Written by Bella | April 27th, 2016

Pertelingkahan antara  dua pelakon baru Ruhainies dan Janna Nick masih lagi mendapat perhatian ramai. Semalam, menerusi rancangan Meletop Ruhainies telah dijemput bagi menjawab isu beliau bersama Janna.

Walaupun Janna tidak dapat hadir pada program berkenaan, beliau berulang kali memohon maaf kepada Ruhainies melalui video temuramah yang dirakam pihak Meletop.

Ruhainies mengakui beliau sebenarnya sudah lama memaafkan Janna  dan berharap isu ini telah selesai. Namun,  ada sesetengah netizen mempertikaikan ketulusan hati Ruhainies dalam kenyataan maafnya itu.

Untuk pengetahuan anda, Janna sebelum ini telah menghubungi Ruhainies melalui WhatsApp untuk menyelesaikan isu mereka secara baik dan pada masa yang sama memohon maaf kepada Ruhanies. Malangnya Ruhainies tidak membalas mesej yang dikirim oleh Janna dan tidak mengatakan beliau sudah memaafkan heroin Suami Tanpa Cinta itu.

Berikut antara mesej yang dikirim oleh Janna kepada Ruhainies :-

Ini pula video Ruhainies semalam didalam program Meletop :-

Hmmmphh, harapnya kes ini sudah betul-betul selesai dan masing-masing sudah boleh move on . Bak kata orang, industri hiburan Malaysia ini kecil, tidak elok kalau bersengketa lama-lama. Lagipun Ruhainies dan Janna baru sahaja ingin mengukuhkan nama mereka dalam industri hiburan tempatan.

Sumber Berita : Forum CARI

95 responses to Janna Nick Sudah Berkali Mohon Maaf Sebelum Ini Tetapi Ruhainies Tidak Peduli?

  1. Anonymous says:

    Inilah yang dikatakan budak2 baru nak up ya

    0

    0
    • Lalala says:

      Berlakon pun kayu…kayu dgn ruhainies xdpt nk beza….

      0

      0
      • Anonymous says:

        saya x faham lah..apa janna nick dah buat kat kayu ni?

        0

        0
        • Acah acah suci says:

          I actually love how janna explain herself and the situation. Apesal pulak si ruhainis ni keje mention oh lepas janna dah mintak maaf saya pon maafkan bla bla. Ko ingat ko suci? (Bukan team sesape tapi menyampah tengok)

          0

          0
        • Baby Jane says:

          AKU TAK KENAL RUHAINIES NI TAPI AKU DAPAT RASA DARI VIDEO MELETOP TU NAMPAK SANGAT FAKE FAKE FAKE FAKE EWWW NAK MUNTAH AKU. BOLEH LA GENG DENGAN C FAYE LEPAS NI HAHAHAHA

          JANNA NICK PUN AKU TAK KENAL TAPI THE WAY SHE HANDLE THE SITUATION NAMPAK JUJUR AND TAK FAKE.

          0

          0
      • puteri uqasha shilla says:

        Betul …

        0

        0
    • zupzapzupzap says:

      Rohani ni berlakon drama apa ya? Tak perasan la …Si janna ni prnh la tgk drama lakonan dia…yg belakon ala2 tomboi pastu terpaksa kawen dgn muluk tu kan…

      0

      0
      • Anonymous says:

        haah… dia berlakon citer apa ya… kalau janna ni ada gak aku tengok drama kul 10 malam kat astro… lepas tu ada drama kat tv9 ahad malam

        0

        0
      • rohanipunboleh says:

        hahahaha ini kelakor…rohani ko tibai, dh jd nama macik2 terus..kahkahkah..btw si rohani ni berlakon filem hello mr perfect. dlu ada kt tv3 pukul 7

        0

        0
    • Anonymous says:

      muka macam nora danish versi muda.

