Jadi Member Hérrich & Rebut Peluang Keemasan Menang iPhone 13 Dengan Setiap Pembelian. Gila Gempak!

Branded

Jadi Member Hérrich & Rebut Peluang Keemasan Menang iPhone 13 Dengan Setiap Pembelian. Gila Gempak!

Kecantikan sangat sinonim dengan golongan wanita kerana ia memberikan keyakinan pada diri mereka. Semestinya pemilihan produk kecantikan yang tepat dan bersesuaian dengan kulit akan memberi kesan yang optimum. 

Jenama penjagaan kulit Switzerland nombor 1 di Malaysia, Hérrich Cosmetic yang telah membantu ribuan pengguna mencapai kulit idaman ada berita baik untuk semua. Hérrich Cosmetics serta rakan kolaborasi G2000 dan Protech nak bagi hadiah lumayan sebagai  penghargaan kepada pengguna setia mereka. 

Peluang Keemasan Menangi Hadiah Lumayan Daripada Hérrich 

Antara hadiah yang Hérrich Cosmetics nak bagi dekat pelanggan setia mereka adalah Iphone 13 (128GB berwarna Starlight), Kad Starbucks Edisi Terhad bernilai RM50, Baucar Tunai G2000 bernilai RM500 serta Baucar Rebat bernilai RM150 bagi tempat pertama. 

Manakala tempat kedua akan membawa pulang Dyson Supersonic Hair Dryer Edisi Terhad berwarna Copper/Silver, Kad Starbucks Edisi Terhad bernilai RM50, Baucar Tunai G2000 bernilai RM500 serta Baucar Rebat Protech bernilai RM120.

Untuk tempat ketiga pula akan menang Samsung Galaxy Tab A7 Lite, Kad Starbucks Edisi Terhad bernilai RM50, Baucar Rebat G2000 bernilai RM30 serta Baucar Rebat Protech RM100. 

Bagi hadiah sagu hati pula, RM200 terhad untuk 10 orang, Kad Starbucks bernilai RM30, Baucar Rebat bernilai RM30, e-Baucar Rebat Hérrich bernilai RM100 dan Baucar Rebat Protech bernilai RM80. Fuhh, berpeluh ya dengar hadiah-hadiah yang diorang offer.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by He?rrich (@herrichofficial)

Macam-macam hadiah yang Hérrich nak bagi ni tapi macam mana nak menang? Haa, caranya semudah ABC sahaja: 

1. Anda perlu sign up sebagai ahli Hérrich melalui laman web rasmi www.herrichofficial.com ,

2. Anda perlu membeli apa-apa barangan melalui laman web HÉRRICH antara 1 Disember 2021 sehingga 31 Disember 2021. Setelah pembelian, anda akan menerima nombor cabutan bertuah yang akan diletak di dalam parcel pembelian apabila barang dihantar. Nombor tersebut akan terpapar di sejarah pesanan di laman web HÉRRICH,

3. Anda perlu mengikuti dan like Facebook Rasmi HÉRRICH dan G2000 ,

4. Tangkap gambar selfie anda bersama barangan HÉRRICH, muat naik ke Instagram atau Facebook dan tag tiga kawan anda di ruangan komen ,

5. Sertakan hashtag #HérrichDecemberGiveaway #NaturalBeautyWithHérrich pada caption posting anda ,

6. Hantarkan bukti pesanan menerusi DM ke Facebook atau Instagram Hérrich  bukti pesanan tersebut boleh dalam bentuk pesanan email atau pesanan nombor & email. 

Tambahan: 

1. Tiada perbelanjaan minimum pembelian untuk join kempen ini , 

2. Pemenang akan dipilih secara rawak semasa Live Facebook melalui perisian third-party Random Number ,

3. Peserta yang layak akan dapat hadiah pada minggu pertama jika pembelian dilakukan sebelum tarikh pengumuman pemenang. Jika pembelian dilakukan pada hari atau selepas tarikh pengumuman pemenang, anda hanya akan dapat hadiah pada minggu berikutnya.

