October 24th, 2013

Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Jamal Abdillah yang dikurniai Darjah Indera Mahkota Pahang (DIMP) yang membawa gelaran Datuk bersempena ulang tahun keputeraan ke-83 Sultan Pahang, hari ini. Sememangnya jasa dan pengorbanan Jamal di dalam bidang nyanyian sangat banyak dan gelaran seumpama ini memang layak diterima olehnya. Tahniah!!!
jamal abdillah dapat datuk

Seorang lagi penyanyi yang mendapat gelaran sama ialah Rossa, yang merupakan penyanyi dari Indonesia. Secara jujur, Abang Nara agak pelik bagaimana Rossa boleh menerima gelaran “Datuk”, namun pasti ada sumbangan besar yang telah dilakukan olehnya yang kita tidak nampak.
rossaMungkin selepas ini, Ziana Zain, Erra Fazira dan ramai lagi penyanyi wanita Malaysia yang popular boleh meminta nasihat daripada Rossa mengenai aktiviti yang patut dilakukan untuk mendapat pengiktirafan seumpama ini. Apa pun, jutaan tahniah sekali lagi diucapkan kepada Jamal Abdillah dan Rossa atas kurniaan ini. Tahniah!!

jamal abdillah dapat datuk

P.S: Memang berkesan sungguh Royal Slim Lishuo Magic ini. Tengok Siti Sarah betapa punya slim selepas mengandung. Terbukti berkesan dengan harga hanya RM110 sahaja (beli 2 hanya RM200). Ramai selebriti yang dah gunakannya. Anda pula bila lagi? SMS atau Whatsapp ke 013-767-6326 untuk sebarang soalan atau tempahan. 


Comments are closed.

Loading...