Written by Bella | October 1st, 2019

Kes perceraian pelakon Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila semakin rumit dan memasuki episod baharu apabila pelakon itu memfailkan permohonan nusyuz terhadap isterinya, Noor Nabila Mohd Noor.

sharnaaz ahmad fail nusyuz

Jelas Sharnaaz, tindakannya itu adalah kerana ingin memperbetulkan segala spekulasi yang sedang hangat diperkatakan mengenai rumah tangganya. Selain itu, dia tetap ingin mencuba untuk menyelesaikan isu antaranya dengan isteri dengan baik tanpa sebarang perbalahan.

Susulan kes tersebut, adik kepada Nabila iaitu Nellisa Mohd Noor dilihat memuat naik status berbaur sindiran yang menimbulkan persoalan kepada siapa agaknya kata-kata itu ditujukan? Memetik kata-kata mengenai layanan seorang suami kepada isteri. Nellisa menyatakan bahawa si suami jangan hanya tahu menunding jari dan mencari kesalahan isteri sahaja.

Nellisa mohd noor sharnaaz ahmadAdakah status itu berkaitan dengan isu panas melibatkan kakaknya yang sedang hangat diperkatakan ketika ini?

50 responses to Jangan Cari Salah, Tunding Jari Kat Isteri Je – Nellisa Adik Noor Nabila Perli Sharnaaz Ahmad?

  1. Lakiorekelate says:

    Betul bang. Somi saya org kelate. Parah saya dibuat dek mulut pompuan2 sebelah keluarga somi.. somi memihak kpd saya sebab saya yang sebantal setilam dengan beliau tau luar dalam dia.

  2. sofea sara says:

    taik ap komen hal neg… penang baik ke ?

  3. sofea sara says:

    kau pon problem jgk tu

  4. Anonymous says:

    Nyibuk betul lah .. biar makamah tentukan la. Masing2 mulut kak Joyah betul.

  5. Boleh Tolong Senyap Tak, bitch? says:

    Ni semua kurang didikan agama, itu yg jadi camtu sindiran, ejekan semua keluar, bkn nk menyelesaikn masalah tapi mengeruhkn situasi sajor…senang citer kalau dh famili cam kamjad, cerai jerlh sharnaz..esok2 mereka hasut lg..jadi lg..Eloklh kasi nushuz Sama diaorg..xdpt tuntutan apa2..nyemak jer famili ni…

  6. Anonymous says:

    Adik, kakak semua bingai. Batu api… memalukan sgt.

  7. paki says:

    Sebab paki ni jenis memuliakan isteri.. layan isteri baik-baik.. paling bagus paki ni, dia akan usaha sehabis baik utk isteri dia…

    Beza sungguh la lelaki paki dgn melayu nii.. aku tau la family aku byk kawen paki.. aku kawen dgn melayu.. tp tahan jela dah nama jodoh

  8. Anonymous says:

    Paki ke.. Dayak ke.. Taliban ke kalu sjenis nmpok salah org je.. hidup solo la sampai ke tuo… huhu

  9. Miss Liya says:

    Famili Chanas cool je tpi famili ni yg over mengapi-ngapi. Selalunya yg lebih2 ter over tu la lebih taik drp jubor.

  10. Anonymous says:

    Mmm nmpk tak.. cerai cerai aje lah mek Kelantan..menyusahkan hidup kau aje Shaasnaz hoii. Rimas makk!

  11. Nana says:

    Kelantan mesti kawin sama2 diaorg. Tak guna nk pujuk atau rujuk pun… lepaskn je lar.
    Buang masa bro.

  12. No drama says:

    Nabila. 2x ko kawin, 2 suami ko x baik ke? Ko baik? Takpe try kawin 3x. Test tengok suami ke ko yang ada hal…Sokay..try try again! Kawin kan macam main tikam untuk famili hang! All sisters perangai ke laut.

  13. feldegast says:

    Yang backup Sharnaz ni tau ke perangai si Sharnaz ni macam mana? Asal ada rupa sikit, pakai songkok, ayat manis dalam sosial media terus korang cop dia ustaz ye. Korang tau ke macam mana berlakikan orang yang baran macam mana?

  14. adaada says:

    masalahnya Nelissa, kakak ko klu cerai lagi ni kali ke2 beb, so salah sape ni? takkan semua laki yang salah.. khawin kali ke3 cerai lagi.. owhhh.. pls, carikan kakak ko dengan org pakistan la, ramai pakistan usahawan karpet, mesti bahagia pas tu..

  15. Anonymous says:

    tu la kan..pelik jgk ble si adk ni msuk cmpur rmh tgga kakak dia…ntah2 dia sndiri pn xthu pape…dgr sblh pihak je…n terang2 dia akn berpihak kt akk dia…

  16. Anonymous says:

    Kalau adik dia komen ke ,,marah ke,, bising ke tu lain gak cerita sbb ada hbng kait kluarga.. ni yg aku heran yg nitizen nih.. angin je smua.. bca sudah lah.. xyah buang masa msok cmpur..bior ke,hal diorg..

  17. Anonymous says:

    Dah biasa hidup mewah, dpt laki dari asal usul susah sikit, memula je sggup sehidup semati .kalau aku lah laki bg 500 tu dah bersyukur dah .

  18. Anonymous says:

    Jgn campur tgn urusan r/tangga kakak Nellisa,biar mereka selesai sendiri.Support supaya mereka berbaik semula.Kembali kagama kita.Terima seadanya.Dulukan sanggup gerima sebagai suami isteri.Setiap manusia masing2 ada kekurangan.Isteri senang shj nak masuk syurga-Taatkan suami,jaga marwah diri n keluarga,Solat dan Berpuasa

  19. Anonymous says:

    tanda2 family lopak sesuai org paki jer. Nk aman rumahtangga & kekal mesti kawin dgn geng paki jgk mcm mak tini & bapak tiri. nabila kawin melayu jd camni laa asek cerai.

    hans isaac standby tepi. ade harapan lopak terima pinangan.

  20. Kak Ona says:

    Xpn! Sis kelate kawen ore kl, ok je. Pcaya la pd jodoh jgn wat pandai mulut dik, nmpk xcerdik plok

Tinggalkan Komen Anda Di Sini