Jaringan Gol Tercantik Bulan Ini Tetapi…. (Video)

Trending

Jaringan Gol Tercantik Bulan Ini Tetapi…. (Video)

Goal Terbaik

Satu perlawanan bola sepak telah berlangsung di antara Sekolah Tinggi Columbine dan ThunderRidge baru-baru ini. Admin pon tak tau la kesudahan perlawanan ni dimenangi oleh pihak yang mana satu, tapi apa yang menarik di sini adalah salah satu gol yang dijaringkan ketika perlawanan berlangsung.

Advertisement

Gol yang dijaringkan oleh pemain Columbine bernama Dylan Prichett-Ettner ini telah dirakam dan dimuat turunkan di internet. Gol jaringan ala-ala akrobatik ini telah mendapat ramai perhatian dari netizen dan admin pon terkejut juga dengan aksi yang telah dilakukan itu. Pemain profesional pon tak pernah tengok buat macam ni. Jom tengok apa yang gempak sangat tu.

Gempak gila kan??? Tapi malang bagi pasukan Columbine dan Dylan sendiri kerana gol ini tidak dikira kerana Dylan berada pada kedudukan offside ketika jaringan ini dilakukan. Apa-apa pun nice try kepada Dylan.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

Comments are closed.