      0

      0
  2. Anonymous says:

    klau dia x nk maafkan janna lantak dia la..wat x thu je la…wlpn bkn janna y salah…micheal ang pn dh jelaskan sgla..y penting peminat thu y mane salah n y mane btl…buang karen je layan pompuan kayu tu…

    0

    0
    • SMN says:

      Hahahah. Saya gelak je tengok video Meletop. “Micheal memang takde kena mengena pun”, “Sebab Janna dah minta maaf jadi saya maafkan dia”, “Jangan gaduh-gauh tau, saya dengan Janna kawan je”. Alahai palsunyaaa

      0

      0
  3. Anonymous says:

    dia elok nk jmp mntk maaf n bicang,hang xmau.yang hang tau,dk gebang kat media.sja nk bagi naik nama.publisiti morahan.hg kalau mekap ada la iras2 nora.sekali imbas la.2x imbas jauh langit dgn bumi.msa hg berlakon cita apa tv3 pkl 7 tu,sebijik mcm org kampung.(mil kata)hahaha

    0

    0
  4. poyos la says:

    lantak korg la nk bgaduh ke ape.. yg ak tau ak x minat kt budak 2 org ni .. tp klu dgr si ruhainis ni bckp mcm sore x lepas je ..mngantuk dgr.. sore si janna plk mcm halilintar .. klu korg bgaduh tarik2 rmbut msti best sorg ala2 cover cun ND sorg ala2 tomboi Scha …hahahaha

    0

    0
  5. - - says:

    kenapa Janna perlu beria ia sangat nak mintak sorry? biarlah dia Janna… jangan ego sangat Ruhainies

    0

    0
    • Lola says:

      Ada certain type manusia memang jenis x suka benda x ada closure. Mungkin bagi Janna, minta maaf secara berdepan tu akan bagi dia closure pasal benda ni n maintain hubungan dorg supaya ok sebab dorg dalam industri yg sama. And memang ada org macam Ruhainies yg ego x bertempat. It’s okay Janna, you’ve tried your best.

      0

      0
  6. el says:

    bahase hang dan aku dalam message macam kasar sangatlah…

    0

    0
  7. Anonymous says:

    aku lebih kesian kat ruhainies ni.. kesian dah la berlakon kayu.. mcm mane lagi boleh nak up kalau tak guna cara gini. trying hard sangat ND ops ruhainies!

    0

    0
  8. DD says:

    Ruhainies ni tk habis nak menegakkan yang Janna buat macam tu (kononnya). Janna tk payah buat macam tu pun. Dia memang berbakat. Producer and director yang cari dia. Klako kau ni. Cara cakap pun cover sok sok suci kau maafkan Janna kononnya. Murni sungguh hatimu. Kah.

    0

    0
  9. cik nin says:

    adoi tak abes lg ke kes ni??…ruhainies oiii blah la ko dr industri nih…lakonan Janna jauhhhhhhh lg cemerlang dari ko tu pahamm??? i love u Janna

    0

    0
  10. cik nona says:

    meletop nih patut invite anzalna ..nak tengok jugak aksi nelopak .. eh !

    0

    0
    • Anonymous says:

      setujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

      0

      0
    • meletops says:

      dah byk kali kot meletops panggil anzalna.. 2-2 ok jer.. professional lg.. past is past ok.. vangang betul ko ni..!!

      0

      0
    • Anonymous says:

      ko ni baru keluar gua kot,anzalna dah bnyk kali dtg set meletop,duduk sebelah lopa lagi,patunye ko sebut nama fazura,fazura ngn lopa kan xleh bertembung,

      0

      0
  11. kamal says:

    dah-dah la tu Ruhainies…….”ko kena terima kenyataan mmg lakonan ko cam kayu balak yg kaku x brgetak slagi x ditolak”
    ko saje cari publisiti murahan utk abpbh yg x lama lg kan……..
    tu cara purba la Ruhainies…..

    0

    0
  12. sara says:

    mmg plastik…. xnk kalah… last skali ayat dia… janna dah admit kesalahan dia…. hahaha… maknanya kau ttp nk tuduh janna….

    0

    0
    • Anti kayu says:

      Kan… Aku ingat aku sorg je pasan.. Dy last skali tetap nk ckp janna salah.. Bodoh nye kayu

      0

      0
    • Aku bukan bimbo says:

      Aku pun perasan dia masih nk ckp yg Janna mengaku salah, pdhal Janna just minta maaf kot2 dia ada buat salah sbb tu dia htr whatsapp utk minta penjelasan ape salah dia sbrnya…. Tapi BIMBO mcm ruhainies ni… explain lah puluh2 kali pun, dia mmg takkan boleh hadam kenyataan sebenar. Dlm erti kata lain, BENGAP!

      0

      0
      • momokosakura says:

        aku suka ayat ko…dia mmg the real bimbo.aku harap sgt dia baca page nara ni biar dia tau langit tinggi ke rendah..siap ckp peminat dia dgn janna jgn bergaduh.pfffttt!dia ada peminat ke?huhu..aku pun tak la minat janna tp aku tgk mmg janna way moreeeeee matang than makcik rohani ni.

