Written by Bella | December 29th, 2016

Pelakon cantik dan jelita, Nelydia Senrose sudah lama putus cinta dengan Qi Razali. Kata orang, kisah putus cinta mereka itu sudah “basi” dan ada yang sudah enggan ambil tahu mengenai perkara berkenaan.

Namun, baru-baru ini ada beberapa pihak mengatakan mereka berdua sudah kembali bercinta dan tidak dinafikan segelintir peminat Nelydia ingin mengetahui kebenaran disebalik khabar angin tersebut.

Menurut Nelydia, beliau dan Qi sememangnya sudah putus cinta dan cerita mereka kembali bersama tidak benar.  Namun, mereka masih mengekalkan hubungan baik hanya sebagai teman tanpa perasaan cinta.

Kami sudah putus! Muktamad. Tidak perlu lagi mencanang cerita yang tidak benar. Sejujurnya, antara kami sudah tiada apa-apa. Walaupun hubungan kami masih baik tapi itu hanyalah sebagai teman semata-mata.

Saya belajar daripada pengalaman untuk tidak mahu lagi mencanang tentang kisah cinta. Saya lebih suka mendiamkan diri. Jadi mungkin bila tiada kata putus daripada mulut kami berdua, orang mula mencetuskan spekulasi sendiri. Apa yang pasti, saya dan si dia sudah tiada apa-apa.

Nelydia juga memberitahu beliau kini tidak berminat untuk memikirkan soal cinta lagi dan menyerahkan hal berkenaan kepada ketentuan jodoh.

Sumber Berita : Utusan Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

29 responses to Jangan Kaitkan Saya Dan Qi Lagi, Kami Tidak Pernah Kembali Bercinta – Nelydia Senrose

  1. dia ni dgn kakak dan adik dia perasan diva..kononnya diorang 3 beradik ni hebatlah..sorrylah ye,korang tak ubah seperti pelacur murahan..tak de maruah.

    67

    0
  2. Lili Anna says:

    Why does it always have to be about boys when it comes to you roses girls. Bosan!

    67

    0
  3. melati says:

    Fuyooo ..Nelydia Senrose ni mesti katergori RM120…sepancut..!! kelas kedua punya Bohsia..!! ni kenyataan…kikikiki

    13

    1
  4. nok gebuzzz says:

    bukan dyorg ni jer…ramai lagi retis2 pompuan perasan santik ala2 diva,jgn ingat org kat luar pke korang retis paling bagus,suci bagai..

    16

    0
  5. melati says:

    Murah nya sekarang Retis2….RM120 sepancut , tk termasuk GST…hahahahahahaaaa

    3

    1
  6. ladyza says:

    baru 2 minggu lepas nmpk nely n kerabat phg kat pntai rompin… family day kate die.. seksinyer la si nelly ni .. cuci mate je pakcik2 yg tgok kt pntai tu… kakak sambar kerabat.. die senyap2 n kerabat jugak…

    26

    1
    • Pekerja Gomen says:

      Ko rasa keluarga kerabat nak ke bermenantukan diorang ni?
      Takat buat2 gula2 majlis… buat geli2…
      Tp nak jadikan menantu, ibu kepada anak2 keturunan diorang…
      Hilang akal??!!

      37

      0
      • Anonymous says:

        pernah jumpe nely waktu dia ade shoot kt cheras..sombong ok..dia tgh mekap by mekap artis…at the same time ade pelakon yg ika nabila tu…ika tu friendly senyum je…tpi nely alahaiiiii..dik ko tgh mekap bwah tangga je dik waktu tu tkyahlaa nk diva sgt….

        26

        0
      • kingkong says:

        banyak kisah cinderella , org biasa2 nikah dgn kerabat /berpangkat atau org bilionaire. x mustahil kalo mereka nikah dgn org mcm nelly yg sexy dan punya track yg kurang menarik. sape lah kita nk menidakkan sejarah yg mnunjukkan ini bkn mustahil

        1

        4
      • Anonymous says:

        Kerabat Pahang memang suka artis. Sape ntah pelakon dulu2 tu film mira edora…dia kawen dgn kerabat Pahang. Penyanyi indon Rossa tu pun selalu dijemput nyanyi oleh kerabat Pahang.

        5

        0
  7. noname says:

    wehhh qi da ade gf laaa..nama gf dia sleeyllama (nama ig dia) korg bole usha

    12

    0
  8. get lost bimbo says:

    putus menonggeng ke apa smp kuar statement mcm ni? nyampah adik beradik diorg ni, BIMBO sangat!

    6

    0
  9. Ruz says:

    For sure keluarkan statement sbb dah ada orang lain. Esok lusa ada lah tu gambar dgn boyfrined baru. Bosan aku dgn artis kejar laki ni

    3

    0
  10. Ketiak Lover says:

    Nak tengok gambar ketiak Nelydia

    2

    0
  11. liz says:

    nelydia ni nk kawen kerabat pahang

    1

    2
  12. Anonymous says:

    qi dah dgn si nia tulah. gossip ape lah ni

    0

    0
  13. Anonymous says:

    si qi pn sme je 2×5 dh puas ramas2 si nely tgglkan lah..pastu cari mangsa lain..ntah bl nk berubah pn xtau..umur dh dkt 40 tp perangai kalah playboy y ensem2 kat luar tu…kahkahkah…

    1

    1
  14. ladyza says:

    Ye la.. nelly n uqasha ade dua2 ni kat resort rompin tu.. resort tu terpencil ckit tp mmg slalu kerabat wat function kt sini… ade la dua beradik ni menempel… aduh … seksi .. merecik …..

    0

    0
  15. amir says:

    ewwww kakak dia and dia sama jeeee

    https://youtu.be/xrYfcALZ14E

    0

    0