March 6th, 2019

Bertahun juga lamanya peminat Erra Fazira menanti pengakhiran hubungannya dengan Shahir. Berita masuk meminang dan berkahwin sudah beberapa kali diperkatakan tetapi sehingga kini tiada jawapan pasti daripada pihak lelaki sehingga Erra baru-baru ini seakan sudah tawar hati.

Berbicara soal itu, Shahir dalam satu kenyataan terbaru memberikan jawapan yang sangat klise. Nampaknya hala tuju hubungan mereka masih kabur.

Jika jodoh tidak ke mana. Hanya itu jawapan paling ikhlas yang dapat saya berikan. Mungkin kedengaran klise, tetapi insya-Allah, andai ada jodoh, kami pasti bersatu.

Ramai yang kata, hubungan yang berpanjangan tanpa pengakhiran yang bahagia itu hanya membuang masa. Secara amnya, orang perempuan ini memang sabar tetapi janganlah sampai kesabaran mereka itu sudah tiba batasnya ataupun main tarik tali dalam sesuatu hubungan, nanti melepas.

Sumber Berita : BH ONLINE


53 responses to “Jika Jodoh Tidak Ke Mana – Jawapan Klise Shahir Soal Kahwin Dengan Erra Fazira”

  1. MAK CIK ERRA CARI TOY BOY says:

    ERRA GILA LELAKI HANDSOME JA.. BEKAS SUAMI TAK HANDSOME.. BUAT SALAH SIKIT TAK BOLEH.. SHAHIR BUAT SALAH BESAR DIMAAFKAN..

  2. MAK CIK ERRA CARI TOY BOY says:

    Erra mahukan lelaki handsome.. muda drpd suaminya.. come on lelaki muda sedunia.. Erra perlukan korang.. come on.. lelaki handsome buat salah besar, erra maafkan.. lelaki tak handsome seperti suaminya jika buat salah walaupun sikit, tiada keampunan.. kesian anak perempuannya melihat ibunya begitu..
    sbb handsome.. mati pun sanggup.. anak ikan.. engku emran baik tak hargai.. sbb kurang handsome.. YANG PENTING HANDSOME.. Baru erra fazira nak.. hokay..
    ERRA SUKA LELAKI HANDSOME.. TP MALU NAK MENGAKU.. SHAHIR BUAT SALAH APA PUN.. ERRA TERIMA.. KALAU LELAKI BURUK.. SALAH SIKIT.. ERRA REJECT.. KONON NK YG BERIMAN.. SEBENARNYA NAK YG HANDSOME JE..
    lIHATLAH GAMBAR DI ATAS.. Erra yang terhegeh hegeh kat shahir.. tersengih sengih kat shahir.. shahir tak layan pun.. dalam hati mungkin.. ape la mak cik erra ni..

  3. thahah says:

    shahir ingat erra tu bbnu ke nak tunggu lama2..erra, please move on, awak tu ratu

  4. Doakan untukmu says:

    Kalau tak de jodoh dgn shahir..harab jumpa dgn org yg lbh baik dr sebelum-belumnya..biar sederhana tapi mnyenangkan jiwa dan membimbing ke arah akhirat juga…sapelah jodoh erra nanti, biarlah yg terbaik…amin

  5. Anonymous says:

    tgk mcm Natasha Hudson tu.. xde buang umur & masa.. cerai jer abis edah kawin lain terus.. anak pun lain2 suami apederhal sume mampu bela.. aim yg kaya & stabil jer.. dpt lain mtk cerai tukar terus…
    ni duk tunggu shahir yg berhutang tu.. adoiii erra kalo dia ade hutang tu kasi hangus jer laaa.. xkan nyer dia mampu bayar.. ayat pengikat manis jer cerita kawin.. tipah tertipu sungguh erra.. umur hangus duit pinjam pun hangus…
    cari natasha tu mintak tips…

Loading...