Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Jangan Hisap Dadah, Nanti Jadi Bodoh,” Taj Innuendo Hentam Farid Kamil?

Setelah ditahan kerana menyerang seorang anggota polis dan orang awam di sebuah balai polis trafik, Datuk Farid Kamil telah membuat satu laporan polis mendakwa tiga orang lelaki telah memasukkan dadah ke dalam minumannya.
Antara yang dinamakan dalam laporan polis itu ialah Taj Innuendo atau Taj Addin, penyanyi kumpulan Innuendo yang popular dengan lagu Belaian Jiwa sekitar pertengahan 90-an.

Taj menulis di Facebooknya:

Memang pedas juga kata-kata Taj ini, tetapi kalau kita tak semena-mena dilibatkan dalam kes jenayah yang tidak kita lakukan, kita pun pasti akan merasa marah, bukan?

Advertisement

Diharap Taj bersabar, yang penting kini masyarakat tahu Taj tidak bersalah.

Farid telah didakwa di mahkamah atas pertuduhan membuat laporan polis palsu beberapa hari lepas. Sebelum ini, pada 16 Januari, Farid didakwa atas empat pertuduhan iaitu menyebabkan kecederaan, berkelakuan tidak senonoh dan mengganggu penjawat awam di Balai Kota Damansara pada 11 Januari.

Beliau turut dituduh di mahkamah sama atas penggunaan dadah jenis THC iaitu ’11-nor -tetra hydrocannabinol-9-carboxylic acid, yang juga dadah terdapat pada ganja.

Farid mengaku tidak bersalah atas kesemua tuduhan tersebut.-beautifulnara.com



PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

45 Comments

  1. areum

    March 13, 2018 at 1:21 am

    dia ckp dia bukan kawan fk, kenalan pun bukan. how did he knows that fk use drug???

    • lisa

      March 22, 2018 at 3:44 pm

      sbb fk buat report dan petik nama dia laa…..dah terkait sekali kan?? dah tu??

      tak payah jadi bangang nak bekap fk sial tu lah….dia dari dulu memang perangai cilanat!

  2. Anonymous

    March 12, 2018 at 5:20 pm

    well ziana zain x tunjuk pun nampak gaya macam ada masalah rumahtangga…tunjuk ke tak tunjuk ke..sama je..tolak ansur tu penting..ke ko ada masalah hati..lol

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top