Written by Bella | February 27th, 2019

Umum mengetahui hubungan antara pelakon Janna Nick dan produser Sheila Rusly sebelum ini sangat rapat dan Sheila juga sudah menganggap Janna seperti anaknya sendiri. Bagaimanapun, sejak kebelakangan ini timbul dakwaan mengatakan hubungan mereka berdua retak.

Ada yang mengatakan isu ini timbul selepas Sheila ada memuat naik status menyindir Janna seakan tidak mengenang jasa.

Terbaru, Janna telah membuat permohonan maaf scara terbuka kepada Sheila dan berharap agar hubungan akrab antara mereka akan pulih semula.

Saya banyak terhutang budi kepada mereka yang memberi tunjuk ajar sejak mula berkecimpung dalam bidang seni. Tanda hormat kepada peranan mereka selama ini, saya membuat permohonan maaf secara terbuka. Saya berharap hubungan yang keruh kembali jernih.

Sejujurnya, saya sendiri kurang pasti mana silapnya. Oleh itu, saya memilih untuk tidak memberi sebarang kenyataan. Sekiranya permohonan maaf secara terbuka ini tidak diterima oleh pihak di sana, apa yang boleh saya lakukan selepas ini adalah memohon ampun daripada Allah.

Kalau boleh Janna tidak mahu mengeruhkan lagi keadaan dan sudah cuba untuk memohon maaf melalui mesej peribadi sebelum ini tetapi tidak dibalas oleh Sheila. Harapnya mereka berdua kembali berdamai dan tidak perlu bermasam muka lama-lama, cubalah untuk bertemu empat mata agar dapat menyelesaikan segala masalah.

Sumber Berita : BH ONLINE

26 responses to Janna Nick Menangis Minta Maaf, Harap Hubungan Dengan Sheila Rusly Kembali Pulih

  1. gg says:

    bagos janna ni.. walaupon die x tau sama ada die yg salah ke x, die start utk mntk maaf dlu,,, mntk maaf tu x semestinya tanda kite bersalah janna.. bagos janna..

    • sd says:

      janna x promote kan drama leftenan zana ke smpi sheila mrh2?

    • Shariman Rahim says:

      Wlaupon aku kurg bekenan dgn janna sbb dah makin tomboy n kasar tak kena gaya tempat kdg2, tpi aku support janna dari sheila rusly ni. Aku penah bkerja dgn dua2, janna mmg bagus dari segi komitmen dan lakonan, x bleh nafikan.
      Tapi sheila rusly ni pon, smpai tak bleh org buat silap lgsg, kau sorg je yg betol di dunia ni, kau sorg je yg perfect kat dunie ni, kau dgn tok sidang kau boleh pegi mams.
      Mana2 krew produksi yg penah keje dgn js picture msti tau apa yg aku ckp kan.
      Klau janna dah buat slh skali pon, tak prlu nak mnta maaf smpai mcm tu, kau dah msg dia personally tapi dia tak lyn, then lantakkan. Lagi naik kepala la sheila lepas tgk gosip ni..
      Org2 industri je yg tau camana prangai sheila ni, nak org sanjung & puji dia je manjang.

    • Teletubbies says:

      Tu sbb org kata bila suka, jgn suka sgt.
      Bila rapat, jgn rpt sgt.
      Bila begadoh, jadi la mcm ni.
      Drpd paling suka boleh jadi plg benci juga tau..
      Samada hubungan mcm anak beranak ke, couple ke, best fren ke, sume kena berjaga2..
      Sis sheila ni plak sejenis poyo, dia smua je betul, time syg separuh nyawa sanjung, time benci habis keluar segala perli2. Plis lah.
      Org2 yg folo sis sheila ni je taktau prangai sbenar dia..

  2. Sis says:

    Dah kenapa pulak

  3. snow says:

    kata anak beranak..takkan salah sikit da sentap..biasa laa manusia..semua bt silap..hope semua baik2 saja..

