“Jika Salah, Tegur Secara Peribadi” – Baby Shima Anggap Pendakwah Hanya Mengecam, Bukan Tegur Ikhlas

Hiburan

“Jika Salah, Tegur Secara Peribadi” – Baby Shima Anggap Pendakwah Hanya Mengecam, Bukan Tegur Ikhlas

Nama selebriti, Baby Shima selalu terpalit dengan kontroversi ‘panas’ dan boleh dikatakan dirinya sudah biasa dengan kecaman serta kritikan daripada warganet.

Apabila ditemubual oleh BH Online, tuan empunya badan sendiri berkata dia sama sekali tidak kisah serta tidak terkesan apabila ada segelintir netizen melabelkannya sebagai pelakon ‘lucah’.

Advertisement

Akibat sering melakukan hal-hal yang mengundang rasa tidak senang orang ramai, penyanyi dangdut itu juga selalu ditegur oleh pendakwah di Malaysia, namun menganggap teguran yang dilakukan tidak ikhlas tetapi lebih kepada bentuk kecaman.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NENG BABY SHIMA (@babyshimaofficial)

Tidak semua pendakwah tulus dan lurus, ada juga pendakwah terpalit isu negatif.

Dalam pada masa yang sama, Baby Shima turut menafikan dia seseorang yang selalu cetus kontroversi tetapi sebaliknya netizen yang sering beri komen cemuhan kepadanya tanpa ketahui hal sebenar.

Menurutnya, tarian yang dilakukan sama sekali tidak berlebihan dan dia hanya mengikuti rentak lagu sahaja.

Selain itu, kami kongsikan artikel berkaitan pada pautan di bawah.

4 bulan lalu

"Mereka Yang Banyak Tonton Dan Berimaginasi" - Baby Shima Tak Kisah Dikecam 'Ghairah' Bergelek

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : BH Online

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

2 Comments

  1. Fathilah Mohd Sharuji

    August 28, 2022 at 9:47 am

    Tegur peribadi apa…hang gelek satu dunia tengok tak malu pulak, bilabUstaz tegug, rasa malu dan marah pulak…
    Hang ni masuk group Lisa , Neelofa belajag ugama sikit. Hang hayun punggok hang tu nk hidang kat sapa….

  2. Anonymous

    August 26, 2022 at 8:16 am

    Teruk sgt dah kebodohan retis Msia ni. Buat dosa kat Allah tp mintak maaf kat netizen. Buat dosa terang2 tapi nak org tegur diam2. Tiber tringat kata2 sorg youtuber ni… memang badan kau punya tapi bala datang semua akan kena

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...