Written by Bella | September 13th, 2018

Selepas beberapa tahun Jihan Muse menghiburkan kita dengan lawaknya menerusi program di televisyen dan membuat parodi yang cukup ‘rare’ di MeleTOP, kini pagi anda akan lebih ceria selepas beliau terpilih untuk memeriahkan lagi segmen Geng Pagi Hot bersama Ajak, Fizie dan Shuk bermula 17 September ini.

Walaubagaimanapun, Jihan pagi tadi telah sempat merancakkan suasana pagi pendengar Hot FM ketika mengunjungi stesen radio terbabit untuk ambil ‘feel’ bergelar penyampai radio selain mengumumkan beliau bakal menjadi keluarga Hot FM tidak lama lagi.

Tentunya perubahan baru ini mendapat reaksi positif daripada pendengar yang mengakui Jihan sentiasa bersahaja dalam lawaknya dan membuatkan orang ramai tidak kering gusi. Sama-sama kita nantikan gabungan mereka berempat minggu depan.

Sumber Berita : Hot FM

33 responses to Jihan Muse Sertai Geng Pagi Hot Di Hot FM

  1. Anonymous says:

    huhuhu..mcm makcik umur 60an bdn

    14

    2
  2. Anonymous says:

    baru ada anak satu, bangun pagi x terurus nampak. Nk pakai bajupun tarik je mana yg ada..rupa tu kalau lawa ok jugak. Ini serabai muka dn badan..bila pakaian serabai, srabai lah semuanya.

    ..hahaha..baru anak 1.

    13

    0
  3. Anonymous says:

    Tak berapa minat dia ni sejak dulu

    17

    0
    • akak sado says:

      Zaman dlu dj sorang2 rilek jerr…sejak thn 2000 kot start berdua,pastu bertiga..skang berempat…huru hara la konti…serabut sume nk bercakap…semak woiii ramai2 dj..sapa nak ckp,sapa nk dgr..

      16

      0
      • Anonymous says:

        Betul akak sado, rmak aku punya radio klasik pun pagi2 DJ berdua lahai..kelibut gitu ikut trend kot..

        3

        0
      • Anonymous says:

        Betul.. seriously mmg semak penyampai radio smp 3 org. Masing2 nk bcakap pastu buat punch line merapu nk bagi kecoh konti. Actually 2 org pon dah ok. Aku mmg x dengar hotfm ni. Stesen lain blh layan lagi termasuk yg berbahasa inggeris but not hotfm. Sorry.

        8

        0
        • Anonymous says:

          Tak pernah ada hti nk buka hot fm. Channel nya pun x thu no apa.
          Plawak dh x jobs lgi ke..
          Pergi ke arah dj pulk.
          Inilh masalh org yg x ada plajrn kn.

          7

          0
  4. Anonymous says:

    makin la kuang ajor lawak2 nyer nanti..haiiissshhh

    16

    0
    • Anonymous says:

      aku dah seronok dgr ade shuk… lawak geng hot fm skrg cool & cover2 lagi…. jahanam jd lawak celaka si jihan buat nnti… aku termasuk org yg tukar channel lain

      6

      0
  5. haihh says:

    dolu2 kalu nak jadi dejaay radio kerajaan berbayar..pasti ade kelulusan sekurang2nya diploma/degree masscom Uitm. sekarang deejay radio (tak semua) tak perlu dh kelulusan2 ..tangkap muat..asal boleh lawak merapu @ kawan2..boleh jer terus jadi deejay..pagi2 dh lawak tah apa2..dengan mulut lasernya..kadang2 budak2 sekolah pn terikut2 gaya bahasa diaorng..semua nak rating..hurmmm..

    52

    0
    • MKWK4077 says:

      Org dulu byk quality dlm plajaran..sbb ptptn x ada..respek mak bapak tungkus lumus cari duit. Anak2 hargai.
      Skrg quality x ada…dpt pjmn blajar bgi pompuan..beli mekap/hp/baju2 jenama yg di offer 70%.
      Yg lelaki pulk..handphone mahal2…sgup mkn magee 21 kali slama 7 hari kt rumah.
      Di luar mkn nasi ayam..konon x pokai.

      15

      0
  6. haihh says:

    dolu2 kalu nak jadi dejaay radio kerajaan @ berbayar..pasti ade kelulusan sekurang2nya diploma/degree masscom Uitm. nak2 hotfm ni, sekarang deejay radio (tak semua) tak perlu dh kelulusan2 ..tangkap muat..asal boleh lawak merapu @ kawan2..boleh jer terus jadi deejay..pagi2 dh lawak tah apa2..dengan mulut lasernya..kadang2 budak2 sekolah pn terikut2 gaya bahasa diaorng..semua nak rating..hurmmm..