Pemenang mingguan akan diumumkan seperti berikut:

Haa, mudah je kan cara nak join lucky draw ni. Peluang hanya bergolek sekali tau, tunggu apa lagi, jom lah! Klik DI SINI untuk join!

Dah alang-alang berbelanja untuk menang lucky draw tu, ni nak kongsi sikit antara produk Hérrich yang dapat membantu untuk mengembalikan keremajaan pada kulit anda serta melicin dan melembapkan kulit. 

Kembalikan Keremajaan Kulit Dengan Hérrich 

Hérrich Cosmetics cukup dikenali dengan memberi kesan yang optimum dengan membantu mengembalikan keremajaan pada wajah anda serta melicinkan kulit. Haa, nak tahu tak apa produk-produk yang memberi kesan yang terbaik? 

Jika anda mengalami masalah kulit kering, Deep Hydration Refreshing Mist Toner dapat membantu memberi kelembapan yang optimum serta menenangkan kulit anda dan yang penting dapat meminimumkan penampilan liang pori.

Diformulasikan dengan lumpur laut dan kaya dengan mineral semula jadi, WEISSEN Active Mud Mask sesuai untuk digunakan pada semua jenis kulit kerana ia mampu menyingkirkan toksik pada kulit serta mengelakkan daripada berlakunya liang pori tersumbat. 

Bukan itu sahaja, ia juga dapat mengimbangkan semula kadar pH kulit yang mana dapat membantu untuk mencerahkan dan mengurangkan garis-garis halus pada kulit wajah anda.

Kalau anda mempunyai masalah liang pori tersumbat, Radiance Gel Cleanser sangat sesuai untuk anda kerana ia dapat membantu untuk membersihkan liang pori serta membaiki lapisan kulit supaya dapat melambatkan lagi penuaan. 

Jika anda mengalami masalah kulit kering, Deep Hydration Refreshing Mist Toner dapat membantu memberi kelembapan yang optimum serta menenangkan kulit anda dan yang penting dapat meminimumkan penampilan liang pori.

Haa, kalau anda ingin mengekalkan keremajaan wajah, Age Refining Serum adalah pilihan tepat kerana ia mengandungi bahan semula jadi yang telah diuji secara klinikal yang akan menganjalkan serta meminimumkan garis halus pada wajah anda. 

Untuk pemilihan produk yang dapat mengekalkan kulit yang lembab berpanjangan, Aqua Essence Moisturizer adalah pilihan yang tepat. Ia mampu memberi kelembapan yang alami hingga 24 jam serta meresap dengan lebih cepat ke dalam kulit. Paling penting ia tidak menjadikan kulit anda berminyak selepas dipakai.

Haa, alang-alang nak menang hadiah tu, apa kata anda pilih dan beli barangan di atas ni. Mana lah tahu, beli salah satu barangan di atas ni anda dapat tuah menang hadiah!

Nikmati Promosi Hebat Dari Hérrich 

Haa, tak cukup dengan cabutan bertuah, Hérrich nak bagi anda satu lagi kejutan iaitu promosi hebat untuk ahli dan produk pembelian.

Untuk ahli Hérrich yang baru daftar, anda akan nikmati point HER yang berjumlah 125 serta nikmati diskaun 15% dengan setiap pembelian produk di laman web rasmi. 

Bukan itu sahaja, anda juga dapat nikmati promosi pembelian produk Hérrich dengan setiap pembelian produk bundle seperti di bawah atau klik DI SINI:

1. WEISSEN Active Mud Mask + Mini Travel Bag (RM113)

2. LINTH Bio-cellulose mask + Mini Travel Bag (RM193)

3. DOPPEL Professional Box + Nano Mist Ionic Facial Steamer (RM378)

Semua promosi produk ini sementara stok masih ada tau! Cepat, jangan lepaskan peluang anda!

Untuk maklumat lanjut mengenai produk serta promosi, layari HÉRRICH Official atau ikuti sosial media HÉRRICH Instagram serta Facebook rasmi.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...