“Jangan Hisap Dadah, Nanti Jadi Bodoh,” Taj Innuendo Hentam Farid Kamil?

Hiburan

“Jangan Hisap Dadah, Nanti Jadi Bodoh,” Taj Innuendo Hentam Farid Kamil?

Setelah ditahan kerana menyerang seorang anggota polis dan orang awam di sebuah balai polis trafik, Datuk Farid Kamil telah membuat satu laporan polis mendakwa tiga orang lelaki telah memasukkan dadah ke dalam minumannya.
Antara yang dinamakan dalam laporan polis itu ialah Taj Innuendo atau Taj Addin, penyanyi kumpulan Innuendo yang popular dengan lagu Belaian Jiwa sekitar pertengahan 90-an.

Taj menulis di Facebooknya:

Advertisement

Memang pedas juga kata-kata Taj ini, tetapi kalau kita tak semena-mena dilibatkan dalam kes jenayah yang tidak kita lakukan, kita pun pasti akan merasa marah, bukan?

Diharap Taj bersabar, yang penting kini masyarakat tahu Taj tidak bersalah.

Farid telah didakwa di mahkamah atas pertuduhan membuat laporan polis palsu beberapa hari lepas. Sebelum ini, pada 16 Januari, Farid didakwa atas empat pertuduhan iaitu menyebabkan kecederaan, berkelakuan tidak senonoh dan mengganggu penjawat awam di Balai Kota Damansara pada 11 Januari.

Beliau turut dituduh di mahkamah sama atas penggunaan dadah jenis THC iaitu ’11-nor -tetra hydrocannabinol-9-carboxylic acid, yang juga dadah terdapat pada ganja.

Advertisement

Farid mengaku tidak bersalah atas kesemua tuduhan tersebut.-beautifulnara.com



Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

45 Comments

  1. wekkkkkkk

    March 12, 2018 at 2:52 pm

    betul2 black monday lah…gosip pun yg ni yg ni je dri pagi.

  2. Anonymous

    March 12, 2018 at 2:42 pm

    kebodohan apakah ini

  3. komarad

    March 12, 2018 at 2:22 pm

    dulu dato jamal abdillah kantoi lg la… takde pun nak kaitkan org lain…berani buek berani tanggung..

  4. wekkkkkkk

    March 12, 2018 at 11:42 am

    “Jangan Hisap Dadah, Nanti Jodoh Bodoh”.

    Taj perli Farid Kamil tu.
    Yg x terlibat di babitkn..bayangpun x ada.

  5. Shopia lorren

    March 12, 2018 at 11:26 am

    Dadah dan artis sgt sinonim dlm dunia..bkn Malaysia je..Kita tunggu keakhir citer kes ni..baru ulas..

    • roro

      March 12, 2018 at 1:16 pm

      Nak ulas atau tidak buat masa skrg ni terpulang pada masing-masing. Hakikatnya bila jadi artis, memang orang ramai tetap bercakap pasal mereka tak kira masa. Adat resam la jd artis. Yg jaga imej dan tingkah laku pun ada juga gosip inikn pulak yg menampar polis dan positif dadah ujian air kencing .Dadah tetap merosakkan tak kira la siapa org tu sama ada atau orang biasa di pelosok dunia ni.

Loading...