        0

        0
    • Aku bukan bimbo says:

      Aku pun perasan… x abis2 dia ckp Janna dah minta maaf sbb buat mcm tu. Pdhal, Janna just berbudi bahasa minta maaf kot2 dia ada buat salah…sbb tu dia htr whatsapp utk mintak penjelasan. Tapi, BIMBO mcm ruhainies ni, explainlah puluh2 kali pun, mmg susah dia nk hadam kenyataan sebenar sbb BENGAP!

      0

      0
  13. jamalishadat says:

    Budak baru nk up

    0

    0
  14. minah jingga says:

    pompuan ni mmg ego.. berlagak.. even dia buat salah kt org dia akn buat tktau n buat mcm dia mangsa.sp yg pernah kena ngn dia, tau la perangai dia.

    0

    0
  15. so so says:

    Poyonya ruhainiesssss ni

    0

    0
  16. aihh says:

    aihh.. bila ‘lubang’ dan ‘lubang’ bergaduh… susah nak settle.. entah apa2 dorang ni..
    dua2 poyo… baru first time masuk industry hiburan dah sibuk gaduh…
    typical ‘lubang’ yang baru nak up…
    move on please!

    0

    0
    • Anonymous says:

      kau apa hal? mental ke? cakap macam orang tak g sekolah .. sick!

      0

      0
      • Anonymous says:

        Bukan ckp mcm org tak gi skolah je…. lebih kpd org gila seks pun ya. Asik lobang, lobang.. lobang dia yg lobos kot.

        0

        0
    • Momo says:

      weh ko tengok skit bila janna ni start berlakon. aduh kesian plak nak compare dengan ruhainies yg baru sebulan jadik artis nih ha

      0

      0
  17. Bkn haters says:

    i bkn haters dan bkn jgk peminat. Cuma nk bgtau kita dh sedia mklum janna dh mntk maaf byk kali. Yes,nmpk mgkin ade silap janna here n there. Mungkin laa.. Kalo x,xkan la beriya2 mntk maaf kan? Tp salute sbb Janna mntk maaf. Kita smua nmpk kan? Cuma pada pendapat sy laa,jgn la tunjuk iye2 sgt bukti yg janna mntk maaf sbb kan nnt lagi teruk ruhainies tu nmpk nye. Which is not really good at all. We all tau u dh mntk maaf. Okay?

    Bab ruhainies maafkan atau x tu terpulang kat die jnji u ada mntk maaf. Mmg wujud manusia ego cmtu. Mgkin die rasa die dh sama level ND kot. Bahahahaha~

    0

    0
  18. Miss Keypoh says:

    Sengal gak minah ni. Part lawak dia cakap ‘saya maafkan dia, dia pun da admit”. Admit apa? Dah terang2 bukan janna yg hasut Michael Ang. Dia digugurkan pasal jadual pelakon lg satu. Ni mmg jenis tak leh terima kenyataan

    0

    0
  19. nok gebuzzz says:

    belagaknyer jawapan…org minta maaf ape salahnyer!,benggong la si ruhainies ni.. belom ape2 dah perasan diva..buat bodoh jer la janna..esok lusa tau la nasib dia

    0

    0
  20. si Polan says:

    cakap meleret2 camtu, rimas telinga aku dgr. then masa ckp “kata nak face to face” tu bunyi sarcastic :D

    0

    0
  21. sedey says:

    Klaka makcik ni….dalam2 ckp dah maaf kan janna leh lg ko mention janna salah dan dah akui kesalahan dia….yg aku dengar kt video janna tu dia ckp ‘if ruhanies rasa dia penyebab then dia mintak maaf even benda tu tak betul’….desperado makcik ni…dah la baju bulu2….auwwwww. kesian ko dik. boleh lak ko ckp knapa janna xdatang.nk face2face….eh masa janna nk face2face ko xnk….kt media nk pulak ko kan….si janna tu bz.byk job. bkn mcm hang xde job

    0

    0
  22. ein says:

    apa masalah ruhainis ni sebenarnya??? sibukkkkkk je dok maafkan orang yg belum tentu bersalah nya. pelik kot.. bila orang ajak berjumpa berbincang dia taknak. tp kat meletop beria cakap nak jumpa pulak??? kenapa awal2 tak nak settle. tak malu ke.. micheal ang pun dah clearly cakap janna tak hasut dia pun. so apa yg si ruhainis ni tak puas hati… dia sendiri tak nak plak say sorry sebab salah sangka kat janna. dahh2 la ruhainis oi… berlakon pun tak best, pastu ade hati nak tiru Nora Danish.

