February 9th, 2012

Baru-baru ini Abang Nara dan wife telah dijemput untuk hadir sebagai tetamu jemputan di rancangan Wanita Hari Ini. Berdebar-debar jugaklah apabila dapat tahu yang kami berdua akan keluar TV. Nasib baik ianya adalah rakaman, bukannya live. Kalau live memang lagi berdebar gila kot.

whi

Di atas ialah gambar gembira selepas shooting selesai. Topik yang Abang Nara, isteri, Azizah Ariffin dan pakar nutrisi daripada Dumex bincangkan ialah pengalaman sebagai suami isteri yang sedang menanti kelahiran anak pertama. Abang Nara sangat teruja dan agak gelabah semasa rakaman dilakukan. Nasib baiklah ada Azizah Ariffin yang banyak membantu kami berdua.
whi

Korang wajib tengok Wanita Hari Ini pada 16 Februari pada pukul 12.00 tengah hari sebab bukan sahaja ada Abang Nara, tapi ada banyak info menarik tentang ibu mengandung terutamanya bab pemakanan seimbang. Confirm tak rugi punya terutama kepada mereka yang sedang mengandung. So pastikan korang dah tanda calendar agar tak ketinggalan menonton WHI nanti.


72 responses to “Jangan Lupa Tonton Wanita Hari Ini 16 Februari, Abang Nara dan Wife Bakal Muncul”

 1. kepochii says:

  Malas la nk tgok.. abg nara bukan retis pon.. lg pon muka bang nara pon x hensem..

 2. APA BARANG NAMA ANONYMOUS says:

  kata2 org yg jelezzzzz…

 3. lucifer says:

  malas…..! tak ada kepentingan nak tgk…

 4. Salam Abang Nara , boleh tak kami nak bagi satu set bersalin Tanamera kepada isteri disebelah yang sarat mengandung utk mudahkan isteri melahirkan dan cepat segar semula selepas bersalin , Set kami tidak mengandungi sebarang jamu …..

 5. Anonymous says:

  poyo

Loading...