Jangan Buang Kemeja Lama! Ini Dia Cara Untuk Korang Menggayakannya

Fesyen

Jangan Buang Kemeja Lama! Ini Dia Cara Untuk Korang Menggayakannya

Siapa kat sini ada banyak koleksi baju kemeja yang dah tak boleh pakai ? Atau baju yang dah kecik ? Jangan buang sebab korang boleh modified baju-baju tu jadi style baru.

Korang hanya perlukan dua baju kemeja yang korang rasa sesuai untuk dipadankan mengikut warna dan corak. Pastikan kedua-dua warna sesuai untuk digabungkan, supaya baju korang nampak lawa dan menarik.

Advertisement

Macam yang dalam video ni, korang pakai macam biasa baju kemeja, tangan kanan masuk pada bahagian kemeja pertama dan tangan kiri pulak masuk pada kemeja kedua. Butang seperti biasa, pusing kemeja tadi dan buat semula step seperti sebelumnya.

Kemeja dah siap dibutang dan lengan kemeja yang tinggal tu korang ikat macam biasa untuk bagi nampak kemeja korang kemas.

Advertisement

Korang boleh buat kelainan dengan fesyen baju seperti ini dengan baju yang dah kecik ataupun baju kemeja korang yang sesuai untuk dipadankan.

Selamat mencuba!

Sumber 

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...