Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Jangan Jadikan Depresi Satu Gimik, Jangan Mainkan Kesihatan Mental – Elizabeth Tan

Sebelum ini penyanyi Haqiem Rusli pernah menyatakan ingin berhenti menyanyi kerana mengalami penyakit kemurungan atau depresi. Hasrat Haqiem mendapat reaksi yang bercampur baur oleh peminatnya. Namun begitu, Haqiem dalam perkembangan terbaru mengumumkan tidak jadi berhenti menyanyi. Malah penyanyi Ernie Zakri mendakwa ia sebenarnya hanya satu gimik yang telah lama dirancang oleh penyanyi itu untuk meraih perhatian peminat.

Advertisement

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Warga Jabatan Kebudayaan Dan Kesenian Negara (JKKN) mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada YB Tuan Mohamaddin Bin Ketapi atas perlantikan sebagai Menteri Pelancongan, Seni Dan Budaya. Ucapan setinggi-tinggi tahniah juga diucapkan kepada YB Tuan Muhammad Bakhtiar Bin Wan Chik atas perlantikan sebagai Timbalan Menteri Pelancongan, Seni Dan Budaya.

A post shared by JKKN ?? (@mysenibudaya) on


Terbaru, penyanyi dan pelakon Elizabeth Tan menyuarakan yang depresi tidak sepatutnya digunakan sebagai satu gimik. Dia menulis di Twitter:

Untuk makluman, Elizabeth sebelum ini ialah antara selebriti yang terbuka mengakui pernah mengalami depresi akibat beberapa sebab, antaranya putus cinta dengan seorang lelaki berbangsa Melayu. – beautifulnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

13 Comments

  1. Elizabeth konon, nama cina ko ape?

    July 5, 2018 at 12:50 am

    At least bdk tu menyanyi bukak mulut, bukan macam ko elizabeth tan oi..ko slurring je lebih, try hard sgt nk acah2 suara seksi! Puiii! Menyanyi mcm org mabok!

    • sis no name

      July 5, 2018 at 6:09 am

      dey macha… apa kaitan gaya nyanyian elizabeth tan dengan pendapat dia tentang penipuan Haqiem rusli?

    • sis no name

      July 5, 2018 at 6:11 am

      dey macha… adakah disebabkan Haqiem rusli menyanyi bukak mulut maka penipuan dia tu boleh diterima? ayoyoyoyo deiiii

    • didi & friends

      July 5, 2018 at 9:34 am

      Kann..suke spin cter

  2. Alip Syuk

    July 4, 2018 at 9:33 pm

    Hye lizzie, i laki melayu. Amek r i.

  3. anonymous

    July 4, 2018 at 4:15 pm

    Haqiem Rusli, lenkali kalo btul-btul depress pegi la telan clorox ke, baring atas track keretapi ke..jgn nak acah-acah konon depresi.

  4. b

    July 4, 2018 at 3:51 pm

    nak org kesian tp akhirnya mengundang menyampah dan kebencian #pergilahmasuksekolahsemuladanbelajarpandai2

  5. nok gebuzzz

    July 4, 2018 at 3:13 pm

    haha!!buat malu jer….x pasal2 org dah nyampah pas ni…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top