Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Jaclyn Victor Kini Bernaung Di Bawah KRU Studios

Siapa yang tak kenal dengan Jacyln Victor? Setiap kali Abang Nara mendengar lontaran padu suara Jac, meremang jugak bulu roma ini dibuatnya. Bagi Abang Nara, suara Jac antara yang terbaik di dalam industri nyanyian Malaysia.

jacyln victor

Advertisement

Dan ada berita baik untuk pminat Jacyln Victor. Kini Jac bernaung sepenuhnya di bawah KRU Studios.Ini satu langkah yang baik memandangkan kredibiliti dan kehebatan KRU dalam mengembangkan bakat penyanyi yang sedia ada. Tambah menarik, Edry KRU telah pun mencipta sebuah lagu khas untuk Jac yang diberi tajuk “Sebelah Jiwaku” selepas teruja dengan kemampuan Jac menyanyikan lagu Sedetik Lebih ciptaannya. Kata Edry:-

Ketika kami bekerjasama untuk lagu Sedetik Lebih, saya dapat merasaka yang Jac mampu membawa lagu-lagu ciptaan saya dengan gayanya yang tersendiri. Lalu saya gubah Sebelah Jiwaku khas untuk Jac. Lagu ini menceritakan tentang kekuatan yang terdapat pada seorang wanita untuk meneruskan kehidupan setelah gagal di dalam pencintaan.

Abang Nara rasa tindakan Jac untuk bernaung di bawah KRU Studios adalah satu langkah yang tersangat bijak. Semoga dengan langkah ini karier Jac akan berkembang lebih pesat. Lagi beberapa keping gambar Jaclyn Victor dengan membaca entri ini sepenuhnya.

jacyln victor
jacyln victor
jacyln victor
jacyln victor
jacyln victor
jacyln victor
jacyln victor
jacyln victor
jacyln victor
jacyln victor

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

46 Comments

  1. adik abg wan

    January 27, 2012 at 2:57 pm

    u’re so wrong keratkukuarijumaat…aku jumpe dia kat train…ilex..sempoi gle minah nih….sempat amek gambo…senyum spai tinge..pr dia yg mcm eksen plak..ske ske ske jac!!

    • Rodok lah diriku

      January 27, 2012 at 3:16 pm

      ko lagi! hahahahaha…tuka la avatar tu weiiiii… ni la y dinamakan LAME ASS!! hak3

  2. Lila

    January 27, 2012 at 2:31 pm

    KRU ni bagus tapi lepas fia dah naikkan seseorang penyanyi tu, setakay satu dua album je, pastu senyap dah
    contohnya, elite, ezzlyn, adam, x factor

    • EX-ELITE-FAN

      January 28, 2012 at 10:18 pm

      setuju sesangat.sbb KRU suka bereksperimentasi ngan muzik,sbb tue album kedua dorang dah tak laku,laku pon tak best cam album first dorang.

  3. keratkukuharijumaat

    January 27, 2012 at 2:08 pm

    tak suka jac. sombong gila masa jumpa beli barang makeup. dahla suam2 kuku je. bajettttt lebihhhh

    • WUT 5818

      January 27, 2012 at 3:12 pm

      Aku rase ngko salah org ne..aku selalu trserempak dgn jac kat kwsn aku tinggal, dia all the time senyum…n aku rasa antara bnyk2 artis yg aku tgk, jac antara yg paling ceria…

    • Curious

      January 27, 2012 at 4:26 pm

      maybe die tgh dtg bulan,or ade mslh..
      die pn manusia jugak,ade time2 die moody

    • kak julia

      January 28, 2012 at 12:14 pm

      jac tinggal kat kawasan mana ye?

  4. nad

    January 27, 2012 at 12:34 pm

    dah mcm cat woman dah jac ni aku tgk..huhuhuhuh…!!

  5. gincu

    January 27, 2012 at 12:13 pm

    out of topic kejap ye. apasal anuar zain tak nyanyikan sendiri lagu sedetik lebih tu masa AJL nanti?

Loading...
To Top