April 27th, 2016

Pertelingkahan antara  dua pelakon baru Ruhainies dan Janna Nick masih lagi mendapat perhatian ramai. Semalam, menerusi rancangan Meletop Ruhainies telah dijemput bagi menjawab isu beliau bersama Janna.

Walaupun Janna tidak dapat hadir pada program berkenaan, beliau berulang kali memohon maaf kepada Ruhainies melalui video temuramah yang dirakam pihak Meletop.

Ruhainies mengakui beliau sebenarnya sudah lama memaafkan Janna  dan berharap isu ini telah selesai. Namun,  ada sesetengah netizen mempertikaikan ketulusan hati Ruhainies dalam kenyataan maafnya itu.

Untuk pengetahuan anda, Janna sebelum ini telah menghubungi Ruhainies melalui WhatsApp untuk menyelesaikan isu mereka secara baik dan pada masa yang sama memohon maaf kepada Ruhanies. Malangnya Ruhainies tidak membalas mesej yang dikirim oleh Janna dan tidak mengatakan beliau sudah memaafkan heroin Suami Tanpa Cinta itu.

Berikut antara mesej yang dikirim oleh Janna kepada Ruhainies :-

Ini pula video Ruhainies semalam didalam program Meletop :-

Hmmmphh, harapnya kes ini sudah betul-betul selesai dan masing-masing sudah boleh move on . Bak kata orang, industri hiburan Malaysia ini kecil, tidak elok kalau bersengketa lama-lama. Lagipun Ruhainies dan Janna baru sahaja ingin mengukuhkan nama mereka dalam industri hiburan tempatan.

Sumber Berita : Forum CARI


Comments are closed.

Loading...