September 21st, 2020

Pelakon Tiz Zaqyah tampil memberi nasihat terutamanya kepada individu di luar sana yang sering saja bertanyakan mengenai soal perkahwinan kepada orang yang masih bujang.

Dia yang menyelar tindakan tersebut mengakui dirinya masih selesa untuk hidup solo kerana dapat meluangkan masa bersama keluarga tercinta.

“Sibuk sangat “bila nak kahwin”. Kau yang dalam f**ked up marriage, jangan bitter kat kami bujang ni. I’m lucky, i’m happy to have breakfast everyday with my parents. With my family. So shut up.”

Kenyataan itu telah dikongsi Tiz Zaqyah menerusi ruangan twitter peribadi miliknya, hari ini.

Menurutnya, walaupun sudah berkahwin, seseorang itu tidak perlu berasa iri hati dengan kehidupan orang masih bujang. Meninjau ruangan komen, rata-rata netizen bersetuju dengan kenyataan yang diberikan oleh pelakon cantik itu.

Perkembangan Tiz Zaqyah kini selain aktif berlakon, dia kini dilaporkan sering melakukan ‘Instagram Review’ di media sosial miliknya serta turut giat mempromosikan produk kesihatan.


6 responses to ““Jangan ‘Bitter’ Kat Kami Yang Bujang Ni..” Tiz Zaqyah Selar Individu Asyik Bertanyakan Bila Nak Kahwin”

  1. coolie says:

    JANGANLAH BITTER BILA ORANG TANYA KENAPA KAU TAK LAKU-LAKU HAHAHAHA

  2. Anonymousjugak says:

    Sudaaahlah Tiz…next

  3. Anonymous says:

    tgk gaya ayat tu dia yg bitter.. sapela yg dah kawin nak care pasal dia tu? byk lagi retis letop yg boleh di ‘care’ kan…

  4. Anonymous says:

    eleh dah tak laku sendu cakapla gitu. cuba kalau jantan kaya raya try? mau kau himpit walaupon rambut tingal 3 helai. phuihhh

  5. Kak Nani says:

    Sebenarnya diorang dengki tengok you all single tak terbeban dengan kerenah rumahtangga sepuluh billion masalah. Duit tak da..bla..bla.. Dengan perangai laki, dgn sex lagi letihh..dgn anak2..letihh. You all jawab je ”you happy ke kawin?” Majority org berlakon je bahagia. Saya dah kawin..now rindu zaman bujang..bebas. You can follow european style..chill

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...