March 11th, 2018

Setelah ditahan kerana menyerang seorang anggota polis dan orang awam di sebuah balai polis trafik, Datuk Farid Kamil telah membuat satu laporan polis mendakwa tiga orang lelaki telah memasukkan dadah ke dalam minumannya.
Antara yang dinamakan dalam laporan polis itu ialah Taj Innuendo atau Taj Addin, penyanyi kumpulan Innuendo yang popular dengan lagu Belaian Jiwa sekitar pertengahan 90-an.

Taj menulis di Facebooknya:

Memang pedas juga kata-kata Taj ini, tetapi kalau kita tak semena-mena dilibatkan dalam kes jenayah yang tidak kita lakukan, kita pun pasti akan merasa marah, bukan?

Diharap Taj bersabar, yang penting kini masyarakat tahu Taj tidak bersalah.

Farid telah didakwa di mahkamah atas pertuduhan membuat laporan polis palsu beberapa hari lepas. Sebelum ini, pada 16 Januari, Farid didakwa atas empat pertuduhan iaitu menyebabkan kecederaan, berkelakuan tidak senonoh dan mengganggu penjawat awam di Balai Kota Damansara pada 11 Januari.

Beliau turut dituduh di mahkamah sama atas penggunaan dadah jenis THC iaitu ’11-nor -tetra hydrocannabinol-9-carboxylic acid, yang juga dadah terdapat pada ganja.

Farid mengaku tidak bersalah atas kesemua tuduhan tersebut.-beautifulnara.com
45 responses to ““Jangan Hisap Dadah, Nanti Jadi Bodoh,” Taj Innuendo Hentam Farid Kamil?”

 1. areum says:

  dia ckp dia bukan kawan fk, kenalan pun bukan. how did he knows that fk use drug???

  • lisa says:

   sbb fk buat report dan petik nama dia laa…..dah terkait sekali kan?? dah tu??

   tak payah jadi bangang nak bekap fk sial tu lah….dia dari dulu memang perangai cilanat!

 2. Anonymous says:

  well ziana zain x tunjuk pun nampak gaya macam ada masalah rumahtangga…tunjuk ke tak tunjuk ke..sama je..tolak ansur tu penting..ke ko ada masalah hati..lol

Loading...