Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Jihan Muse Sertai Geng Pagi Hot Di Hot FM

Selepas beberapa tahun Jihan Muse menghiburkan kita dengan lawaknya menerusi program di televisyen dan membuat parodi yang cukup ‘rare’ di MeleTOP, kini pagi anda akan lebih ceria selepas beliau terpilih untuk memeriahkan lagi segmen Geng Pagi Hot bersama Ajak, Fizie dan Shuk bermula 17 September ini.

Advertisement

Walaubagaimanapun, Jihan pagi tadi telah sempat merancakkan suasana pagi pendengar Hot FM ketika mengunjungi stesen radio terbabit untuk ambil ‘feel’ bergelar penyampai radio selain mengumumkan beliau bakal menjadi keluarga Hot FM tidak lama lagi.

Tentunya perubahan baru ini mendapat reaksi positif daripada pendengar yang mengakui Jihan sentiasa bersahaja dalam lawaknya dan membuatkan orang ramai tidak kering gusi. Sama-sama kita nantikan gabungan mereka berempat minggu depan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

33 Comments

  1. Tk

    September 16, 2018 at 7:29 am

    6.39. Bukan Bab body saja macam norla Ghani. Riuh bingit pun seangkatan dg Norlia Ghani, DSVida dan R Azura. cakap tanya comma dan noktah. orang mcm ni Elok pegang watak drama jadi makcik bawang ngumpat or baru api

  2. Anonymous

    September 14, 2018 at 6:40 pm

    Jihan kena gangbang ke?body makcik lorong

  3. Anonymous

    September 14, 2018 at 6:39 pm

    Radio SAMPAH.Jihan sejak berduit nie mcm lupa asal usul.Bab body dah mcm norlia ghani.Elokla korang semua bergabung.Jerumuskanla generasi yg baru nak naik nie.siaran radio penuh dgn perangai korang je.info mmg sampah je.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top