Written by Bella | November 13th, 2018

Jarang memuat naik foto bersama suami tercinta, Syed Aiman di akaun Instagramnya, timbul pertanyaan dan spekulasi mengenai status rumah tangga penyanyi Linda Rafar. Adakah mereka berdua mempunyai masalah?

Menjawab segala persoalan, Linda memaklumkan beliau dan suami tidak mahu terlalu menayang kebahagiaan mereka. Anggota kumpulan Elite itu lebih selesa untuk berkongsi foto berkaitan kerjaya seninya dan anak-anak.

Biarlah rasa cinta dan bahagia itu menjadi rahsia suami isteri sahaja. Bukan semua perkara perlu dimuat naik ke media sosial kan?

10 responses to Jarang Muat Naik Foto Bersama Suami, Rumah Tangga Linda Rafar Bermasalah?

  1. kentot says:

    sape kat sini nak cium kentot saya????

    0

    2
  2. Anonymous says:

    tak perlu bercerailah, kalau cerai buat hape..sama je melayu punya p..i, p…r, sama je saiz. Lainlah saiz Sudan atau negro.

    0

    4
  3. Anonymous says:

    nape muka linda mcm jantan, muka laki mcm amoi?

    2

    2
  4. mak cute says:

    dh la xyah canang lagi citer rumah tangga…kes dulu pun ko canang laki ko senyap je…tau2 elok balik…klo ada masalah setel sndr sudah..

    1

    0
  5. mardiah says:

    Dari dulu taste dgn syed aiman ni ..linda kalau you tak nak i sudi jadi pengganti

    3

    0
  6. Nad says:

    Bagus lagi jarang2 post tp disebaliknya romantik dan sayang menyayangi daripada hari2 post cakap suami romantik isteri romantik,setiap saat nak bagitahu pasangan dia jer yg romantik sampai org lain naik muntah.bagus simpan untuk diri sendiri jer tentang pasangan..saya lebih suka pasangan yg xmenunjuk.bukan apa nanti kalau esok2 dh xda jodoh,mulalah semua cakap no komen padahal dulu semua benda nk tunjuk

    4

    0
  7. Anonymous says:

    indikasi rumah tangga bahagia oleh netizen sekarang adalah jumlah upload gambar laki bini bercanda di media sosial sebanyak mungkin..haha.
    tau tak korang kawan aku yang instafamous hari2 upload gambar laki bini, ayat sweet2, lepas tu every week cari aku cerita masalah rumah tangga tak bahagia..so, jangan judge kebahagian orang dari mata yang korang nampak je ye

    0

    0
  8. Anonymous says:

    mcm laki bini aeril wawa tu… lepas kawin time susah dulu senyap jer laa.. skrg senang skit bersungguh tunjuk bahagia maklumlaa masa kawin style koboi pelamin takde…
    elok mcm linda rafar ni… bahagia dlm umah sudah takyah gigih showoff beriya… yg penting happy2 humble… org yg tgk dah kawin ke belum kawin tgk post pun tak menyampah

    5

    0

Leave a Comment

Optional