Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Jimmy Shanley Dan Isteri Gagal Capai Persetujuan Bersama Isu Penjagaan Anak

Semalam, Jimmy Shanley dan isterinya, Nursuhaila Eliani Suhaimy telah gagal untuk mencapai persetujuan bersama tentang hak penjagaan anak mereka di Mahkamah Tinggi Syariah, Shah Alam.  Untuk makluman, pasangan suami isteri ini telah dikurniakan seorang cahaya mata perempuan yang diberi nama Zahra Rania Shanley, 10 bulan.
jimmy
Menurut Harian Metro, Suhaila telah menawarkan hak penjagaan sama rata iaitu bergilir-gilir setiap minggu. Namun Jimmy tidak bersetuju dan mahukan hak penjagaan terhadap anaknya itu dibahagi sama rata dalam seminggu. . Namun, Nursuhaila tidak bersetuju dengan tawaran itu sebaliknya memberikan tawaran balas pula iaitu Jimmy boleh melawat dan bersama anaknya di rumah Nursuhaila.

jimmy

Advertisement

Oleh kerana persetujuan gagal dicapai oleh kedua-dua belah pihak, hakim telah menetapkan 28 Ogos ini sebagai tarikh perbicaraan hadanah (hak penjagaan anak) untuk pasangan suami isteri ini. Abang Nara doakan agar mereka berdua dapat mencapai kata sepakat demi kepentingan masa depan anak mereka sendiri.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

96 Comments

  1. leerider

    June 22, 2012 at 8:37 am

    Kalau bini dia dah di kira nusyuz (tak taat pada suami) by mahkamah, Jimmy la dapat hak jaga anak.

    • Anonymous

      June 22, 2012 at 9:50 am

      xsemestinya, jimmy belum tentu layak. kena tgk jugak keprluan n kepentingan baby

  2. oren

    June 14, 2012 at 12:45 pm

    terbukak lg hal celah kain dalam nnt waktu di court. kesian anak diorang…blogger2 dan wartawan lain, janganlah bukak aib mereka..kesiankanlah anak dorang ni…ape perasaan dia bila dah besar hal2 buruk mak ayah mereka tersebar merata rata..jimmy lepaskan la isteri tu..bapak mentua pn dah luahkn dekat melodi..malu la….tak ape..nnti ade la bahagian kamu yg baik2..

  3. abc

    June 14, 2012 at 12:13 am

    jimmy 2 kn dari kecik x de parents mesti la die tak leh terima penceraian, die tahu macam mana hidup x de mak bapak.. so die x nak la anak die dapat nsib yg sama kan….

    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer

      June 14, 2012 at 8:24 am

      dari kecik tkde parents? mana gi parents dia? cerai jugak ke?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
Puasa Barakah Bersama