    0

    0
  23. Ruhainies beria says:

    Weiii ruhainies si kayu.kau berlakon ntah apa2.mmg x best la klau drama ke apa2 ke yg ada muka kau kat tv tu.mmg aku x jd nk tgok.kayu gila.dah2 la tu.tak payah berlagak suci mcm kau mangsa.klau kau berbakat producer x ambik kau sbg second choice.second choice watak pembantu pun nak over mcm kau dpt main character.entah apa2 la kau ni minah.dah la tu.satu malaysia nyampah dgn kau.

    0

    0
  24. pungpang says:

    eee fake gler! dahla berlakon kayu..bg sttment pun mcm kayu..adoiii plss la..mnyampah plak tgk minah ni..ajet² manja giteww..mmg silap besar la kalu sape² amek ko berlakon ruhainies..confirm xpulang modal..

    0

    0
  25. nona says:

    adoii ko ni kengkonon je ko yg terluke skrg nih…dh la fake nk ikot care ND, tu pn berkesan ble ko make up tebal2…kalo buang make up mmg org kg je rupe ko…

    0

    0
  26. kiahh terompah says:

    ko batak cakap i u , i u . #vocabsUtara mmg cakap aku hang tau dak sebab apa janna ni walau xkayu dan popular dia x lupa asal usul dia k. Klau dah kayu tu enis oi kayu jugak laa . Janna tu muda lagi pun tau berfikiran matang ko yg dah tua pun macam bebudak xsekolah .

    0

    0
  27. sje komen says:

    plastiknya ruhainies ni..meluat aku tgk.ckp nak manja2. aku yakin die yg salah!!

    0

    0
  28. ... says:

    Hok aloh..ruhainies ney ja tersentap lebih sbb x plih dia blakon..salah phm dia sendri..mana ada janna kta apa pwon..janna x hasut pwon michael ang tu..keputusan d tangan michael ang..buat apa si ruhainies yg nak lebih2..dah dia plih janna nak wat cam na kan x pyh sentapp..adoi budak btoi lah..

    0

    0
  29. janna fans says:

    good janna…hang xhipokrit mcm si ruhainies.. aku suke kat hang.. lebiuuu…

    0

    0
  30. sue serawak says:

    sikit-sikit ingga, nang ya lumrah kita. susah nak madah dengan kitak, bila manusia jenis pelupak, bila manusia nait palak.susah sikit baruk cari Tuhan nak. tauk kamek nang siksa nyawa dengan miak rasa dirik up, dengan miak rasa tauk semua.nangga pelik sikit alu ingga. sikit-sikit ingga, sikit-sikit ingga….
    – Amir Jahari
    Translation:
    memang itu lumrah kita, susah nak cakap, bila manusia jenis pelupa, bila manusia naik kepala. susah sikit baru nak cari tuhan. saya tau memang sakit hati tengok budak-budak yang baru nak up, rasa tahu semua benda. Nampak benda tak betul sikit terus rasa jelik (not 100% correct translation).
    Lagu ni sesuai untuk Ruhainies yang perasan diri tu bagus sangat!. hahaha.

    0

    0
  31. Anonymous says:

    Bella.. suke jer ko kn tempek selfie c kayu yg edit bkilo itu hehe. Aku pasan kalo entry psl ni ruhainies ni c bella suka tempek selfie c kayu ni yg pelik nau tang editnyer. Haha. Xpe..kalo ada lg citer psl dia ni. Tempek lg bebanyak haha. Aku suka nak lahar. Buruk nau. Filter blapis2.Good job bella

    0

    0
  32. Melur says:

    Alahai, plastik nya kau!

    0

    0
  33. Anonymous says:

    lain betul muka Ruhainies kat lam meletop dan gambar dia, kat meletop langsung x mcm ND.

    0

    0
  34. hanon says:

    Dan kepada produser, penerbit, pengarah dan seangkatan dengannya, tolong la jangan ambil ruhainis ni berlakon watak penting. Berlakon acah acah suci disabotaj Janna Nick ni pon tak menjadi. Berlakon jadi pokok pon kalau boleh elakkan. keras akak dia berlakon, batu lagi lakonan dia.

    kau makeup sekilo pon end up macam kakak ND sikitttt bukan macam ND. Apatah lagi kalau kau tak makeup? Aku memang tukar cerita la bila tengok kau yang berlakon. Emma Maembong pon suggest nama ko gantikan natasha tu dah kenapa? Tak sedar ke kau ni berlakon macam tiang letrik??? Pastu nak sentap sebab tak amek kau bila jadual orang tu dah ok.

