February 27th, 2019

Umum mengetahui hubungan antara pelakon Janna Nick dan produser Sheila Rusly sebelum ini sangat rapat dan Sheila juga sudah menganggap Janna seperti anaknya sendiri. Bagaimanapun, sejak kebelakangan ini timbul dakwaan mengatakan hubungan mereka berdua retak.

Ada yang mengatakan isu ini timbul selepas Sheila ada memuat naik status menyindir Janna seakan tidak mengenang jasa.

Terbaru, Janna telah membuat permohonan maaf scara terbuka kepada Sheila dan berharap agar hubungan akrab antara mereka akan pulih semula.

Saya banyak terhutang budi kepada mereka yang memberi tunjuk ajar sejak mula berkecimpung dalam bidang seni. Tanda hormat kepada peranan mereka selama ini, saya membuat permohonan maaf secara terbuka. Saya berharap hubungan yang keruh kembali jernih.

Sejujurnya, saya sendiri kurang pasti mana silapnya. Oleh itu, saya memilih untuk tidak memberi sebarang kenyataan. Sekiranya permohonan maaf secara terbuka ini tidak diterima oleh pihak di sana, apa yang boleh saya lakukan selepas ini adalah memohon ampun daripada Allah.

Kalau boleh Janna tidak mahu mengeruhkan lagi keadaan dan sudah cuba untuk memohon maaf melalui mesej peribadi sebelum ini tetapi tidak dibalas oleh Sheila. Harapnya mereka berdua kembali berdamai dan tidak perlu bermasam muka lama-lama, cubalah untuk bertemu empat mata agar dapat menyelesaikan segala masalah.

Sumber Berita : BH ONLINE


26 responses to “Janna Nick Menangis Minta Maaf, Harap Hubungan Dengan Sheila Rusly Kembali Pulih”

  1. benci thought says:

    pi mampos la lu Sheila rusly bukan ko gan laki botak ko je director kat Malaysia ni… banyak lg yang lebih bagus!! Janna awak berbakat dan tak perlu kan laki bini puaka ni keja dorang cari gado memanjang puiiii

  2. anonymous says:

    masa baik masuk dlm kain jilat bagai dah gaduh mulalah buang habuan kau lah kali ni jana standard la shila memng cam tu prangai cuka gaduh

  3. Anonymous says:

    drama lebih lah janna nih…
    nangis2 minta maaf.. janna ni asek perangai batu api… minta maaf direct jumpa sheila rusly laaa… bukan announce nangis2 dpn org lain… nmpk mcm mak angkat suka cari pasal..
    bukan mak sendiri main attack jer… xcover2 aibkan org

  4. Anonymous says:

    shiela rusli kan xde anak perempuan…tu y dia anggap janna mcm anak dia sndri…bese laa mak2 klu anak tu ank kesayangan dia msti laa akn sentap klu ttb anak kesayangan dia sibuk, x peduli kan dia…nsb laa aku bkn ank kesayangan dan manja mak aku…hahahaha…so, lantak ko laa nk buat ape pun..

  5. anon says:

    mak orang kau manja macm mak sendiri ..cuba SR tu bukan sapa2 …kau nak terhegeh2 ke beriye rapat na.. hahaha
    sebab tu orang tua pesan ” baik berpada pada jahat jangan sekali “

    • Anonymous says:

      pastu janna plak up post pasal mak kandung die sorg aje, aduhhh sure si sheila ni nak control hidup janna kot tu yg janna mcm nak lari2, then sheila rusly ni ape2 suke no perli2 kat ig story sambil herot2 kan muka n mulut dok perli2 org tu, confirm2 laa budak janna tu rimas.

Loading...