Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Jangan Salahkan Ganja, Sila Buat Ujian Urin Pada Polis Juga – Fathia Latiff

Berita mengenai penahanan Datuk Farid Kamil kerana menyerang anggota polis dan orang awam di sebuah balai polis trafik menarik perhatian ramai pihak, terutamanya selebriti. Pelakon Ridzuan Hashim mendakwa telah ditampar aktor yang sama hari sebelumnya, manakala ramai selebriti menyatakan sokongan terhadapnya, antaranya Sharifah Amani dan Sofi Jikan.

Melalui Twitter, pelakon jelita Fathia Latiff juga telah menulis satu tweet yang mendapat reaksi ramai berkenaan Farid. Dia katanya,ganja tidak harus dipersalahkan, dan polis juga patut diperiksa sama ada urin mereka positif ganja:

Advertisement



Tweet Fatiya telah mendapat reaksi sinis dari Netizen:


Fathia juga mengatakan polis sepatutnya merahsiakan mengenai penahanan Farid:


Namun begitu, ada juga yang mengatakan bahawa Fatiya tidak perlu menyalahkan orang lain:

Advertisement



Mengikut kemaskini gambar di Instagramnya, Fathia kini sedang bercuti di Berlin, Jerman.

Sebelum ini, Fathia juga membuat beberapa kenyataan di Twitter mengenai industri hiburan, isu semasa dan politik yang menjadi viral dan mengundang kritikan Netizen. – beautifulnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 Comments

  1. Anonymous

    January 19, 2018 at 11:06 am

    btul laa apa dia ckp kekdg ‘polis’ pun bkn semua nye clean..aku sndri ade kwn ngn polis malas laa nak ckp..

  2. Sumandak

    January 15, 2018 at 10:58 pm

    Amboi..berani minta abg polis buat urine test aaa? Ko n rakan2 Artis berani ka buat urine test? Ahakkss.. memang bukan salah ganja tu..salah orang yg mengambiknya.. bahlul betul la statement minah Ni.. adei.. tahun 2018 sdh Ni.. kasi tinggal la bodoh tu d tahun 2017.. keep it private? Breach of privacy? Woi!.. org mencopet susu tin pun boleh masuk akhbar..apa lagi tampar polis..ambik ganja.. dia sepa mo minta bagi privacy? Statement bongok macam Ni la yg buat org menyampah instead of simpati.. buduh ..

  3. benci orang hipokrit

    January 15, 2018 at 1:09 pm

    Hmmm…Sekali lagi kak ya buat statement tak cerdik. Tolong jgn nak divert kesalahan ke orang lain boleh tak kak ya? Kot ye pun kau tu die hard fan FK dgn DD, agak2 la. Sekarang ni, hasil ujian saringan awal air kencing, FK positif dadah jenis THC. So, blh tak kau admit je fakta tu? Yang susah payah nak suruh buat ujian air kencing kat polis bagai tu knp? Kau ingat polis tak kena ke urine test tu? Pleasa la kak ya, jangan buat kenyataan kurang cerdik yang boleh membuatkan netizen lagi meluat dengan kau! Kau tu yang sepatutnya buat urine test sebab menari macau orang tengah sasau dalam Beego! Jangan2 kalau buat, kau pun confirm positif!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top