Written by Bella | September 18th, 2019

Tidak dinafikan pelakon Rozita Che Wan ataupun lebih dikenali sebagai Che Ta adalah seorang yang gemar berkongsi aktiviti sehariannya dan fesyen digayakan di akaun Instagramnya.

che ta muncul majlis berbayar

Bagaimanapun, Che Ta Sangat menjaga nilai eksklusif diri dan berkata dia hanya akan muncul di majlis berbayar sahaja. Malah, orang ramai sukar untuk melihat dirinya di khalayak umum kerana Che Ta tidak suka menghabiskan masa dengan melepak serta berjalan di pusat membeli belah dan lebih gemar untuk duduk di rumah sahaja.

Orang mungkin hanya boleh melihat saya di Instagram, televisyen dan majlis yang berbayar sahaja. Mereka sukar melihat kelibat saya secara nyata.

che ta

Saya tidak suka menghabiskan masa dengan melepak atau berjalan di pusat membeli belah walau di Pavilion. Maksudnya wajah saya tidak bersepah di merata tempat. Saya lebih suka menghabiskan masa di rumah atau pejabat. Jika ada kelapangan, kami akan ke luar negara.

Benar apa yang dikatakan oleh Che Ta, ada kalanya artis ini kena juga jaga nilai eksklusif agar orang tidak cepat muak dan bosan melihat mereka. Selain itu, tidak akan timbul sebarang isu ataupun kontroversi.

Sumber Berita : Media Hiburan

21 responses to Jaga Nilai Eksklusif : Che Ta Hanya Muncul Di Majlis Berbayar

  1. momo says:

    dasar orang kampung berlagak,,, berjalan luar negara je.. acah lbh..

  2. Anonymous says:

    tak penting la ko che ta… bkn bleh kurang jerebu pun….huhu

  3. Anonymous says:

    pergi madrasah sesekali tak salah nek…jgn kewat sgt la.

  4. Anonymous says:

    eee poyonyeee che ta ni. golongan kerabat pun x ckp mcm ni. eksklusif konon. merendah diri la sikit kak. lg org respek tau

  5. ye ke says:

    mcm la org hadap sangat nak tgk muka kau tu..memang le kena pilih program yg berbayar je kan..kalau tak,mana dpt menampung hidup keluarga kau yg maha mewah tu

  6. Anonymous says:

    orang zaman sekarang ni tak kira la isu apa pun, mesti nak comment yang tak baik. Cuba take it easy and +ve setiap masa. InsyaAllah hidup kita pun tak serabut fikir masalah orang. Rohani dan akan fikiran kena jaga. Walau mengata benda yang betul belakang sesiapa sahaja, malaikat dah catit kejahatan kita. Istiqomah lah wahai umat islam. hidup kita didunia bukan untuk mereka.

  7. Anonymous says:

    menjadi sgt ehh ko ni,
    simpton menopause ke nek?

  8. Feeling Je Kau Che Ta says:

    HAHAHAHHAHAHHAHAHAAHHA!!! What a jokeeeeeee. Si dia nie feeling dia level Dato Siti Nurhaliza eh. Feeling mcm kau nie artist no 1 Malaysia. Siti pon tak mcm nie! Berlakon pon tak seberapa. Filem pon tkde! Cheyyyyyyy!

  9. Kokdiang the warrior Granny says:

    Boleh ketawa aje lah …

  10. Anonymous says:

    tembirang nya ko che tah…muka tak bersepah di merata tempat….ko ingat ko tu artis mahal ker sampai cakap begitu sedangkan artis terkenal dalam msia ni pon x berani berckp mcm ko…..ketarala sombong x mau tgk dekat dengan fans ko sendiri…angkuh sombong bongkah sangat statement ko tu………annoy

  11. Anonymous says:

    eksyennye..macam la orang kenal sangat ngan dia

  12. YMY says:

    Berlagaknyaaaaa… Ko ingat ko bagus sangat???? Meluat okkkk

  13. JERNIH HEIGHTS SDN BHD says:

    eleh bukan dulu ko masuk majalah harmoni foc je ke sbb nak naikn nama ko

  14. Jini says:

    Tanda wanita lanjut usia?

