Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Jihan Muse Sertai Geng Pagi Hot Di Hot FM

Selepas beberapa tahun Jihan Muse menghiburkan kita dengan lawaknya menerusi program di televisyen dan membuat parodi yang cukup ‘rare’ di MeleTOP, kini pagi anda akan lebih ceria selepas beliau terpilih untuk memeriahkan lagi segmen Geng Pagi Hot bersama Ajak, Fizie dan Shuk bermula 17 September ini.

Advertisement

Walaubagaimanapun, Jihan pagi tadi telah sempat merancakkan suasana pagi pendengar Hot FM ketika mengunjungi stesen radio terbabit untuk ambil ‘feel’ bergelar penyampai radio selain mengumumkan beliau bakal menjadi keluarga Hot FM tidak lama lagi.

Tentunya perubahan baru ini mendapat reaksi positif daripada pendengar yang mengakui Jihan sentiasa bersahaja dalam lawaknya dan membuatkan orang ramai tidak kering gusi. Sama-sama kita nantikan gabungan mereka berempat minggu depan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

33 Comments

  1. Nenektokopah

    September 14, 2018 at 4:42 pm

    Sebelum ni kurang minat hotfm…
    Sekarang, terus x minat dah..
    TQ hotfm

  2. hakak

    September 14, 2018 at 9:58 am

    yang 3 org tu pun hakak menyampah nak dengar.. ni tambah plk si jihan.. lagi bosan.. tolong la cari dj yang sesuai.. amek pelawak2 ni, merapu je lebih.. baik dengar lite fm..

  3. Anonymous

    September 14, 2018 at 8:04 am

    Tak pernah ada hti nk buka hot fm. Channel nya pun x thu no apa.
    Plawak dh x jobs lgi ke..
    Pergi ke arah dj pulk.
    Inilh masalh org yg x ada plajrn kn.

  4. korang sakai abadi

    September 14, 2018 at 4:46 am

    Sakai la dgr radio .lagho dan sia2 dgr radio siap ade muzik lagi .bila la nak insaf korang ni .takkan tunggu lepas ditanam dalam tanah ni.
    Kalau korang pakat tutup radio tu takdelah bersepah artis artis yang xmenyumbang kat dunia ni.korang hidup kat dunia just nak dengar lagu dan bergelak ketawa je ke??.hmm

  5. jess

    September 13, 2018 at 9:23 pm

    hot kurang puch, johara bingit tpi takde punch…dgr jep dan fadilah kamsah esok…ok

Loading...
To Top