    5

    0
  7. faraj says:

    Habis Rosak….kalau Dato Vida ,suka Jihan & Nabil bermakna Kurang ajor lew nanti bahasa2 jihan kt Radio tu..punohhhh

    4

    0
  8. Yoy says:

    Tahniah Jihan. Boleh dah buang mana yang x menyumbang tu.

    1

    1
  9. MKWK4077 says:

    Org dulu byk quality dlm plajaran..sbb ptptn x ada..respek mak bapak tungkus lumus cari duit. Anak2 hargai.
    Skrg quality x ada…dpt pjmn blajar bgi pompuan..beli mekap/hp/baju2 jenama yg di offer 70%.
    Yg lelaki pulk..handphone mahal2…sgup mkn magee 21 kali slama 7 hari kt rumah.
    Di luar mkn nasi ayam..konon x pokai.

    2

    0
  10. Gorges says:

    MUTE kan radio dan Tukar channel pada tempoh waktu Jihan on air. Mak oiii. BINGIT pagi buta.. Cadangkan Ko buat kerja sukarela jadi sarjan askar wataniah yang jerit bagi latihan Barisan…. . Suara lantang bngit Jihan tu bagus! Atau kerja kat TASKA TADIKA. Kanak sure discipline kena keriau

    5

    1
  11. Anonymous says:

    X MINAT MINAH NIEEEEEEEEEEEEE OK BYEEE

    6

    0
  12. Anonymous says:

    dr awal kemunculan jihan ni aku xberkenan..amende yg best ntah dia ni

    7

    0
    • Wekkkkkkk says:

      Dri awal kemunculn bukn x berkenan kt dia…tpi ” mcm kesian”.
      Boleh pergi ke dlm industri seni sbb rupa x ada gigi ke depan..
      Wekkk ckp btul ye..mesti ada yg mrh hehehehe.
      Skrg pulk body alahaiii

      2

      0
  13. Mat K says:

    SIARAN RADIO DAH TAK BERKUALITI DENGAN ADA NYA DJ EXPRESS HASIL RAJA LAWAK!

    4

    0
  14. mak c kina says:

    hadoi..semak..nanti semua nk bercakap..sudah nya kalau ada temamu jemputan..jawab pun ala kadar je..xsempat nk explain..sbb dah kne potong..
    ke jihan ada 1 segmen kt GPH?..kalau xduduk konti, ok la…tp tetap semak

    3

    0
  15. Ly says:

    Sesiapa boleh terangkan/jelaskan kenapa kita perlu sampai 3 orang Deejay pada masa yang sama? Sekarang sampai 4 orang? wow.. serious, tak faham..

    4

    0
  16. jess says:

    hot kurang puch, johara bingit tpi takde punch…dgr jep dan fadilah kamsah esok…ok

    3

    0
  17. korang sakai abadi says:

    Sakai la dgr radio .lagho dan sia2 dgr radio siap ade muzik lagi .bila la nak insaf korang ni .takkan tunggu lepas ditanam dalam tanah ni.
    Kalau korang pakat tutup radio tu takdelah bersepah artis artis yang xmenyumbang kat dunia ni.korang hidup kat dunia just nak dengar lagu dan bergelak ketawa je ke??.hmm

    1

    0
  18. Anonymous says:

    Tak pernah ada hti nk buka hot fm. Channel nya pun x thu no apa.
    Plawak dh x jobs lgi ke..
    Pergi ke arah dj pulk.
    Inilh masalh org yg x ada plajrn kn.

    1

    0
  19. hakak says:

    yang 3 org tu pun hakak menyampah nak dengar.. ni tambah plk si jihan.. lagi bosan.. tolong la cari dj yang sesuai.. amek pelawak2 ni, merapu je lebih.. baik dengar lite fm..

    3

    0
  20. Nenektokopah says:

    Sebelum ni kurang minat hotfm…
    Sekarang, terus x minat dah..
    TQ hotfm

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Radio SAMPAH.Jihan sejak berduit nie mcm lupa asal usul.Bab body dah mcm norlia ghani.Elokla korang semua bergabung.Jerumuskanla generasi yg baru nak naik nie.siaran radio penuh dgn perangai korang je.info mmg sampah je.

    1

    0
  22. Anonymous says:

    Jihan kena gangbang ke?body makcik lorong

    0

    0
  23. Tk says:

    6.39. Bukan Bab body saja macam norla Ghani. Riuh bingit pun seangkatan dg Norlia Ghani, DSVida dan R Azura. cakap tanya comma dan noktah. orang mcm ni Elok pegang watak drama jadi makcik bawang ngumpat or baru api

    1

    0

Leave a Comment

Optional