Jersi Kelantan FA 2013 Kualiti Rendah?

Trending

Jersi Kelantan FA 2013 Kualiti Rendah?

Post ini bukan untuk menjatuhkan produk Kelantan FA tapi secara realitinya benda ini memang terjadi.Harga untuk sehelai jersi original adalah RM89.90 tapi kualiti yang diberikan sangat tidak senilai dengan harga yang diletak. Kain jersi juga sangat nipis dan kemungkinan rosak tu tinggi jika dibasuh dengan mesin basuh. Ada yang komplen logo juga banyak yang mudah tercabut. Kalau harga jersi takat Rm40 macam thai kualiti tak apa la nak cabut-cabut logo sebab dah tahu kualiti dia rendah. Ini pula yang original ni, orang tak panggil original kalau kualiti takda kan?

jersi kelantan kualiti rendah

Advertisement

Sumber: Abe Pozi

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...