Written by Bella | June 21st, 2019

Biarpun sudah berpisah dengan penerbit Datuk A. Aida, status pelakon Ariff Aziz di Insta Story semalam menimbulkan pelbagai spekulasi. Dia seakan menunjukkan reaksi tidak sudi lagi untuk rujuk dengan bekas isterinya itu sambil membuat memek muka meloyakan.

Bagaimanapun, jelas Ariff segala perkongsiannya di media sosial tidak ada kaitan dengan kisah lalunya.

Ariff berkata dia sudah memulakan kehidupan baru dan enggan membiarkan isu perceraiannya berlarutan. Pelakon itu juga berharap  dia tidak lagi dilaga-lagakan dengan bekas isterinya.

Saya berharap semua pihak tidak perlu memanjangkan perkara ini. Jangan melaga-lagakan saya dengannya lagi. Segala entri dimuat naik di laman sosial, termasuk di Instagram, tidak ada kena mengena dengan kehidupan saya yang lalu. Saya sudah memandang ke hadapan dan jangan terus mengaitkan saya dengannya.

Untuk dia (A Aida), saya doakan semoga terus berbahagia dengan kehidupannya. Saya sudah ada hidup baru sekarang dan tidak akan menoleh ke belakang lagi.

Ariff tidak akan lagi berkongsi entri yang boleh mengundang kontroversi ataupun spekulasi.

Sumber Berita : BH ONLINE

60 responses to Jangan Laga-Lagakan Saya Dengan Dia Lagi – Ariff Aziz

  1. faraj says:

    yg suka laga2 kan org kerja Puak PAS…..

    1

    12
    • Anonymous says:

      Penyakit hati penyakit paling bahaya…kalau ada peluang dapat yg cantik, muda dan korang mampu..korang taknak ke? Jgn jadi hipokrit…doakan yg baik2 sudah..kalau tak reti berdoa duk dendiam…kejap lgi masuk maki hamun sebab laki korang x hansem. Tu la masaalahnya bawang2 sini.

      6

      1
    • MissLittleKunt says:

      Hey Ariff, you can murder my p*ssy anytime. Slap me hard when you ride me cos Im yours! Those illiterate jealous old ladies have no life cos they are married with a loser!

      5

      1
    • Anonymous says:

      Fuhhh ex perdana menteri umur 70 di perdaya oleh jholow budak hingusan….Fuhhh penasihat penasihat,setiausaha sulit dan lain lain utk perdana menteri beristirehat kerr time di perdaya….statement yg agak lucu dan tidak masuk akal…sorry to say both of u r bingai bodoh…sama mcm A Kuda!!

      2

      3
    • minah jambu say NO to drugs says:

      kau jugak yg gatal nak kawin ngan a aida tkde orang paksa kau pon tapi skarang nape menyesal ???? keputusan di tangan kau sama ada nak atau tak kawin ngan aida ape yg kau nak sebenar nye dlm perkahwinan itu tolong kasi terang skarang..makna nye kau tak n belom ikhlas lagi untok berkahwin n belom beredia untok berkahwin tapi nape kau nikah ngan aida ? itu yg minah jambu banyak heran ngan kau ni..muka hensem kau kawin ngan minah jambu je lah minah jambu tak cerewet..

      4

      0
  2. faraj says:

    lagi 1…puak2 PAS ni bau busuk..tambah2 buka sarban tu…bau pekong sampai nk pengsan….eeeeeeeee.

    2

    14
  3. Not arip assziz says:

    Eh3… bukan ko ke yg slalu kuar ayat provoke a.aida… meloya la meluat la…. come on bro… even if u hav a small dick just dont turn it into a pussy… memalukan bro2 semalaya aje..

    21

    0
  4. Anonymous says:

    “Post post sekarang tiada kaitan dengan kehidupan saya yang dahulu”
    babi lah kau. kalau dah sebut pasal rujuk tu of course lah ada kaitan direct dengan kehidupan dulu. bodo

    0

    0
  5. Mat Sahdo says:

    Kejap lgi geng sakit mental masuk kutuk sakit hati lucu baca mcm lubang kene reject dgn mamat ni.. amboi x3!!

