June 12th, 2012

Semalam, Jimmy Shanley dan isterinya, Nursuhaila Eliani Suhaimy telah gagal untuk mencapai persetujuan bersama tentang hak penjagaan anak mereka di Mahkamah Tinggi Syariah, Shah Alam.  Untuk makluman, pasangan suami isteri ini telah dikurniakan seorang cahaya mata perempuan yang diberi nama Zahra Rania Shanley, 10 bulan.
jimmy
Menurut Harian Metro, Suhaila telah menawarkan hak penjagaan sama rata iaitu bergilir-gilir setiap minggu. Namun Jimmy tidak bersetuju dan mahukan hak penjagaan terhadap anaknya itu dibahagi sama rata dalam seminggu. . Namun, Nursuhaila tidak bersetuju dengan tawaran itu sebaliknya memberikan tawaran balas pula iaitu Jimmy boleh melawat dan bersama anaknya di rumah Nursuhaila.

jimmy

Oleh kerana persetujuan gagal dicapai oleh kedua-dua belah pihak, hakim telah menetapkan 28 Ogos ini sebagai tarikh perbicaraan hadanah (hak penjagaan anak) untuk pasangan suami isteri ini. Abang Nara doakan agar mereka berdua dapat mencapai kata sepakat demi kepentingan masa depan anak mereka sendiri.


96 responses to “Jimmy Shanley Dan Isteri Gagal Capai Persetujuan Bersama Isu Penjagaan Anak”

  1. leerider says:

    Kalau bini dia dah di kira nusyuz (tak taat pada suami) by mahkamah, Jimmy la dapat hak jaga anak.

  2. oren says:

    terbukak lg hal celah kain dalam nnt waktu di court. kesian anak diorang…blogger2 dan wartawan lain, janganlah bukak aib mereka..kesiankanlah anak dorang ni…ape perasaan dia bila dah besar hal2 buruk mak ayah mereka tersebar merata rata..jimmy lepaskan la isteri tu..bapak mentua pn dah luahkn dekat melodi..malu la….tak ape..nnti ade la bahagian kamu yg baik2..

  3. abc says:

    jimmy 2 kn dari kecik x de parents mesti la die tak leh terima penceraian, die tahu macam mana hidup x de mak bapak.. so die x nak la anak die dapat nsib yg sama kan….

    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      dari kecik tkde parents? mana gi parents dia? cerai jugak ke?

Loading...