Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Jadikan Kerjaya Impian Anda Satu Kenyataan Dengan Nescafe Kick-start

//Jika anda mengenali boss saya, sila rahsiakan artikel ini dari dia.

.

nescafe kick-start

Advertisement

Dengan Nescafe Kick-start, kini anda berpeluang untuk merasai pengalaman selama 3 bulan “intership” dengan kerjaya idaman anda. Pilihan terletak di tangan anda. Apa yang anda perlu lakukan hanya rekodkan satu video untuk meraih simpati para juri dan orang ramai supaya anda dipilih menjadi 15 orang yang bakal bertarung selama 24 jam untuk memiliki kerjaya idaman mereka.

nescafe kickstart

Katakanlah anda terpilih sebagai 15 orang peserta akhir, anda bakal dikurung selama 24 jam untuk menguji “passion”, “personality” dan “perseverance”. Hanya yang terbaik akan dipilih untuk menjalani dunia sebenar kerjaya idaman mereka. Adakah anda ingin mengejar impian anda? Mulakannya dengan Nescafe Kick-start sekarang!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top