Jersi Malaysia Untuk Piala AFF Suzuki Cup

Trending

Jersi Malaysia Untuk Piala AFF Suzuki Cup

Jersey Malaysia kali ini seperti kembali ke tahun 2007, namun kali ini hanya terdapat dua garis tegak lurus berwarna hitam yang mengapit warna kuning di tengahnya. Nike secara rasminya telah menaja empat negara peserta AFF Cup antaranya ialah Indonesia, Malaysia, Singapura, dan Vietnam.

Advertisement



jika berminat boleh order dengan admin RM50 termasuk pos gred AAA, boleh sms/whatsapp: 0148471813 atau email:[email protected]

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

6 Comments

  1. wak lu

    December 12, 2012 at 3:17 pm

    gred AAA siam la tu…yg ori mna ada gred2…haha

  2. sparky

    December 8, 2012 at 9:17 am

    jersi malaysia yg jual ni kata gred AAA konon tapi pangsai..tak berbaloi ngan harga ,,, kualiti pasar malam…

  3. sparky

    December 8, 2012 at 9:14 am

    semua yg jual tu cap ayam…tak sama langsung jahitan pun tak elok, banyak beza…

  4. johnjeninz

    November 14, 2012 at 1:38 pm

    Rm50 tu cap ayam ke???? Gua tgk yang ori RM200+++…..

    • Anon

      November 15, 2012 at 12:38 am

      jgn la tanye soalan bangang. cube berdiri di dunia nyata. ko ni macam baru 2 hari jd fan bola.

    • Ottel

      November 15, 2012 at 4:05 pm

      biasa la tu,, baru nak berjinak dalam arena sukan