October 22nd, 2019

Semua lelaki, bila ditanya memang teringin untuk berkahwin lebih daripada seorang, namun tidak semua mampu berlaku adil dan dapat menunaikan tanggungjawab dengan baik. Begitulah nampaknya dalam isu kemelut rumah tangga pelakon Amar Asyraf.

Kini isteri keduanya, Vivi Jeffry meminta Amar menjadi seorang lelaki sejati bertanggungjawab terhadap perkahwinan mereka. Bukan berniat untuk mengeruhkan lagi keadaan, wanita itu cuma mahu suaminya mengetepikan segala ego dan masalah yang dihadapi demi anak mereka yang memerlukan perhatian serta kasih sayang seorang bapa.

amar asyrafisteri kedua amar asyraf

Menurut Vivi, dia juga sudah bersedia dengan segala kemungkinan yang akan berlaku pada rumah tangga mereka selepas ini.

isteri kedua amar asyrafamar asyrafamar asyraf

Terdahulu, selepas beberapa tahun berkahwin dengan Amar, buat pertama kali Vivi tampil mendedahkan identitinya kepada umum. Hasil perkahwinan, mereka telah dikurniakan seorang anak lelaki. Vivi berkata dia merahsiakan perkara itu kerana ingin menjaga aib suaminya dan keluarga serta menyedari statusnya sebagai isteri kedua.

Kemelut rumah tangga Amar mula hangat diperkatakan selepas seorang wanita dikenali sebagai Ellika Azman membuat pendedahan dia menjalinkan hubungan cinta dengan aktor itu sejak September tahun lalu. Menurut Ellika, mereka sepatutnya bernikah di Thailand antara 11 hingga 13 Oktober ini tetapi terpaksa membatalkan perancangan itu selepas dia sendiri terkejut apabila mengetahui aktor itu mempunyai dua orang isteri.


14 responses to “Jadi Lelaki Sejati – Isteri Kedua Minta Amar Asyraf Tunaikan Tanggungjawab”

 1. Pindah skrggg!!!! says:

  BN dah x best… jom pindah ke cari forum. com. my!!! Gosip hiburan tempatan ramai lepak sana!

 2. Anonymous says:

  2nd wife’s side story…? nah, not interested. proceed!

 3. Anonymous says:

  something smells fishy, it’s like macam she and that Ellika, knows each other. since she doesn’t want to be seen as the bitch in this fiasco, maybe she pepakat so that it’s easy for her to come out as the sekenwife.

 4. Suri says:

  Be strong.. Biarlah orang nak cakap apa.. yang padan kan muka cakap sondol, babi, hina anak tu adalah orang yang tak percaya qadha’ dan qadar Allah..sah akad tu, memang dah tertulis itu jodoh.. dan anak tu memang hamba Allah yang tertulis untuk lahir dari benih husband and rahim kamu.. semoga diberi kebahagiaan di dunia dan akhirat..

 5. Anonymous says:

  U made your choice to be the second woman pls don’t complain…..

Loading...