July 4th, 2018

Sebelum ini penyanyi Haqiem Rusli pernah menyatakan ingin berhenti menyanyi kerana mengalami penyakit kemurungan atau depresi. Hasrat Haqiem mendapat reaksi yang bercampur baur oleh peminatnya. Namun begitu, Haqiem dalam perkembangan terbaru mengumumkan tidak jadi berhenti menyanyi. Malah penyanyi Ernie Zakri mendakwa ia sebenarnya hanya satu gimik yang telah lama dirancang oleh penyanyi itu untuk meraih perhatian peminat.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Terbaru, penyanyi dan pelakon Elizabeth Tan menyuarakan yang depresi tidak sepatutnya digunakan sebagai satu gimik. Dia menulis di Twitter:

Untuk makluman, Elizabeth sebelum ini ialah antara selebriti yang terbuka mengakui pernah mengalami depresi akibat beberapa sebab, antaranya putus cinta dengan seorang lelaki berbangsa Melayu. – beautifulnara.com


13 responses to “Jangan Jadikan Depresi Satu Gimik, Jangan Mainkan Kesihatan Mental – Elizabeth Tan”

  1. Elizabeth konon, nama cina ko ape? says:

    At least bdk tu menyanyi bukak mulut, bukan macam ko elizabeth tan oi..ko slurring je lebih, try hard sgt nk acah2 suara seksi! Puiii! Menyanyi mcm org mabok!

  2. Alip Syuk says:

    Hye lizzie, i laki melayu. Amek r i.

  3. anonymous says:

    Haqiem Rusli, lenkali kalo btul-btul depress pegi la telan clorox ke, baring atas track keretapi ke..jgn nak acah-acah konon depresi.

  4. b says:

    nak org kesian tp akhirnya mengundang menyampah dan kebencian #pergilahmasuksekolahsemuladanbelajarpandai2

  5. nok gebuzzz says:

    haha!!buat malu jer….x pasal2 org dah nyampah pas ni…

Loading...