    2

    1
  6. Anonymous says:

    yg memaki tu laki diaorg x kacak. taraser ler tu! Lol

    2

    1
  7. Anonymous says:

    jantan helok mmg ramai sakit hati wlpun ckp yg benar2! :(((

    2

    2
  8. Anonymous says:

    handsome? ewww.. not my taste

    1

    3
  9. Sinar Hairan says:

    Nara udah2 la update psl dia ni… artis ke dia? Bosan la baca psl mamat ni.

    7

    0
  10. Kintan Kintun says:

    Nasib baik pompuan tu divorce laki tak guna cmni.. perabih harta jek.

    2

    1
  11. laila says:

    ko pun bajet2 hensem klo bergambar…ingat duda hot la tu…maklum la ko nk tjk kat makcik muka plastik tu ko laku keras kan

    8

    1
  12. Anonymous says:

    Pesal laki ni gelabah tetek manjang… a aida cool je diam takdek ckp mende dia plak byk bunyi?

    11

    0
    • Anonymous says:

      ehh bodoh..yg buat press conference tu apemenda??

      3

      4
      • Hey says:

        Pc is a formal things to announce the divorce to elak fitnah. And she didnt bad mouthed that chap whatsoever. But that guy? Really dont deserve to be even called a lelaki.. memburukkan ex wife. If takde jodoh takde la. Perlu ke nk ckp nk muntah semua? If u really want to move on, just move on like she did. Tak prlu nk ckp nk move on bagai. Talk is cheap.

        18

        0
  13. unknown says:

    Ko jugak yg nak kat dia sebelum nih.. xperlu nak belagak bagos sgt..

    14

    0
  14. Mr Right Mahadewa Karma Sutera says:

    Suka pompuan tua, puting diaorg panjang sikit selalunya…

    1

    0
  15. Anonymous says:

    Ride my pussy please daddy.

    3

    0
  16. Kak Wok says:

    Team nenek kebayan pakat2 terbakor lagi hari ini xleh trima fakta jantan muda x nk kerang yg menggelebeh mcm bunga raflesia. Terimalah kenyataan rumah kate pergi kubur semakin melambai-lambai. Wekkkk!

    2

    4
  17. Anonymous says:

    Young guys win. Old grandma left with.. ZERO!

    0

    5
  18. Anonymous says:

    Losernya pompuan2 kertu dlm ni. Sian baca komen2. He is entitled to his opinion la old b*tches!!!! :((

    1

    3
  19. Anonymous says:

    Cheap publicity la dia ni. Bosan. Nexttt

    2

    0
  20. faraj says:

    Rupa rupanya AKuda ni bodoh kena perdaya dengan budak mentah,apatah lagi pengikutnya …lagilah bahlol!!! wakaka

    1

    1
  21. Huhu says:

    Ingatkan Bossmu je bodoh, rupa2nye geng penyokong A Aida lagi bodoh baik terjun KLCC aman sikit MalaysiaKu!

    2

    0
  22. Anonymous says:

    A Aida ni bijak sket dr Pok Jib… Kira2 Joe Low ni hebat jugak ye.. PM Malaysia pun yg cerdik pandai boleh kena [email protected]…Bodoh jugak la ye mantan PM ni.. Apa punya alasan da setaan?

    3

    0
  23. Anonymous says:

    Alhamdulillah.. baru berkesempatan kongsi Projek Sedekah Jumaat Bursa Saham Akhirat untuk hari ini. Terima kasih sahabat2 BSA yang sudi join projek hari ini..100 bungkus Pulut kuning gulai ayam menjadi pilihan menu hari ini..Ini adalah projek mingguan setiap Jumaat. Samada dihantar juadah ke Masjid2 atau ke mn2 tahfiz pilihan. Semoga Allah melimpahi rahmat Nya buat semua. Aamiin.. Allah Maha Pemberi Rezeki

    1

    0
  24. Anonymous says:

    Dah senyap geng kertu kena hencap bertalu-talu!!

    1

    0
  25. Wanita Umno says:

    bau ketiak abng ni mesti best.. seksi.. ada pulak peluh sikit2.. rasa nk gigit zakar!

    1

    0
  26. nini says:

    Cinta harta tak kekal

    1

    0
  27. Anonymous says:

    Sesiapa pun berhak untuk bahagia tapi biar cari yg sekufu & seusia. Takdelah nak betekak sepanjang masa. Ni sibuk nak cari pucuk muda. Mendapatlah kau nenek tua tak sedor diri

    1

    0

Tinggalkan Komen Anda Di Sini