“Jaga Suami Sendiri Je Makcik..” – Ayda Jebat Balas Komen Netizen Biadap Persoal Alat S*lit Suami

Hiburan

“Jaga Suami Sendiri Je Makcik..” – Ayda Jebat Balas Komen Netizen Biadap Persoal Alat S*lit Suami

Penyanyi dan pelakon Ayda Jebat membalas tindakan seorang warganet yang meninggalkan komen berbaur lucah dan berlebihan tentang dirinya dan suami, Nabil Mahir.

ayda jebat
9 bulan lalu

"Ikut Tingkap Ke? Malunya" - Ayda Jebat Dikecam Pilih Bersalin Secara Pembedahan

Advertisement

Menerusi komen yang ditinggalkan oleh netizen biadap itu, dia seakan-akan mengkritik dan merendahkan bentuk fizikal penyanyi lagu Pencuri Hati tersebut.

Biasalah kalau kembang sangat mana laki nak. Padahal laki punya pun taklah besar mana.

Netizen Biadap Komen IG Ayda Jebat

Akibat berasa individu tersebut keterlaluan, Ayda telah membalas komen tersebut beberapa jam selepas itu dengan memuat naik status di Instagram Storynya.

Maksud makcik yang beranak normal akan kembang ke, sibuk betul pasal po** orang, jaga po** dan suami punya sendiri je makcik.

Baru-baru ini, pelakon drama Bukan Gadis Biasa tersebut memaklumkan dirinya akan melahirkan anak sulungnya secara pembedahan dan tindakannya itu telah menerima kecaman hebat dari netizen.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Gempak

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

4 Comments

  1. Anonymous

    September 3, 2021 at 9:03 am

    Cari publisiti lebih la kamu ni…

  2. Anonymous

    August 30, 2021 at 3:26 pm

    Apesal aku x tau pasal ni? Owh…betul..aku x kawin lg.

  3. Anonymous

    August 30, 2021 at 2:53 pm

    siapa suruh tayang mulut seolah2 menghisap dan lidah menjilat.
    orang pun geram tengok perangai begitu tambah lagi cium ketiak.
    belum lagi cium kangkang

  4. Anonymous

    August 30, 2021 at 1:19 pm

    Makcik tu nak kena cili p*** dia.

Loading...