September 18th, 2019

Tidak dinafikan pelakon Rozita Che Wan ataupun lebih dikenali sebagai Che Ta adalah seorang yang gemar berkongsi aktiviti sehariannya dan fesyen digayakan di akaun Instagramnya.

che ta muncul majlis berbayar

Bagaimanapun, Che Ta Sangat menjaga nilai eksklusif diri dan berkata dia hanya akan muncul di majlis berbayar sahaja. Malah, orang ramai sukar untuk melihat dirinya di khalayak umum kerana Che Ta tidak suka menghabiskan masa dengan melepak serta berjalan di pusat membeli belah dan lebih gemar untuk duduk di rumah sahaja.

Orang mungkin hanya boleh melihat saya di Instagram, televisyen dan majlis yang berbayar sahaja. Mereka sukar melihat kelibat saya secara nyata.

che ta

Saya tidak suka menghabiskan masa dengan melepak atau berjalan di pusat membeli belah walau di Pavilion. Maksudnya wajah saya tidak bersepah di merata tempat. Saya lebih suka menghabiskan masa di rumah atau pejabat. Jika ada kelapangan, kami akan ke luar negara.

Benar apa yang dikatakan oleh Che Ta, ada kalanya artis ini kena juga jaga nilai eksklusif agar orang tidak cepat muak dan bosan melihat mereka. Selain itu, tidak akan timbul sebarang isu ataupun kontroversi.

Sumber Berita : Media Hiburan

21 responses to “Jaga Nilai Eksklusif : Che Ta Hanya Muncul Di Majlis Berbayar”

  1. Jini says:

    Tanda wanita lanjut usia?

    • Anonymous says:

      Dia dh tua kn….dh 47..tentulh umur mcm ni ingat nk duduk rmh dn kerja je. Semua wanita umur mcm ni akn berfikiran mcm ko..yg bezanya kerjaya Dan keadaan diri sndiri je.
      Kau uph org gji soping brg mkn atau driver beli…oppsss…ada driver ke lgi. Baju kau pula bkn ada beli di butik rasanya. rizalmn jhit utk kau kn. Tpi kau jhit utk org lain. Dkt tesco dulu2 tu punyalah ya ampun…tpi mmg lyak kt tesco bkn pavilion.

      Kau bkn rmaja or belia lgi nk jln2.Duduk rmh dn tunggu offer kerja masuk mcm mjlis berbyr tu.

      Yg dtg hospital dulu tu mlwat patient…pkai bju x kena tmpat…berbyr ke..mesti tak kot..sbb cepital..

  2. JERNIH HEIGHTS SDN BHD says:

    eleh bukan dulu ko masuk majalah harmoni foc je ke sbb nak naikn nama ko

  3. YMY says:

    Berlagaknyaaaaa… Ko ingat ko bagus sangat???? Meluat okkkk

  4. Anonymous says:

    eksyennye..macam la orang kenal sangat ngan dia

  5. Anonymous says:

    tembirang nya ko che tah…muka tak bersepah di merata tempat….ko ingat ko tu artis mahal ker sampai cakap begitu sedangkan artis terkenal dalam msia ni pon x berani berckp mcm ko…..ketarala sombong x mau tgk dekat dengan fans ko sendiri…angkuh sombong bongkah sangat statement ko tu………annoy

Tinggalkan Komen Anda Di Sini