Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Janna Nick & Ajak Shiro Pengacara Baru Melodi

Akhirnya teka-teki siapa yang bakal menggantikan tempat Awal Ashaari dan AG sebagai hos Melodi TV3 terjawab apabila  stesen televisyen terbabit mengumumkan pelakon Janna Nick dan pelawak Ajak Shiro dipilih sebagai hos baru program tersebut bermula Ahad ini.

Advertisement

Menurut Pengurus Besar Kumpulan Jenama dan Rancangan TV3 dan TV9, Zurina Othman, gandingan Janna dan Ajak mampu menarik lagi jumlah penonton mudah lebih-lebih lagi nama Janna kini sedang popular.

Bukan mudah bagi kami untuk menentukan barisan pengacara baru Melodi yang sudah menjadi jenama kukuh dalam hati penonton untuk memastikan Melodi sentiasa mendapat sentuhan baharu dengan perkembangan trend terkini. Kami yakin Janna Nick yang namanya semakin melonjak naik mampu menarik lebih ramai penonton muda. Manakala Ajak pula mempunyai potensi dalam bidang pengacaraan dan kami enggan melepaskan peluang keemasan ini untuk bekerjasama dengan selebriti yang versatil ini.

Untuk makluman semua,  Melodi akan bersiaran selama satu jam setengah dari pukul 12.00 hingga 1.30 tengah hari dan menampilkan tiga segmen baru  iaitu Cerita Sini, Habis Sini, Kecoh Netizen dan Melodi Prihatin untuk kekal lebih “trendy” serta “fresh”.

Sumber Berita : mStar Online

Advertisement

 

 

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 Comments

  1. aper

    January 6, 2018 at 12:25 am

    tgk melodi sbb isi jer… boring lah ada Janna.. ramai lain lagi layak si mesin rumput bingit pulak terpilih

  2. Anonymous

    January 5, 2018 at 6:21 pm

    Syuk lagi best.Ajak terlalu mencuba.Harap bibir ajak lagi hitam sebab suka hisap rokok.Gigi pegi buat bagi putih seputih kapur kasut.

  3. Pendapat

    January 5, 2018 at 6:20 pm

    Syuk Balas lagi best drp Ajak Shiro…Janna Nick pun tak best.

    Lepas ni Melodi tolonglah ambil Syuk pulak…

  4. sepaun

    January 5, 2018 at 6:20 pm

    hehehe mula2 ingatkan ayda jebat sebab setahun mcm 5,6 kali jd tetamu jemputan.. apa pun, gud luck janna & ajak.. harap berjaya kekalkan atau perbaiki rating. jgn pla sekerat jln k

  5. jurgen klopp

    January 5, 2018 at 2:41 pm

    janna nick ni cute n comey..tp kdg2 dia over sikit klu berckp.
    just rilek n cool.awak da sempoi..jgn buat2 sempoi lg..nt tak natural.
    apa2 pon abam minat janna nick

Loading...
To Top