September 13th, 2018

Selepas beberapa tahun Jihan Muse menghiburkan kita dengan lawaknya menerusi program di televisyen dan membuat parodi yang cukup ‘rare’ di MeleTOP, kini pagi anda akan lebih ceria selepas beliau terpilih untuk memeriahkan lagi segmen Geng Pagi Hot bersama Ajak, Fizie dan Shuk bermula 17 September ini.

Walaubagaimanapun, Jihan pagi tadi telah sempat merancakkan suasana pagi pendengar Hot FM ketika mengunjungi stesen radio terbabit untuk ambil ‘feel’ bergelar penyampai radio selain mengumumkan beliau bakal menjadi keluarga Hot FM tidak lama lagi.

Tentunya perubahan baru ini mendapat reaksi positif daripada pendengar yang mengakui Jihan sentiasa bersahaja dalam lawaknya dan membuatkan orang ramai tidak kering gusi. Sama-sama kita nantikan gabungan mereka berempat minggu depan.

Sumber Berita : Hot FM


33 responses to “Jihan Muse Sertai Geng Pagi Hot Di Hot FM”

  1. Tk says:

    6.39. Bukan Bab body saja macam norla Ghani. Riuh bingit pun seangkatan dg Norlia Ghani, DSVida dan R Azura. cakap tanya comma dan noktah. orang mcm ni Elok pegang watak drama jadi makcik bawang ngumpat or baru api

  2. Anonymous says:

    Jihan kena gangbang ke?body makcik lorong

  3. Anonymous says:

    Radio SAMPAH.Jihan sejak berduit nie mcm lupa asal usul.Bab body dah mcm norlia ghani.Elokla korang semua bergabung.Jerumuskanla generasi yg baru nak naik nie.siaran radio penuh dgn perangai korang je.info mmg sampah je.

Loading...