Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Jezamine Lim Kini Hamil 8 Bulan, Harith Iskandar Berlawak Tentang Kadar Perutnya

Untuk anda yang tidak tahu atau pura-pura buat tidak tahu, Jezamine Lim ialah isteri kepada Harith Iskandar. Dan saat ini, mereka berdua sedang menunggu kelahiran anak sulung mereka. Sebentar tadi, Harith Iskandar telah berkongsi gambarnya dan isteri yang sudah mengandung 8 bulan melalui twitter.

harith iskandar dan isteri

Advertisement

Comel kan? Harith Iskandar ternyata masih mampu membuat lawak tentang kadar kebuncitan perutnya dan isteri.

harith iskandar dan isteri

Apa pun, Abang Nara yakin mereka berdua sedang excited menunggu kelahiran anak sulung mereka. Abang Nara doakan agar semuanya berjalan lancar. Follow Harith Iskandar di Twitter untuk mengucapkan tahniah dan mendoakan kesejahteraan kandungan mereka berdua.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

84 Comments

  1. bosan

    January 28, 2012 at 2:29 pm

    NI LA NAMENYE SUAMI DAYUS…. KESIANNNNN

  2. Mama Meera

    January 28, 2012 at 4:03 am

    kalo x suke sekali pn…kutuk dlm hati udah ler.peace yo!

  3. BungaApril

    January 27, 2012 at 6:11 pm

    Mcm2 lah,,,x salah kalau nak beri nasihat,,tp baik cakap direct kepada orangnya,,kalau setakat mengata kat komen ni dikira mengumpat,,,dunia akhir zaman,,so yg penting jangan agung2kan orang yang buat perkara x baik ok,,,
    ^_^ peace yaww,,,,

  4. saya

    January 27, 2012 at 9:52 am

    actually kan kenapa kak zie dikutuk sbb akk publish harsh sgt psl harith tu… i’m sure harith ramai fans and fans dia bukan dr golongan melayu sgt pun.. but then napa dorg kutuk kak zie instead of harith sbb cara kak zie bias… bila artis yang akk suka, akk kutuk filtered… tp bila tang artis yg akk tak suka akk ckp bukan main… tak molek lah kan… akk dah point kan harith fail jd husband pdhal akak sendiri tak sempurna dari segi pemakaian…
    saya selalu tau tengok blog akak… suka isi kandungan tp kadang2 benda tak perlu untuk diheboh2kan.. sebab tu napa princess red ni kena kutuk…
    akak sendiri tau diri akak, kita manusia tak sempurna tp siapa kita untuk cop mmg org lain tu tak sempurna.. btol tak?

  5. memerhati

    January 27, 2012 at 12:16 am

    pandai tapi tak cerdik. tak ber tamaddun pun ada. kalau harith ni tak popular, outgoing, modern, open minded ingat jezamine ni nak ke?? Kalau tak kaya ingat dia nak masuk islam?

    • budu

      January 28, 2012 at 3:11 pm

      wakakaka..aku setuju sangat..suma sebab DUIT!masuk islam sebab DUIT!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top