    0

    0
  35. Anonymous says:

    Gedik la ruhainies ni. Cari perhatian je lebih. Bodo. Pengarah2 jgn dok amik dia berlakon. Kalo amik gak aku xmo tgk cite hampa. Ak xsuka pelakon kayu mcm ruhainies gedik giler ni. Mcm bdk2. Xdpt terima kenyataan kena reject.

    0

    0
  36. hmmmmm says:

    paling bangang di alam semesta ig @zaharzbubu yang screenshot whatsapp Janna Nick katanya. JN tu bercakap pon aku, hang, aku, hang, bila whatsapp gemok ni pulak I, U, I, U. Kau dengan Ruhainis yang berbalas whatsapp letak DP JN ke?? tak pun si gemok ni la yang jadi batu api? Aku ni tak minat drama melayu tapi drama kayu perempuan ni buat aku menyirap. Ada pelakon tambahan lelaki gemok. Opssss

    0

    0
  37. suzie says:

    Sepatutnya dia yg kne minta maaf dgn janna sbb salah faham…dah tu dgn tak malunya asyik sebut dia dh maafkan janna dgn muka tergedik2…i rasa dia kne smash jgk dgn nabil dlm meletops tu…

    0

    0
  38. ruhaigappp says:

    First …aku tktauuuu tang mana muka macam NORA ntah…jenuh aku tgk …dr sisi…dari ataih….dari celah kangkang (mujur nampak kaki …so bukan hantu) idakler samerrr…. jangan ler berangan pompuan oii…lagi lagi lepaih tgk meletop semalam…bibik aku lagi lawa kot…pehtu terhegeh hegeh bercakap…aishhh kenan ke sawan ke apa ntoh….
    statement ‘kepada peminat2 smua….ehh ada ke saya peminat’ dah keneppsss ko!! kalo dh tau tkda peminat…diam udah….pegi la belajor public speaking dulu…bagi jelaihh… itu org cakap …nak jd artis pon bagi penuhkan ilmu di dada…ini efeeling muka sama artis udah bajet meletoppp… kesiorr ehh…

    0

    0
  39. Anonymous says:

    Kat dlm video tu takde la nmpk mcm nd pun. Dlm drama pun takde iras nd. Tetibe dlm gmbr jd stail nora… but yeah, kt video bleh nmpk ko nk tiru stail nd dari segi manja berckp dan body language. Tak laku ke jd diri sendiri?

    0

    0
  40. hiks says:

    drpd video tu rasa tak da isu pun kat sini..ruhainies yg cipta kontroversi sendiri.. kesian..

    0

    0
  41. Anonymous says:

    Kt dlm video meletop tu takde nmpk cam ND pon… tetibe dlm gmbr (mostly selfie yg diamik sendiri) teruih jd iras nora. Tak malu ke dia ni? Tp dlm rancangan meletop tu nmpk la ko nk copy nora punya stail manja2.. nk copy body language nora. Takut tak laku ke kalo jd diri sendiri?

    0

    0
  42. Yekeni says:

    She’s under 25? If yes, otak belum fully developed. Pls excuse her as she was given the script to only mention about janna apologising so she was not able to give any other answers.

    She is also not able to comprehend that janna was not wrong in this situation.

    Sometimes i wonder, how they conduct auditions in malay dramas. Or is there even an audition?

    In western dramas, even the extras with like 5 seconds of dialogue, is able to act well. Better than some lead characters in malay dramas.

    0

    0
  43. nothing says:

    Daripada video tu, dia duk ulang “Sebab Janna dah minta maaf jadi saya maafkan dia” bnyk kali, tp dia langsung x mintk maaf kat janna dan admit kesalahan dia walaupon dia yg bt salah.

    dia hanya menunding jari kpd org yg xbersalah, mcm bt kerja yg akan mendatangkan dosa saja.