  4. Anonymous says:

    alaa sheila rusly ni pon satu, sikit2 nak perli sindir2 kat ig, dulu time syg n baik kemain die lah anak sis, sis syg die separuh nyawa lah, sis yg bawak die masuk industri sbb tu sis x boleh tgk org kecam2 die, tapi bile die perli2 janna ke sape2 yg kononnye bergelar anak sis tu xpelah pulak? hati2 laa mane2 artis yg kononnye bergelar anak sis tu, turn janna n dayana roza dah kena, kang anak2 sis yg lain pulak.

    • Anonymous says:

      apa nk heran, si Janna tu kan kasar

      • Anonymous says:

        Bukan kasar ajer..bertunggu tangga kt rmah orang..makan minum..tido baring terlentang jalan terus..orang tu ada anak2 lelaki ada laki..apa hang sibuk 24 jam dok menyembang kt rmh orang??..jadikan ini satu pengajaran..alangkan anak beranak bergaduh sesama sendiri..ini kan lagi kau orang luar..awal2 lagi tk nak pikiaq.
        skg apa dh jadi??

  5. Anonymous says:

    aku suspek janna x dtg birthday sheila rusly tu yg die sentap hahahahaha yela sebab semua anak2 sis ada, janna je takde tu aku cam pelik jugak

  6. hakak says:

    dulu sikit2 hashtag nyawasis.. skrg dah xde nyawa, maknanya si sheila ni dah mati ke…

  7. Anonymous says:

    Dari baca gosip je meh join saya buat duit jual barang ASlegacy, nak jadi agent or Dropship pun boleh, wasap saya 0172934148.

  8. Miling says:

    Sheila dh tua tu yg mudah sentap, hati tisu, org garang mmg hati kecit nk cover jer

  9. nonanona says:

    tu laa..kalau baik dgn seseorg tu jgn baik sangat sampai nak masuk dalam kain..akhirnya ginilah yg jadi..baik biar berpada2..org tua yg ckp, bukan aku cakap

  10. anon says:

    mak orang kau manja macm mak sendiri ..cuba SR tu bukan sapa2 …kau nak terhegeh2 ke beriye rapat na.. hahaha
    sebab tu orang tua pesan ” baik berpada pada jahat jangan sekali “

    • Anonymous says:

      pastu janna plak up post pasal mak kandung die sorg aje, aduhhh sure si sheila ni nak control hidup janna kot tu yg janna mcm nak lari2, then sheila rusly ni ape2 suke no perli2 kat ig story sambil herot2 kan muka n mulut dok perli2 org tu, confirm2 laa budak janna tu rimas.

  11. Anonymous says:

    shiela rusli kan xde anak perempuan…tu y dia anggap janna mcm anak dia sndri…bese laa mak2 klu anak tu ank kesayangan dia msti laa akn sentap klu ttb anak kesayangan dia sibuk, x peduli kan dia…nsb laa aku bkn ank kesayangan dan manja mak aku…hahahaha…so, lantak ko laa nk buat ape pun..

  12. Anonymous says:

    drama lebih lah janna nih…
    nangis2 minta maaf.. janna ni asek perangai batu api… minta maaf direct jumpa sheila rusly laaa… bukan announce nangis2 dpn org lain… nmpk mcm mak angkat suka cari pasal..
    bukan mak sendiri main attack jer… xcover2 aibkan org

  13. anonymous says:

    masa baik masuk dlm kain jilat bagai dah gaduh mulalah buang habuan kau lah kali ni jana standard la shila memng cam tu prangai cuka gaduh

  14. benci thought says:

    pi mampos la lu Sheila rusly bukan ko gan laki botak ko je director kat Malaysia ni… banyak lg yang lebih bagus!! Janna awak berbakat dan tak perlu kan laki bini puaka ni keja dorang cari gado memanjang puiiii

  15. Alanice says:

    Zmn skrg lbey syg kn mak org len, mak sndiri terkapai2 kt kg. Tu r reality perantau xsdar diri.