Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Jangan Siasat Saya Dan Scha..” Buka Pelitup Muka, Awal Ashaari Kata Mereka Patuh SOP Di Majlis Kahwin Neelofa

Awal Ashaari Scha

Pelakon dan pengacara, Awal Ashaari menerusi sebuah hantaran di Instagramnya berharap bahawa dia dan isteri, Scha Alyahya tidak dipanggil untuk siasatan selepas kecoh mengenai majlis perkahwinan Neelofa dan PU Riz telah disiasat oleh pihak polis kerana didakwa melanggar prosedur operasi standard (SOP) yang telah ditetapkan oleh Majlis Keselamatan Negara (MKN).

View this post on Instagram

A post shared by Awal Ashaari ® (@awalashaari)

Advertisement

Menurut hos program Melodi ini lagi, dia dan isteri hanya membuka pelitup muka ketika makan dan bergambar bersama pengantin baru di majlis gilang-gemilang itu.

“Jangan siasat saya dan bunga saya (Scha). Kami pakai pelitup muka sepanjang masa kecuali ketika nak ambil gambar dan makan. Kami tak ada langsir seperti pengantin.”


Dalam pada itu, dia turut mengucapkan tahniah dan selamat pengantin baru buat Neelofa dan PU Riz di atas perkahwinan mereka di dalam hantaran yang sama.

Terdahulu, tular di media sosial apabila beberapa gambar sekitar majlis perkahwinan dua selebriti popular itu dilihat tidak mengikut SOP dan ianya telah mencetuskan perasaan berang di kalangan netizen kerana timbul dakwaan ‘double standard’ dari segi perlaksanaan undang-undang dan hukuman antara selebriti dan rakyat biasa.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

6 Comments

  1. Anonymous

    March 31, 2021 at 9:43 am

    ada sop ambek gambor buka mask ke… bodo tu tapis2 sket… pekat sangat kang pahit

  2. tecit

    March 31, 2021 at 9:39 am

    kdg2 kesian jgk ngn retis ni. buat ape2 pon kene explain. kte yg marhaen ni pon kdg2 xpkai mask. siap kene tegur dgn guard. tp retis punye psl smpai polis dgn menteri kene turun padang. klu x nanti kate double standard. haihhhh

  3. anonymous

    March 31, 2021 at 9:25 am

    podah kau ni berlagak cam vip sendu

  4. Anonymous

    March 31, 2021 at 12:45 am

    Sebab masa amik gambar, covid tak ada

  5. Anonymous

    March 30, 2021 at 10:23 pm

    Ya la…dengar bolwh caya jangan …

    • Anonymous

      March 31, 2021 at 9:10 am

      kalau tengok story dorang n orang lain masa wedding tu memang awal pakai mask. makan je die bukak

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama