Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Jangan Menidakkan Kaum Adam Sebagai Ketuamu – Sharnaaz Ahmad

Memuat naik pelbagai status luahan hati di akaun Instagram masing-masing, rata-rata netizen menyifatkan rumah tangga pasangan Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila sedang bergolak.

Advertisement

Baru-baru ini, status Sharnaaz bersempena Hari Wanita Sedunia juga mencetuskan pelbagai spekulasi. Pelakon itu meninggalkan nota pesanan mengingatkan kaum wanita terutama sekali untuk mereka yang sudah berkahwin agar menghormati kaum Adam. Lelaki dan wanita saling memerlukan.

Tidak pasti apa yang berlaku antara mereka berdua, tetapi kami mendoakan agar semuanya dapat diselesaikan secara baik. Biasalah dalam rumah tangga pasti akan ada pasang surut, sedangkan lidah lagi tergigit inikan pula suami isteri.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 Comments

  1. Anonymous

    March 11, 2019 at 12:31 pm

    sembang hebat….ambik ko. mmg x suka lelaki mulut celupar camni…

  2. blah la

    March 11, 2019 at 11:52 am

    masa mula2 dua2 tayang kebahagiaan…segala gmbr bercium bahagia nak tayang kat ig..la ni saling perang dlm media sosial…

  3. x suka tengok orang bercerai

    March 11, 2019 at 11:31 am

    Nabila sebelum ni tak cakap apa-apa pun..dah suaminya asyik upload status mengundang..haa hambik panjang berjela post dia wpun “quoates” sahaja..kalau dari quotes yang nabila post it seems suami dia ni fikirkan diri sendiri..time nak hangen .hangen ..buat endah x endah kat bini ..suka tunjuk tantrums yang bini pun x tau apa punca..bukan pasal hal siapa byk buat duit ya adik2..benda2 ni siapa yang kahwin sahaja yang akan rasa..mostly perangai mcm gini suami ya…to shaarnaz..buangla ego hang tu..bini sebelum ni senyap je kau yang post mcm2..ni haa bini dah naik hangen post berjela tau pulak ko senyap..post pasal motor gp pulak kaedahnya..dari post yang mengundang baik kau usaha baikkan marriage kau..semua orang lalui fasa yang sama..sayang anak comel bini pun cantik..ubah perangai baran..doa banyak2 pada Tuhan..sekarang hati bini tengah hangen tengah sakit tapi mana tau sebab kau memang usaha untuk berubah dan kau letakkan pengharapan pd Tuhan..sejuk hati nabila nak terima kau semula..hati manusia ni berbolak balik sifatnya..dari sayang ke benci dari benci ke sayang..all the best shaarnaz n nabila

  4. Anonymous

    March 11, 2019 at 11:29 am

    igt lagi tak? family lopa dia serang fattah …aku xminat fatttah..tapi..Allahu..dah agak kalo dia kahwin dgn lopa…mmg akan satu family masuk campur…

    • Anonymous

      March 11, 2019 at 11:43 am

      Alah dlu time family lopa serang fattah si sharnaaz ni pon sibuk menyibuk je tambah minyak kat api pdhal time tu baru2 je kawen konon lah the best abang ipar so skrg terima lah nasib ko balik. What goes around comes around.

    • Anonymous

      March 11, 2019 at 2:12 pm

      kan… padan muka shahnaz.. nk sgt ber famili kan keluarga mulut puaka tu

    • Anonymous

      March 12, 2019 at 8:41 am

      tau xpe

    • fifi

      March 12, 2019 at 9:29 am

      Len kali hidup ni jgn berlagak sgt… Dah terkena btg idong sendiri play, victim mntk simpati semua. Dua2 pun aku x sokong, cuma nk utarakan pendapat je sebab dua2 ni poyo sgt ms before kawen.

  5. bantah icerd batalkan statut rome

    March 11, 2019 at 11:25 am

    serius sharnaz nampak sotong sangat dalam kes rumahtangga kau ni
    mmg kesian sampai kena merintih2 kat ig
    kena munasabah diri suami isteri ni…kesianlah kat jebat

Loading...
To Top