Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Jika Tak Benar Kenapa Takut Nak Balas?” – Norish Karman Akui Hantar Mesej Kepada Adik Arwah Benjy

Norish Karman

Tidak berselindungan atau berdolak-dalih, pelakon Norish Karman akui dia merupakan individu yang menghantar mesej peribadi kepada adik arwah Benjy, Inessa Irdayanty bagi mendapatkan kepastian mengenai kebajikan arwah ketika hayatnya.

Advertisement

Norish atau nama sebenarnya Nor’ Ashikin Karman turut mengakui tulisan dan pertanyaannya itu agak kasar, namun dia berkata dia berhak untuk mengetahui bagi mendapatkan kepastian.

Saya akui beremosi dan ayat-ayat dalam mesej itu agak kasar tetapi saya percaya soalan itu logik dan bukan soalan yang tidak masuk akal… mesej itu melalui DM (mesej langsung) bukan secara umum.

Kalau dia rasa soalan saya itu mengarut dan tidak masuk akal, dia boleh abaikan saja. Tak ada siapa perlu tahu soalan tersebut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Inessa Irdayanty (@inessukamakan)

Dalam pada masa yang sama, Norish berkata dia mengetahui soal kesusahan arwah Benjy ketika berada di penjara menerusi artikel di sebuah akhbar tempatan.

Jadi apa yang terlintas di fikiran saya, adakah arwah Benjy tidak mempunyai ahli keluarga untuk memastikan kebajikan arwah terjaga?

Norish KarmanSumber : Instagram Norish Karman  

 

Norish turut berkata dia telah menerima pelbagai kecaman daripada netizen atas sebab perkongsian yang dibuat oleh adik arwah Benjy tersebut.

Jika tidak benar, mengapa takut untuk membalas? Berani kerana benar takut kerana salah. Saya tak pasti tujuan dia menyebarkan soalan saya tersebut.

Norish bagaimanapun memohon maaf jika soalan yang ditanya olehnya itu dihantar pada masa yang tidak sesuai.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

17 Comments

  1. Anonymous

    July 22, 2021 at 9:23 am

    satu je aku nk ckp.. JANGAN MENYIBUK HAL ORANG… if ko nk tlg knp masa arwah ada ko xbg pape? pg la jmp zed zaidi.. bg la ape yg ptt.. ni dh meninggal kwn tu br nk menyalak.. appooo… diaM lbh baik klu x ape bnd baik nk ckp.. ko x berdosa, dia xberdosa.. lg 1 diam x mksd [email protected]… diam lbh baik dr keruhkan keadaan.. jgn pertikaikan ape yg keluarga arwah dh bt.. tu sme hal keluarga dia, ko sape nk msuk cmpur.. jaga je keluarga sendiri.. org msh dlm sedih ko dh tny mcm2.. mane human sense ko sbg manusia? adoi.. jgn nk tunjuk heroin part la.. ape2 pn yg fmly dia bt pd arwah bkn urusan kt.. kt xtau kesusahan org.. so jgn sng2 nk judge org mcm tu.. FAHAM KE WAHAI NORISH KARMAN OII…

    • Anonymous

      July 24, 2021 at 1:58 am

      Excuse me..nama betul dia NORISAH KARIMAN hokey!! Bukan biashe biashe

  2. Anonymous

    July 18, 2021 at 6:14 pm

    Nk salah. Macam tahu hal luar dlm keluarga org. Soalan2 yg dia tanya pun, soalan terjah. Mau org tak hangin. Lagi satu, berdiam tu tak semestinya salah !!!

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top