    0

    0
  44. adudu says:

    aku pon ada kawan sorang cm ruhainies ni… dia bengang dgn aku.. aku mintak maaf and explain.. tpi dia takleh terima lak explanation aku and cakap aku salah salah salah !! last2 aku blah je, tak kawan dah jenis org asyik korek salah org lain.. salah sendiri tak nampak.. ego

    0

    0
  45. hoihoi says:

    kalau betul janna nick punye pasal ruhainies ni tak dapat berlakon.. memang terima kasih banyak2 la.. sebab aku tak sanggup tengok die berlakon……… campur pulak lepas tengok meletops. harap die nyesal la ape die cakap…

    0

    0
  46. momokosakura says:

    aku nak maki je rohani ni tp tak terluah..haihh!

    0

    0
  47. Anonymous says:

    OMG…Enough la pompuan. Yang BN ni pun….minat Ruhainies macam minat ND ke pun? Byknya update news pompuan disturbed yang rambut celup.

    0

    0
  48. Anonymous says:

    JANNA NICK LA YG KANTOI.. KAMON LAAA.. BERSAING SECARA SIHAT LA… MASING2 ADA PEMINAT SENDIRI.. KORANG GADUH PON, ESOK2 JUMPA GAK..

    0

    0
  49. Anonymous says:

    Spa ko ckp janna kantoi..ko bebaik sket..kang aku lastik ko bwu tau…ruhainies yg bsing2 spa yg kuarkan knyataan dlu dia kan lebih2 sndri bikin sendri terasa gila ah..alahhai…kepoh ja..

    0

    0
  50. the77 says:

    Xminat both.

    Tapi kalo citer psal mira filzah gadoh dgn stokin pun ak baca. Ok bye

    0

    0
  51. Miss Fydd says:

    copycat ND tp xjd.. Boooooo!

    0

    0
  52. Aku Menyampah says:

    Adui..menyampah pula aku tgk minah ni over2…aduii..FAKEEEEEEEE

    0

    0
  53. Aku Menyampah says:

    Pleasela c Micheal Ang pun dah ckp Janna tak buat gtu.yg ko balik2 ckp c janna minta maaf dgn ko tu pasal apa? Janna tak mau pjgkan ceritala. Bodoh betulla perempuan ni. Kau fikir kau masuk MELETOP kau betulla? Kesian kau ni. Attention Seeker.Janna nak jumpa ko utk settle ko pula tak layan. Yg ko berabis mcm tahi dkt Meletop ckp Janna tak mau dtg tu psl apa? Bodohla kau ni. PLEASE BOIKOT ARTIS PERASAN NI…Pleaseeeee. Dia ni buat semak industri

    0

    0
  54. Elena Sukarjo says:

    Aku rasa satu2nya org yg boleh setel bnda ni is Nora Danish. Kau Pegi tarik rambut si Ruhainies ni and bagitau dia kalau kau nak sangat pakai muka aku kau make sure perangai kau helok sikit ok. I got a reputation to live up to. Setakat gaduh2 bingai camni buat malu aku aja. Org naik menyampah tgk muka kau yg kau dah copipes aku, dah tu tgk muka aku pun depa angin

    0

    0
  55. aaakulahhh says:

    harap sangat si ruhaines ni accident pastu cacat separuh badan…time tu mesti ramai happy…wakakakaka

    0

    0
  56. kucikuci says:

    sempoi ja janna nick ber hang-aku.
    #teamjannanick <3

    0

    0
  57. pening says:

    die minta maaf die buat mcm tu???maknyenye rohani ni kate jannanick salah ke….tp care nabil cite tu mcm salah faham…poyo gile la rohani ni…die x admit pn salah faham…die still salahkan janna nick…udah2 le rohani…

    0

    0
  58. pelesu says:

    Drama sangat ko Rohani. .

    0

    0
  59. natasya says:

    daripada dulu aku tgk si ROHANI meluat nak muntah semua ada ko ni mmg fake fake fake fake ….lakonan mcm pasu otak macam tanah hitam isi [email protected]!k

    0

    0
  60. Nonies says:

    Ruhaines ni mmg Pelakon tak matang laaa. Baru nak menapak dah ada hal. Nak hot la tuuu. Sebab diakan tenggelam org tak kenal. Dah la gedik buat kenyataan macam tak ikhlas ” kenapa awak tak datang. Baru nak bersemuka face to face dgn awak (nada perli gila) ” Menyampah betoi aku dgn dia ni!

    0

    0
  61. Ozie says:

    SI Ruhaninies ni kemaruk sgt kot nak jd Nora Danish. Tu pasal sengaja cari publisiti murahan = KES GADUH!
    Takde cerita lain ker? Dari kau nak meniru Nora. Jadi ar diri sendiri

    0

    0