulak. Adakah suhaila sanggup menerima jimmy semula setelah diaibkan dengan sebegini rupa.

    0

    0