April 21st, 2016

Nama Janna Nick sejak kebelakangan ini sering menjadi topik hangat dan dihimpit dengan pelbagai gosip.

Jika, sebelum ini  beliau didakwa mula berlagak diva dan menghasut penerbit kali ini Janna dikatakan besar kepala dan tidak mengotakan janji yang telah dibuat untuk menghadiri sebuah program di Astro.

Janna merasa cukup kecewa dengan tuduhan berkenaan dan merasakan dirinya teraniaya.

Saya diminta menggantikan seorang tetamu yang tidak dapat hadir ke sebuah program pada saat akhir, namun menolak secara baik kerana jadual kerja yang padat. Pembantu pengarah tidak membenarkan saya menjayakan rancangan itu kerana terbabit dengan 35 babak untuk drama.

Namun, mereka berkeras ingin menampilkan saya dalam program mereka dan datang ke lokasi untuk merakamkan rancangan berkenaan. Sejujurnya saya terkilan apabila timbul gosip sebegini kerana saya memberi pertolongan kepada pihak terbabit.

Jelas Janna, mengapa beliau yang harus menjadi mangsa keadaan sedangkan beliau hanya mengikuti jadual kerja seperti yang ditetapkan oleh pihak produksi.

Janna sedar, sejak beliau memenangi anugerah Aktres Pilihan di DFKL2016, pelbagai gosip dikaitkan dengan dirinya.

Biarlah saya tidak memenangi apa-apa anugerah lagi selepas ini asalkan dapat mencari rezeki dengan tenang. Saya hanya menginginkan ketenangan dalam mencari rezeki buat keluarga dan tidak mahu dikaitkan dengan cerita negatif lagi. Gosip baharu yang timbul ini sememangnya mencalarkan imej saya sebagai pelakon.

Sabarlah Janna, anggap sahaja ini semua ujian dan pengalaman untuk anda menjadi seorang pelakon yang lebih hebat pada masa hadapan. Kata orang, pengalaman itu mengajar seseorang untuk menjadi lebih kuat.

Sumber Berita : BH ONLINE


Comments are closed.

Loading...