    • Anonymous says:

      Dia dh tua kn….dh 47..tentulh umur mcm ni ingat nk duduk rmh dn kerja je. Semua wanita umur mcm ni akn berfikiran mcm ko..yg bezanya kerjaya Dan keadaan diri sndiri je.
      Kau uph org gji soping brg mkn atau driver beli…oppsss…ada driver ke lgi. Baju kau pula bkn ada beli di butik rasanya. rizalmn jhit utk kau kn. Tpi kau jhit utk org lain. Dkt tesco dulu2 tu punyalah ya ampun…tpi mmg lyak kt tesco bkn pavilion.

      Kau bkn rmaja or belia lgi nk jln2.Duduk rmh dn tunggu offer kerja masuk mcm mjlis berbyr tu.

      Yg dtg hospital dulu tu mlwat patient…pkai bju x kena tmpat…berbyr ke..mesti tak kot..sbb cepital..

  15. Anonymous says:

    look who’s talking? Permaisuri Agong pun tak cakap gitu wey…eeee lebeh lebeh pompuan sorang ni..mcm laaa baguih sgt nooo,….

  16. Anonymous says:

    Elehhhh….ko masuk majalah harmoni dulu pon free je x berbayar sbb nk famous. Ko duduk pon rumah biase cam rmh apartment lame, skrg dh nmpak cam rmh flat dah. Tp kekwat ko mngalahkn kate middleton….puiiiii. Ak pnah jumpe ko dekat mood republik ko duk jual perfume ko dengan jus goyang rapat ko tu, nk selfie ngn ko kna beli 3 ke 2 produk ko ak x ingat. Hambik ko x de sorang pon yg duk kerumun booth ko. Ko malu terus ko masuk dlm booth duk menyoqok sebalik tabir, tp ak sempat tengok muke ko yg pnuh jerawat & bintik2. Aku akui ko cantik depan2 tp ko pky make up 16inch sbb nk tutup muke ko yg berjerawat dlm 6 ke 7 ketoiii. Ko jgn nk klentong. AKU NAMPAK ko duk mngintai je org duk kerumun booth amar bahrin tp ko x de org sbb ko kekwat sngt. Sbb tu ko x de kwn sngt, sbb ko sombong. Ko nk kwn ngn retis2 je. Lo plakon gred c, mane ade ko pnah jd plakon utame, mane ade ko pnah menang anugerah sbb ko x layakkkkkk

  17. Anonymous says:

    Ape jelah pencapaian dlm bidang seni che ta oi smpai ko rse level ko esklusif sangat? Tok ti pon rileks je menikmati hidup layan peminat. Permaisuri agong pon humble makan warung mee rebus berhenti tepi jalan. Kau?

    • Anonymous says:

      Elehhhh….ko masuk majalah harmoni dulu pon free je x berbayar sbb nk famous. Ko duduk pon rumah biase cam rmh apartment lame, skrg dh nmpak cam rmh flat dah. Tp kekwat ko mngalahkn Kate middleton. Camane die nk layan pminat kalau die x de peminat. Ape pencapaian die flm bidang seni? Ade ke die jd watak utame cite tu mletop. Ade ke die dapat anugerah dlm bidang seni? Maaf die x de bakat cume muke je cantik. Tp dlm cantik pon ak pnah jumpe ko dekat mood republik ko tgh jual jus goyang rapat n goyang segar tu. Sape nk selfie ngn ko kne beli 2 ke 3 brg ko ak x ingat. Kesian x de org hadap nk selfie ngn ko n x de org hadap produk timbang kilo ko. So x de org pon kerumun booth ko and ko lari masuk dlm menyoqok blkg tabir, pekerje ko je yg duk promote panggil customer. Dan ko kne ingat aku sempat tengok pnuh jerawat kat muke ko yg ko tutup dgn makeup 16inchi tu.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini