Jersi World Cup Versi Pak Arab

Trending

Jersi World Cup Versi Pak Arab

jersi world cup pak arab

Macam cool jugak kan? Sapa yang tengah duduk Arab tue nak pesan bawak balik satu leh? Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Advertisement

jersi world cup pak arab

jersi world cup pak arab

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

17 Comments

  1. IncomePasif.com

    July 19, 2010 at 11:41 pm

    hahahaha…
    cute….
    epl la plak….
    Try To See Here

  2. nanaLee

    July 17, 2010 at 4:35 pm

    kreatif!!!!! pasni mesti ramai taylor nak buat baju kurung raye versi mcm ni…tp nape semua pak arab pgg hp?? hahaha..

  3. Atok Kiut

    July 17, 2010 at 12:22 am

    Fanatik punye pasal..Jubah pon dah tukar jadi jersi..adehh :p

  4. jajalalitamplum

    July 16, 2010 at 9:38 am

    hhahaha lucu gila

  5. nabilah

    July 15, 2010 at 10:58 pm

    cool….:)

Loading...